Ž.J. mmmmm...
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 16, 09:50)
Dar ir kaip..... abiems.... abu kalbam... kad neveltui toks palyginimas sugalvotas... tai tikra tiesa.....
Labai del jusu dziaugiuosi , tikriausiai, graziausia jums abiems kaledine dovana
QUOTE(Astyte @ 2011 11 16, 10:32)
Labai del jusu dziaugiuosi , tikriausiai, graziausia jums abiems kaledine dovana
čia dovana visiems mums..... vaikai irgi labai laimingi....
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2011 11 16, 09:55)
Ž.J. mmmmm...
iš tikro mmmmm
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 16, 08:59)
kaip čia dabar pasakyt.... čia draugas - juk sausi aš oficialiai išsiskyriau.....
dėkui
dėkui
Nežinojau tavo gyvenimo peripetijų.
QUOTE(ezra @ 2011 11 24, 23:14)
Nežinojau tavo gyvenimo peripetijų.
pasirodo būna ir taip.......
Sveikos,
buvau "pradingusi", bet matau beveik nieko nepraleidau
Tai bandau sugrįžti į "šeimą" jei priimsit atgal
Kalėdinės dovanos - kol kas vienas bene didžiausių galvos skausmų
Kitas galvosopis yra mažojo atskyrimas nuo "mano sijono" - sunki užduotis, nes jam "ten" pasirodo visai gera ir smagu. Ta proga bandom lankyti futbolo būrelį - sekas ...nežinau kaip...kol aš sėdžiu ant atsarginių suolelio - pusė velnio, kai išeinu iš salės - pravalas, nebežaidžia, sėdi ant suolelio ir simuliuoja visokius skausmus. Nors mokykloj sporto būrelis vyksta be jokių problemų. Tikiuosi adaptuosis ir futbole su laiku gal taps savarankiškesnis, berniukiškesnis.
O su mokslais problemų neturim - mokosi greit, gana imlus, patinka.
Tai va taip mes ir gyvenam ... pasimokom - pasportuojam - pasergam ...
buvau "pradingusi", bet matau beveik nieko nepraleidau
Tai bandau sugrįžti į "šeimą" jei priimsit atgal
Kalėdinės dovanos - kol kas vienas bene didžiausių galvos skausmų
Kitas galvosopis yra mažojo atskyrimas nuo "mano sijono" - sunki užduotis, nes jam "ten" pasirodo visai gera ir smagu. Ta proga bandom lankyti futbolo būrelį - sekas ...nežinau kaip...kol aš sėdžiu ant atsarginių suolelio - pusė velnio, kai išeinu iš salės - pravalas, nebežaidžia, sėdi ant suolelio ir simuliuoja visokius skausmus. Nors mokykloj sporto būrelis vyksta be jokių problemų. Tikiuosi adaptuosis ir futbole su laiku gal taps savarankiškesnis, berniukiškesnis.
O su mokslais problemų neturim - mokosi greit, gana imlus, patinka.
Tai va taip mes ir gyvenam ... pasimokom - pasportuojam - pasergam ...
Labas,
Su ziema ziemuze
Mes ir jau po trupuciuka pirkinejames dovanas veik visiems turiu jau, na, vyreliui, Evutei ir sau dar eilikei laukia:)
Su ziema ziemuze
Mes ir jau po trupuciuka pirkinejames dovanas veik visiems turiu jau, na, vyreliui, Evutei ir sau dar eilikei laukia:)
sveikutes,
na pasakok apie tas dovanas placiau.. gi smalsu..
na pasakok apie tas dovanas placiau.. gi smalsu..
vzilma,
uosviams po kailines slepetes, mamai kremuku, Kasparui jau turiu toki zaidima, plius labai nori Drakonu kovos z, tai gausiu visas 24 knygeles:), Evutei noriu CD grotuva ir irasysiu daug daineliu, nes jau labai nori dainuot, vyreliui koki megztini, n a o sau, tai barus ir vsio..Oj, pamirsau , Rafiukui kaula:)
Labas mergaitės
Matau šiek tiek atsigavo skyrelis prieš Kalėdas
Mes irgi po truputį laikomės, Ieva iki vakaro mokykloje, papildomi būreliai ten kiekvieną dieną, ir man tas visai patinka Jau ruošiasi kalėdų šventei, repetuoja daineles, šokius ir t.t.
Aš turiu naują darbuką , pagaliau dirbu ne su vaikais, o su suaugusiais. Dar pati pradžia, tai viskas įdomu ir nauja, ir sena tuo pačiu.
Kalėdinės dovanos.. dar nepradėtos pirkti, šiemet jos bus kuklios, bet juk ne tai svarbiausia
Matau šiek tiek atsigavo skyrelis prieš Kalėdas
Mes irgi po truputį laikomės, Ieva iki vakaro mokykloje, papildomi būreliai ten kiekvieną dieną, ir man tas visai patinka Jau ruošiasi kalėdų šventei, repetuoja daineles, šokius ir t.t.
Aš turiu naują darbuką , pagaliau dirbu ne su vaikais, o su suaugusiais. Dar pati pradžia, tai viskas įdomu ir nauja, ir sena tuo pačiu.
Kalėdinės dovanos.. dar nepradėtos pirkti, šiemet jos bus kuklios, bet juk ne tai svarbiausia
LABAS ,
GAL KAS TURIT kALEDU SENELIO ADRESA?
GAL KAS TURIT kALEDU SENELIO ADRESA?
Labas,
na as tai senelio adreso neturiu
Panos, gal kuri turit ir galetumet paskolinti voverytes kauke??
na as tai senelio adreso neturiu
Panos, gal kuri turit ir galetumet paskolinti voverytes kauke??