Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

QUOTE(Tafi @ 2011 09 02, 10:58)
Rosenda, ogo kokia auksta mergaiciuke wub.gif

Man iki peties doh.gif
Atsakyti
Maniškei teko ir psomą sakyt prieš mokyklą. biggrin.gif

Šeštadienį jau norėjo į mokyklą vėl. lotuliukas.gif

QUOTE(rosenda @ 2011 09 02, 12:10)
Man iki peties doh.gif

Manoji irgi. Na, aš nesistebiu, nes esu neaukšta, bet ir manoji nemenka. Ryt reiks tiksliai pamatuot.
O tavoji kokio ūgio?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 09 04, 21:56)
Maniškei teko ir psomą sakyt prieš mokyklą. biggrin.gif

Šeštadienį jau norėjo į mokyklą vėl. lotuliukas.gif
Manoji irgi. Na, aš nesistebiu, nes esu neaukšta, bet ir manoji nemenka. Ryt reiks tiksliai pamatuot.
O tavoji kokio ūgio?

tiksliai nezinau 140cm tai tikrai, gal jau ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 09 04, 23:09)
tiksliai nezinau 140cm tai tikrai, gal jau ir daugiau biggrin.gif

Oho, tai manoji tiek dar nepasiekė. Gal jūsų tėvelis krepšininkas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 09 04, 23:16)
Oho, tai manoji tiek dar nepasiekė. Gal jūsų tėvelis krepšininkas? biggrin.gif

Ne normalus tevelis 185cm smile.gif , galetu jau apstot ji temptis, nenoreciau, kad dvieju metru butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 09 05, 09:43)
Ne normalus tevelis 185cm smile.gif , galetu jau apstot ji temptis, nenoreciau, kad dvieju metru butu lotuliukas.gif

Manoji jau kiek aprimo, neb4ra tokie tempai kaip anksčiau, kad po 10 cm per metus. Ir tai ji dabar lygi si trečiokais, ketvirtokais.
Atsakyti
Sveikos,

Su nauja pradžia visas 4u.gif pirmokėlius ir antrokėlius bigsmile.gif

ohoho, aukštaūgės bigsmile.gif swoon.gif

Pas mus naujas etapas - viena į pirmą klasę, kita į lopšelį wub.gif pratinamės, jaukinamės abu smile.gif Mokyklos Meda labai laukė, pirmas didžiulis stresas buvo kad rugsėjo 1 d kuprinės nereikia neštis, antras - kad rugsėjo 2 d dar pamokų nebus lotuliukas.gif tiek vaikas laukė laukė, ir še tau - dar palauk lotuliukas.gif kol kas viskas įdomu, patinka, kasdien ateina kviesti į kokį nors būrelį, ir tą dieną ji visus juos nori lankyt biggrin.gif
Atsakyti
Sportinių šokių šokėjų mamos - kur ieškot partnerio berniuko??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 09 08, 12:54)
Sveikos,

Su nauja pradžia visas  4u.gif  pirmokėlius ir antrokėlius  bigsmile.gif

ohoho, aukštaūgės  bigsmile.gif  swoon.gif

Pas mus naujas etapas - viena į pirmą klasę, kita į lopšelį  wub.gif  pratinamės, jaukinamės abu smile.gif Mokyklos Meda labai laukė, pirmas didžiulis stresas buvo kad rugsėjo 1 d kuprinės nereikia neštis, antras - kad rugsėjo 2 d dar pamokų nebus  lotuliukas.gif  tiek vaikas laukė laukė, ir še tau - dar palauk  lotuliukas.gif  kol kas viskas įdomu, patinka, kasdien ateina kviesti į kokį nors būrelį, ir tą dieną ji visus juos nori lankyt  biggrin.gif

o mes pradėjom lankyt muzikos mokyklą... fortepiono klasę....
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 09 13, 08:17)
Sportinių šokių šokėjų mamos - kur ieškot partnerio berniuko???  unsure.gif

O kokiam klube lankot. Berniuka geriausia ieskot is savo aplinkos, darzelis, mokykla, kaimynas, bet jei berniuko tevai nuo pat pradziu sako, kad tegul pabando, jei nepatiks, eis i krepsini, neverta ne pradet sokt su tokiu berniuku. Siaip sudetinga ir mergytes rast, kurios ne tik noretu sokt, bet ir tevai jas skatintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2011 09 13, 09:11)
O kokiam klube lankot. Berniuka geriausia ieskot is savo aplinkos, darzelis, mokykla, kaimynas, bet jei berniuko tevai nuo pat pradziu sako, kad tegul pabando, jei nepatiks, eis i krepsini, neverta ne pradet sokt su tokiu berniuku. Siaip sudetinga ir mergytes rast, kurios ne tik noretu sokt, bet ir tevai jas skatintu biggrin.gif

Mes lankom Toro klube, pas G.Svistunavičių ir G.Valiukaitę. Nuo pernai lankom, pernai visi po vieną stripčiojo, šiemet jau norėtų poras šokdint, bet prie 10 mergaičių tik 2 berniukai.. sakė jie bando ieškot, ir patiems bandyt ieškotis. O dėl darželio gera idėja, reiks pabandyt susirast, vienas berniukas dar darželio šokiuose kartu šoko g.gif jei į krepšinį nenuėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 09 13, 10:45)
Mes lankom Toro klube, pas G.Svistunavičių ir G.Valiukaitę. Nuo pernai lankom, pernai visi po vieną stripčiojo, šiemet jau norėtų poras šokdint, bet prie 10 mergaičių tik 2 berniukai.. sakė jie bando ieškot, ir patiems bandyt ieškotis. O dėl darželio gera idėja, reiks pabandyt susirast, vienas berniukas dar darželio šokiuose kartu šoko  g.gif jei į krepšinį nenuėjo  biggrin.gif

tas ieskojimas sudetingas, jus greiciau surasit, nei jums vadovai smile.gif dar vienas kelias, skambintis i kauno klubus ju vadovams ir klaust ar nera laisvo berniuko 4u.gif Tokie skambuciai visada vyksta, ir jie nieko nestebina.
Atsakyti