Sveikos.
Atostogauja maniškiai abu. Auksė pilnu tempu, Džiugas dėl kompanijos daugiau. Norėjo kažkas kabintis, bet ko gero susitvarkėm per porą dienų.
Mokslai panai sekasi gerai. Būreliai kiekvieną dieną ir skirtingi. kartais pagalvoju, kad gal per daug, bet matau, kad nėra nusibaigusi, eina noriai, tai ir nepanikuoju. pagalvojau, kad jei bus dabar daug išbandžius, vyresnei bus lengviau rinktis.
Ai, dar pasirodo, kad ji visu 1,5 cm prašoka šio amžiaus aukščiausią mergaičių ūgio tašką tai darė plaštakos rentgeną. Pasirodo, jos organizmas 2 metais vyresnis nei biologinis amžius. Reik ir man nusiteikti ankstyvesnei brandai.
QUOTE(Astyte @ 2011 11 02, 11:21)
O dabar pasiguosiu, zodziu, Evute eina jau i darzelio grupe, ir jau nuo rugsejo men spejo man 3 kartus rimtai susirgt, kai tuo tarpu pernai ji lopselyje du kartus sirgo. Zodziu, mes jau vos vos nuo antibu pabegam.....baisu, o dar girdejau, kad aukletojos megsta skersveji daryt vaikams esant grupej, tai esu pasiutus ir pikta kaip ...Dabar dar namie, issveiksim ir vel pateksim i ta rata....
Tai tu paklausinėk, gal dar kokį derinį gali tų papildų duot Evutei, kad imuninė sustiprėtų. Jei organizme netrūks jokių medžiagų, tai ir ligos nekibs dažnai, o ir įveikti jas bus paprasčiau už paprastą.
O auklėtojom tiesiai šviesiai pasakyk dėl tokio jų poelgio.