Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 06 19, 20:09)
ir teisingai, ner ko plikom siknom lakstyti
reikia gerbti kitos tautos kultura

Ir aš taip manau, kai kurias "damas" sunku net įvardint kad yra apsirengusios 4u.gif
Atsakyti
Gal teko būti viešbutyje IBEROTEL AQUAMARINE RESORT? Nesam buvę Egipte. Vyksim nuo liepos 25 dieno. Gal ir karštoka, bet kitaip neišeina.
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 19:20)
Aciu Lialiauskienei uz komentara 4u.gif .tik va pries valanda suzinojau ,kad atsauke musu rezervacija tam viesbuty verysad.gif ,o paaiskino ,kad pasiulymas buvo vakar .bet negi mano kalte ,kad bankas para laiko kol pinigus perveda blink.gif.as su agente vakar kai kalbejau ,tai ji man sake ,kad  TIK siandien  gaus avansa ir tvakys viska toliau .o siandien skambina ir sako Tezai nesutinka schmoll.gif .pasiule pora kitu  viesbuciu ,bet nenoriu.mum dar du su puse menesio tai tikiu ,kad islys koks geresnis variantas.agente sake ,kad ji savaite paziurines pasiulymus ,jei nesutiksim ,sake avansa grazins.Kazka jie cia kabina g.gif

siaip man regis yra parasyta, kad avansa reikai pervesti po viesbucio patvirtinimo, paskaitykite sutratiyje apmokejimo salygas
Papildyta:
pasitikslinau, mano minetas budas galioja perkant keliones isankstiniu pardavimu metu, o siaip tai reikia sumoketi 20 proc avansa sudarant sutarti, apie rezervacija nieko neraso.....
Atsakyti
Kas šiandien avariniu būdu nusileido iš Hurgados?

http://www.lrytas.lt...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 20, 16:19)
Kas šiandien avariniu būdu nusileido iš Hurgados?

http://www.lrytas.lt...

Prasideda...Įtariu, kad keleiviai net nežinojo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2011 06 20, 16:23)
Prasideda...Įtariu, kad keleiviai net nežinojo sad.gif

Jau parašyta, kad žinojo, bet panikos nebuvo, tipo juokavo kažkas dar kažką, įtariu, kad iš baimės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 06 20, 15:02)
siaip man regis yra parasyta, kad avansa reikai pervesti po viesbucio patvirtinimo, paskaitykite sutratiyje apmokejimo salygas
Papildyta:
pasitikslinau, mano minetas budas galioja perkant keliones isankstiniu pardavimu metu, o siaip tai reikia sumoketi 20 proc avansa sudarant sutarti, apie rezervacija nieko neraso.....

tiesiog kai gavau pasiulyma ,paskambinau ir pasake ,kad reikia pervest 1000 lt,tik tada rezervuos viesbuti.as taip apsidziaugiau ,kad yra pigiau ,kad nieko neskaiciau ,ir nelabai zinau kur blush2.gif .uzsisakinejau internetu.as pati ne Lt.man pasake ,kad gaus pinigus tik kita diena.jie zinojo,o kodel taip gavos tai ka as zinau g.gif ?as laukiau dar kelias dienas gal atsiras koks pasiulymas ,bet nieo nera pigiau,ir siandien va pries kelias minutes pervede avansa atgal smile.gif pirma patirtis nekokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 21, 17:49)
tiesiog kai gavau pasiulyma ,paskambinau ir pasake ,kad reikia pervest 1000 lt,tik tada rezervuos viesbuti.as taip apsidziaugiau ,kad yra pigiau ,kad nieko neskaiciau ,ir nelabai zinau kur blush2.gif .uzsisakinejau internetu.as pati ne Lt.man pasake ,kad gaus pinigus tik kita diena.jie zinojo,o kodel taip gavos tai ka as zinau g.gif ?as laukiau dar kelias dienas gal atsiras koks pasiulymas ,bet nieo nera pigiau,ir siandien va pries kelias minutes pervede avansa atgal smile.gif pirma patirtis nekokia g.gif

Užsakinėk kitoje agentūroje ir tiek. Kada nori važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 21, 18:34)
Užsakinėk kitoje agentūroje ir tiek. Kada nori važiuoti?

norim rugpjucio 29d,tai pagelbekit gal blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 06 19, 22:42)
Mamytes, atsiprasau, kad ne i tema, bet gal kuriai reikia specialiu  batuku vaikuciui braidzioti po koraline jura? raudonos spalvos, Vilnius
24 dydis 4u.gif

O MES TURIME ORANZINES SPALVOS BATUKUS 26/27 DYDZIO, GAL KAM REIKIA?
DABAR MUMS APIE 30/31 DYDZIO REIKIA?
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 06 20, 15:40)
Gal teko būti viešbutyje IBEROTEL AQUAMARINE RESORT? Nesam buvę Egipte. Vyksim nuo liepos 25 dieno. Gal ir karštoka, bet kitaip neišeina.

Buvau pernai rugsejo pabaigoje siame viesbutyje. Man asmeniskai labai patiko, minusas tik tas, kad juros beveik nera, ji labai sekli prie viesbucio. Norint pasimaudyti, reikia eiti gera gabala kelio smile.gif Jei kas domina placiau - parasykit i AZ, papasakosiu.
Atsakyti
Nejau niekas nekeliauja blink.gif ? kur visi ?
Atsakyti