QUOTE(kristinuv @ 2011 03 22, 00:46)
Man irgi pasirode, kad tas Jusu pyramisa prabangesnis nei Titanic
va is lenku psl apie maitinimo grafika
śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00, 22.00-24.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00); dodatkowo w pakiecie: raz w tygodniu sauna lub masaż, raz w tygodniu kolacja w restauracji à la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.
O prie piramidziu jau buvot?
va is lenku psl apie maitinimo grafika
śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00, 22.00-24.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00); dodatkowo w pakiecie: raz w tygodniu sauna lub masaż, raz w tygodniu kolacja w restauracji à la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.
O prie piramidziu jau buvot?
taip ir as manau, kad tas buvo geresnis, bet ka padarysi
O prie piramidziu jau buvom praeita karta ir safari po dykuma buvom ir beduinu kaimely.
zinoma ir nardyt ir pavirsini ir gilumini
tai dar luxoras rupi
Papildyta:
Na su maitinimu tai nekazkas.
O jau tikejausi, kad atsivalgysim nors ledu mazasis taip megsta
neaisku kaip su tais a lacarte restoranais. mamyte viena cia rase, kad laisvai buvo galima naudotis, nereikejo nei primoket, nei uzsisakinet, bet iki balandzio dar gali keistis.
Bet apie maista cia raso (ypac uzsienieciai) tai labai jau prastus atsiliepimus.
tipo kambariai svarus, tvarkingi aqua parkas normalus, bet maistas siaubingas, zmones macdonalde valge
ar tikrai ten taip blogai?
maziukas musu ir taip nevalgus, tai dar jei neskanu, tai badu mes ten ji numarinsim.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 03 22, 00:56)
Vakar grįžau iš Šarmo Rusų nėra, nors vietiniai jų labai labai laukia. Užtat daug uodų Pirmą kartą aš Egipte su jais taip susidūriau Buvau Sunrise
sveika sugryzus
o egiptieciai kaip ir mes kai rusai yra- ju nemegsta
kai nera- laukia labai
taip ir mums. bijom del ju seliojimu besaikiu
bet kai del turistu stokos neveikia viesbuciai ir nepatenki ten, kur uzsisakes buvai tai taip pat jau nekas.