Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(jola333 @ 2011 06 09, 19:13)
Patarčiau kreiptis į Udrių. Šiemet jis man surado gerą viešbutį už gerą kainą į Šarmą. Manau, tikrai neatsisakys padėti  4u.gif

ACIU LABAI 4u.gif .nu nebesiseka su agenturom visai doh.gif .gerai.bandysiu susisiekt su juo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 19:20)
Aciu Lialiauskienei uz komentara 4u.gif .tik va pries valanda suzinojau ,kad atsauke musu rezervacija tam viesbuty verysad.gif ,o paaiskino ,kad pasiulymas buvo vakar .bet negi mano kalte ,kad bankas para laiko kol pinigus perveda blink.gif.as su agente vakar kai kalbejau ,tai ji man sake ,kad  TIK siandien  gaus avansa ir tvakys viska toliau .o siandien skambina ir sako Tezai nesutinka schmoll.gif .pasiule pora kitu  viesbuciu ,bet nenoriu.mum dar du su puse menesio tai tikiu ,kad islys koks geresnis variantas.agente sake ,kad ji savaite paziurines pasiulymus ,jei nesutiksim ,sake avansa grazins.Kazka jie cia kabina g.gif

nenusiminkit 4u.gif dar yra laiko.. as tai lauksiu paskutines minutes 4u.gif
Atsakyti
LIALIAUSKIENE o kaip jus galvojat kokia GERA kaina paskutinei minutei g.gif ?nu laaaaabai nekantri esu ,bijau ,kad vel kokia kvailyste iskresiu blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 21:58)
LIALIAUSKIENE o kaip jus galvojat kokia GERA  kaina paskutinei minutei g.gif ?nu laaaaabai nekantri esu ,bijau ,kad vel kokia kvailyste iskresiu blush2.gif  verysad.gif

as labai tikiuosi pagauti uz 1400-1700lt i si viesbuti, blogiaiusiu atveju 1800lt mokesiu?( cia jau su visais mokesciais)
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 06 10, 08:47)
as labai tikiuosi pagauti uz 1400-1700lt i si viesbuti, blogiaiusiu atveju 1800lt mokesiu?( cia jau su visais mokesciais)

Aiskiukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 06 09, 14:31)
mes irgi, siandien jau einame kelione pirkti wink.gif

ar isigijot kelione?
Atsakyti
O pas mus viskas pasikeitė thumbup.gif Vietoj Egipto - į Turkiją šeštadienį. Beje draugai vakar grįžo iš Egipto, skrydis truko 5 val. doh.gif doh.gif doh.gif Lėktuvai mažoki sakė. Praeitais metais skridom 4 val. g.gif

Oi laukiam, laukiam... atostogų laukiam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.vesti.ru/videos?vid=338539

4u.gif
Atsakyti
kad tik ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2011 06 19, 19:24)
kad tik ne biggrin.gif

Nebūčiau tokia tikra, Iranas irgi iki 1979 m. gyveno europietiškai ir nešiojo europietiškus mini rūbūs kol į valdžią neatėjo dėdės islamistai su barzdomis. Tokiai valdžiai eilinis gyventojas pragyvenantis iš turizmo nerodiklis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 06 19, 19:56)
Nebūčiau tokia tikra, Iranas irgi iki 1979 m. gyveno europietiškai ir nešiojo europietiškus mini rūbūs kol į valdžią neatėjo dėdės islamistai su barzdomis. Tokiai valdžiai eilinis gyventojas pragyvenantis iš turizmo nerodiklis  cool.gif

ir teisingai, ner ko plikom siknom lakstyti
reikia gerbti kitos tautos kultura
Atsakyti
Mamytes, atsiprasau, kad ne i tema, bet gal kuriai reikia specialiu batuku vaikuciui braidzioti po koraline jura? raudonos spalvos, Vilnius
24 dydis 4u.gif
Atsakyti