Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

Astyt, mano mazgis ir jau kelis syk sirgo, bet nieko nuostabaus, taip visada 4u.gif
Del mokslu ir lyg neblogai sekas, skaito puikiai, skaiciuoja puikiai, o raso pagal nuotaika biggrin.gif
Vzilma, svarbiausia vaikui patinka mokykla 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Atostogauja maniškiai abu. Auksė pilnu tempu, Džiugas dėl kompanijos daugiau. Norėjo kažkas kabintis, bet ko gero susitvarkėm per porą dienų.
Mokslai panai sekasi gerai. Būreliai kiekvieną dieną ir skirtingi. kartais pagalvoju, kad gal per daug, bet matau, kad nėra nusibaigusi, eina noriai, tai ir nepanikuoju. pagalvojau, kad jei bus dabar daug išbandžius, vyresnei bus lengviau rinktis.
Ai, dar pasirodo, kad ji visu 1,5 cm prašoka šio amžiaus aukščiausią mergaičių ūgio tašką tai darė plaštakos rentgeną. Pasirodo, jos organizmas 2 metais vyresnis nei biologinis amžius. Reik ir man nusiteikti ankstyvesnei brandai. doh.gif
QUOTE(Astyte @ 2011 11 02, 11:21)
O dabar pasiguosiu, zodziu, Evute eina jau i darzelio grupe, ir jau nuo rugsejo men spejo man 3 kartus rimtai susirgt, kai tuo tarpu pernai ji lopselyje du kartus sirgo. Zodziu, mes jau vos vos nuo antibu pabegam.....baisu, o dar girdejau, kad aukletojos megsta skersveji daryt vaikams esant grupej, tai esu pasiutus ir pikta kaip ...Dabar dar namie, issveiksim ir vel pateksim i ta rata....

Tai tu paklausinėk, gal dar kokį derinį gali tų papildų duot Evutei, kad imuninė sustiprėtų. Jei organizme netrūks jokių medžiagų, tai ir ligos nekibs dažnai, o ir įveikti jas bus paprasčiau už paprastą.
O auklėtojom tiesiai šviesiai pasakyk dėl tokio jų poelgio.
Atsakyti
Sveikos drauges,
Smagu, kad musu lialiukai (kazkada buve!!!!!!!!!!!) jau tokie dideli!!
maniskis irgi varo i futbola, paskui pramoginiai, aisku, jie mamai blush2.gif lotuliukas.gif ir bureliai, dar prailginta, bet vis tiek, namo, kai grizta, viesulas mirksiukas.gif viesulelis...
Ezra, gauna ta mergike daug ko, ir atidariau vitamininiu sulciu sezona, bet, kad ir stipriausias butum, zinai, kaip tie vaikiukai zaidzia, iremia galvas, susiglaudzia, vakar grupeje buvo 4 vaikai g.gif bent taip mama tokia man sake...Gerai, kad mama yra, tai vat ir buna kartu:)
Ezra, tai sakai, zenteliams jau reik ruostis, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 11 04, 09:31)
Ezra, gauna ta mergike daug ko, ir atidariau vitamininiu sulciu sezona, bet, kad ir stipriausias butum, zinai, kaip tie vaikiukai zaidzia, iremia galvas, susiglaudzia, vakar grupeje buvo 4 vaikai g.gif bent taip mama tokia man sake...Gerai, kad mama yra, tai vat ir buna kartu:)

Ezra, tai sakai, zenteliams jau reik ruostis, ania? mirksiukas.gif

Tai tada belieka tik stengtis, kad neįsisirgtų. Po truputį sutvirtės organizmas.

Eik, tu. Nekalbėk man apie tai. Silpna darosi, kai pagalvoju, per greit viskas. doh.gif

Manoji tai pop chorą lanko, dailę, skaitovus, keramiką ir baseiną. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Va, kokis saltas rytas:)
O jusu pirmokeliai jau gerai skaito? Maniskis tai dar svebeldziuoja g.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes.
Sakai salta?? reiks man vaziuot pirmokeli is atostogu "rugpienio kaime" parsivezti..smile.gif
Na, maniskis tai neblogai skaito, kaip mokytoja sako-jau ir su intonacija rolleyes.gif
Pas mociute nusiveze knyga is bibliotekos ir pabaige skaityti... o veikt tai nera kas, tai man ir sako-mamyte, as pagalvojau, kad as jau gerai skaitau, tai gal jau man reiketu po dvi knygas is bibliotekos pasiimti... thumbup.gif
O skaiciuoja irgi neblogai, bet.. pastebejau, kad jau isivaizduoja, kad gerai skaiciuoja, o klaidu daro.... per ta savo mandruma blush2.gif ... daviau as jam uzduoteliu su viena sudetim ir viena atimtim, ir atsakymas buvo kaip su dviem sudetim... tiesiog issiblaskes.. tikrai yra kur stengtis... grazaus rasymo mokintis, atidumo, tvarkos sasiuvinyje...
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 11 05, 08:46)

O jusu pirmokeliai jau gerai skaito? Maniskis tai dar svebeldziuoja g.gif

Na, klasėje yra prie tų, kurie gerai skaito, bet aš manau, kad tikrai dar tik vidutiniškai. Nemėgsta skaityti. O va matematika sekasi labai gerai ir labai patinka. Mokytoja gyrė, kad gražiai rašo, nors aš, kaip visada, nesu patenkinta. Yra kur tobulėti. Nors iš kitos pusės, kai pagalvoju, kad ji kairiarankė, tai tada pradeda ir pačiai atrodyti, kad visai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Mano Evute kairiaranke, idomu, kodel, nes mes seimoje visi desiniaranikiai.
kasparas kasdien vis geriau ir geriau skaito, va, jau ir as galiu pasigirt, bet dar darbelio reikia idet, parasinet, nes is klausos parasinet, tai praleidzia, tai neisgirsta.
Ezra, tu kaip pedagoge, gal kokiu spec patarimu del rasybos zinai?
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 11 09, 15:15)
Labas,
Mano Evute kairiaranke, idomu, kodel, nes mes seimoje visi desiniaranikiai.
kasparas kasdien vis geriau ir geriau skaito, va, jau ir as galiu pasigirt, bet dar darbelio reikia idet, parasinet, nes is klausos parasinet, tai praleidzia, tai neisgirsta.
Ezra, tu kaip pedagoge, gal kokiu spec patarimu del rasybos zinai?

Tai tu pasidomėk, gal kurioje nors giminėje vis tik yra kairiarankių. Juk vyresnioji karta buvo laužiama tapt dešiniarankiais.

Aš manau, kad normalu, jog dar iš klausos neparašo. Nebent žodis labai elementarus, visos raidės pažįstamos.

O pratimų tikrai nežinau, nes aš nedirbu su mažiukais. Aš jau gaunu tokių dalykų išmokytus vaikus. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Artejam prie penktadienio mirksiukas.gif
Siandien vel salta:)
Ves vyrelis siandien abu vaikus pas odontologa, paziuresim, ka ras. Pas vaikina lyg tai ir nieko, bet Evutes vienas dantukas man rods jau ruosiasi gesti.
Siandien saltoka, jau ataina ziemuze...
Kur kitos mamikes? ax.gif
Welcome back:)
Atsakyti
Sveikos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 10, 10:29)
Sveikos... ax.gif

Sveika. Kokią tu čia laimę paraše pasižymėjusi? blush2.gif
Atsakyti