Įkraunama...
Įkraunama...

2004 pavasarinukai

QUOTE(AIRA @ 2011 08 22, 23:01)
unsure.gif Gal gali parašyti, prie kurių pastraipų nerodo? g.gif
4u.gif  blush2.gif

Šiandien jau visas rodo.
Atsakyti
Ačiū Ezra, kad pasakei 4u.gif
Atsakyti
Tai kad nėra už ką. 4u.gif

Klausykit, o jūs jau palikinėjat savo septynmečius vienus namie? Vienus į keimą išleidžiat?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 08 24, 12:32)

Klausykit, o jūs jau palikinėjat savo septynmečius vienus namie? Vienus į keimą išleidžiat?

4u.gif taip-palikineju ir isleidziu.... na bet viskas kontroliuojama... jei palieku tai ne ilgam laikui, o jei isleidziu, tai bet kada turiu pro langa juos matyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2011 08 25, 08:04)
4u.gif  taip-palikineju ir isleidziu.... na bet viskas kontroliuojama... jei palieku tai ne ilgam laikui, o jei isleidziu, tai bet kada turiu pro langa juos matyti... ax.gif

o aš jau kokius pora metu ir rakta esu davusi....smile.gif o nuo siu metu per visa miesta jau i muzikos mokykla keliaus.... juk manoji jau bus antroke....
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 08 24, 12:32)

Jau kokia 2 sav. kaip po biski leidziu i lauka, mum labai blogai, nes pro langa jos nematom, tai tel. nesasi, nelabai man patinka tas laukas, bet kaip kitaip....gerai tik tiek, kad mokykla labai labai arti thumbup.gif
Atsakyti
Aš Šilainiuose neišleidžiu unsure.gif o ji viena ir neitų unsure.gif sesė dar per maža, kad paleisčiau jas vienas, o Meda tokių kieminių draugų neturi. Namuose vienų nepalieku, na nebent labai trumpai kelis kartus. Na aš dar motinystės atostogose, nebuvo reikalo didelio ir palikt smile.gif
Bet kitoj vietoj, pas močiutę, kur visą vasarą labai daug laiko praleidom, kur atokus nuosavų namų rajonėlis, paleidžiu ir vieną. Pradžioj sunku buvo persilaužt (man), bet dabar ten turi draugų, žinau maždaug kur buna, tai leidžiu pasiblūdint.

ai aš vis bailė biškiuką dėl vaikų, man vis per mažos jos doh.gif šiemet vienai pirmą kart į mokyklą, kitai - į darželį, jaučiu kad verksiu vaikų atsikračius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš saviškius išleidžiu. Jau pradėjau po truputį didint ribas, kur jiems galima būt. Mažius gali eit tik su sese, kitaip niekaip, tik kieme. Auksę vieną palikti galiu jau ir geram pusdieniui, jei tikrai yra reiklas. Su broliu nelabai nori likti. mažasis šmikis nelabai nori jos klausyti, čia ir didžiausia bėda. biggrin.gif
Atsakyti
Su Rugsejo 1-aja!!!

Grizom ir mes jau is sventes thumbup.gif Kad visus metus taip noriai eitu kaip, kad siandien ejo lotuliukas.gif
user posted image

P.S Baisiai fotkintis nenorejo, tai pikta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 01 rugsėjo 2011 - 14:18
Su Rugsėjo 1 - ąja, visus pirmokus, antrokus ir tėvelius 4u.gif Daug daug stiprybės dirbančioms pedagoginį darbą ax.gif

Rosenda, nesimato nuotraukytės unsure.gif

Mūsų šventė praėjo puikiai, labai patiko ir mokytoja ir pats renginys bigsmile.gif Žodžiu, tikra šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2011 09 01, 20:54)

Rosenda, nesimato nuotraukytės unsure.gif

Mūsų šventė praėjo puikiai, labai patiko ir mokytoja ir pats renginys bigsmile.gif Žodžiu, tikra šventė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rosenda, ogo kokia auksta mergaiciuke wub.gif
Atsakyti