Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

Ž.J. mmmmm... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 16, 09:50)
Dar ir kaip..... wub.gif  abiems.... ax.gif abu kalbam... kad neveltui toks palyginimas sugalvotas... tai tikra tiesa.....  wub.gif

Labai del jusu dziaugiuosi friends.gif , tikriausiai, graziausia jums abiems kaledine dovana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 11 16, 10:32)
Labai del jusu dziaugiuosi friends.gif , tikriausiai, graziausia jums abiems kaledine dovana ax.gif

čia dovana visiems mums..... wub.gif vaikai irgi labai laimingi....
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2011 11 16, 09:55)
Ž.J. mmmmm...  wub.gif  wub.gif

iš tikro mmmmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 16 lapkričio 2011 - 10:38
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 16, 08:59)
kaip čia dabar pasakyt.... čia draugas - juk sausi aš oficialiai išsiskyriau..... blush2.gif
dėkui

Nežinojau tavo gyvenimo peripetijų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 11 24, 23:14)
Nežinojau tavo gyvenimo peripetijų. smile.gif

pasirodo būna ir taip....... blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos,
buvau "pradingusi", bet matau beveik nieko nepraleidau biggrin.gif
Tai bandau sugrįžti į "šeimą" jei priimsit atgal ax.gif

Kalėdinės dovanos - kol kas vienas bene didžiausių galvos skausmų rolleyes.gif
Kitas galvosopis yra mažojo atskyrimas nuo "mano sijono" unsure.gif - sunki užduotis, nes jam "ten" pasirodo visai gera ir smagu. Ta proga bandom lankyti futbolo būrelį - sekas ...nežinau kaip...kol aš sėdžiu ant atsarginių suolelio - pusė velnio, kai išeinu iš salės - pravalas, nebežaidžia, sėdi ant suolelio ir simuliuoja visokius skausmus. Nors mokykloj sporto būrelis vyksta be jokių problemų. Tikiuosi adaptuosis ir futbole su laiku ax.gif gal taps savarankiškesnis, berniukiškesnis.
O su mokslais problemų neturim - mokosi greit, gana imlus, patinka.
Tai va taip mes ir gyvenam ax.gif ... pasimokom - pasportuojam - pasergam ...
Atsakyti
Labas,
Su ziema ziemuze 4u.gif
Mes ir jau po trupuciuka pirkinejames dovanas veik visiems turiu jau, na, vyreliui, Evutei ir sau dar eilikei laukia:)
Atsakyti
4u.gif sveikutes,
na pasakok apie tas dovanas placiau.. gi smalsu..
mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
vzilma,
uosviams po kailines slepetes, mamai kremuku, Kasparui jau turiu toki zaidima, plius labai nori Drakonu kovos z, tai gausiu visas 24 knygeles:), Evutei noriu CD grotuva ir irasysiu daug daineliu, nes jau labai nori dainuot, vyreliui koki megztini, n a o sau, tai barus ir vsio..Oj, pamirsau blush2.gif , Rafiukui kaula:)
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Matau šiek tiek atsigavo skyrelis prieš Kalėdas 4u.gif

Mes irgi po truputį laikomės, Ieva iki vakaro mokykloje, papildomi būreliai ten kiekvieną dieną, ir man tas visai patinka mirksiukas.gif Jau ruošiasi kalėdų šventei, repetuoja daineles, šokius ir t.t.

Aš turiu naują darbuką ax.gif , pagaliau dirbu ne su vaikais, o su suaugusiais. Dar pati pradžia, tai viskas įdomu ir nauja, ir sena tuo pačiu.

Kalėdinės dovanos.. dar nepradėtos pirkti, šiemet jos bus kuklios, bet juk ne tai svarbiausia wub.gif
Atsakyti
LABAS ,
GAL KAS TURIT kALEDU SENELIO ADRESA?
Atsakyti
4u.gif Labas,
na as tai senelio adreso neturiu schmoll.gif
Panos, gal kuri turit ir galetumet paskolinti voverytes kauke??
Atsakyti