Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 06 08, 17:05)
buvom siemet kovo menesi., superinis viesbutis! tikimes kad rugseji ar spalvio men vel keliausime ten pat smile.gif jei ne paslaptis uz kokia kaina pagriebet kelione? ax.gif  ax.gif  ax.gif

mes vaziuojam rugpjucio 29 d .7 n. vienam zmogui su viza ,kuro mokesciu 1750 lt. viskas iskaiciuota. 4u.gif menesi stebiu kainas,tai jos ne krenta,bet kyla. g.gif .manau ,kad visai neblogai gavau blush2.gif .o galit placiau papasakot kaip maistas,ar yra vakarais ka veikt,ar reikia tapkuciu maudytis juroj?as vaziuoju su savo MB,kaip manot ar istversim kelione i Kaira,tiesa sakant tik del jo ir vaziuoju,na del piramidziu wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 06 08, 13:03)
kada iskeliaujate? smile.gif

liepos 11
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 08, 18:19)
mes vaziuojam rugpjucio 29 d .7 n. vienam zmogui su viza ,kuro mokesciu  1750 lt. viskas iskaiciuota. 4u.gif menesi stebiu kainas,tai jos ne  krenta,bet kyla. g.gif .manau ,kad visai neblogai gavau  blush2.gif .o galit placiau papasakot kaip maistas,ar yra vakarais ka veikt,ar reikia tapkuciu maudytis juroj?as vaziuoju su savo MB,kaip manot ar istversim kelione i Kaira,tiesa sakant tik del jo ir vaziuoju,na del piramidziu wub.gif  wub.gif  wub.gif .

mes panasiai man rodos mokejome, siam viesbuciu maziausia kaina buvo 1400lt nuo kovo menesio smile.gif
uzeikite per judek.lt prie viesbucio komentaru mano man rodos priespaskutinis, ten aprasiau viska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 09, 07:57)

mes irgi, siandien jau einame kelione pirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 06 09, 11:32)
mes panasiai man rodos mokejome, siam viesbuciu maziausia kaina buvo 1400lt nuo kovo menesio smile.gif
uzeikite per judek.lt prie viesbucio komentaru mano man rodos priespaskutinis, ten aprasiau viska wink.gif

viskas kaip ir gerai,bet niekur neradau kaip del juros.ar gultu uztenka,koks dugnas,ar yra baru papludimy?.jei labai netrukdau ,gal pakomentuotumet 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 15:37)
viskas kaip ir gerai,bet niekur neradau kaip del juros.ar gultu uztenka,koks dugnas,ar yra baru papludimy?.jei labai netrukdau ,gal pakomentuotumet 4u.gif  blush2.gif

del gultu sunku kalbeti, nes buvome vos po revoliucijos, tai ten nors 20 gultu uzsiimk ir dar tuscia bus aplink, bet pliazas didziulis, nors yra nuoroda kad alf leilos lankytojams reikia eiti desiniau , mes gulemes kur mums patiko. buvom tik viena karta, nes pataikeme ant meduzu sezono, tai kisieliue maudytis nesinorejo sad.gif krantas geras, avalyne spec reikalinga nebent jei eisite ant rifo, tai toliau nuo maudymuisi skirtos vietos. baras kiek maciau vienas papludymyje, gal yra ir daugiau, tikrai negaliu nieko komentuoti, nes neziurejau.
jei kas dar idomu,klauskite smile.gif
Atsakyti
Aciu Lialiauskienei uz komentara 4u.gif .tik va pries valanda suzinojau ,kad atsauke musu rezervacija tam viesbuty verysad.gif ,o paaiskino ,kad pasiulymas buvo vakar .bet negi mano kalte ,kad bankas para laiko kol pinigus perveda blink.gif.as su agente vakar kai kalbejau ,tai ji man sake ,kad TIK siandien gaus avansa ir tvakys viska toliau .o siandien skambina ir sako Tezai nesutinka schmoll.gif .pasiule pora kitu viesbuciu ,bet nenoriu.mum dar du su puse menesio tai tikiu ,kad islys koks geresnis variantas.agente sake ,kad ji savaite paziurines pasiulymus ,jei nesutiksim ,sake avansa grazins.Kazka jie cia kabina g.gif
Atsakyti

sveiki,ka tik uzsisakiau kelione i EGIPTA mirksiukas.gif .I viesbuti Alf Leila Wa Leila.

[COLOR=green] taip, tikrai labai labai geras viešbutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 19:20)
Aciu Lialiauskienei uz komentara 4u.gif .tik va pries valanda suzinojau ,kad atsauke musu rezervacija tam viesbuty verysad.gif ,o paaiskino ,kad pasiulymas buvo vakar .bet negi mano kalte ,kad bankas para laiko kol pinigus perveda blink.gif.as su agente vakar kai kalbejau ,tai ji man sake ,kad  TIK siandien  gaus avansa ir tvakys viska toliau .o siandien skambina ir sako Tezai nesutinka schmoll.gif .pasiule pora kitu  viesbuciu ,bet nenoriu.mum dar du su puse menesio tai tikiu ,kad islys koks geresnis variantas.agente sake ,kad ji savaite paziurines pasiulymus ,jei nesutiksim ,sake avansa grazins.Kazka jie cia kabina g.gif

Ieškokite kitos agentės 4u.gif Mano buvusi agentė viską sutvarkydavo ir be avanso smile.gif
Atsakyti
[quote=braskiki,2011 06 08, 09:06]
kas gali patarti kuri viesbuti geriau pasirinkti, niekaip neissirenkame mes :
http://www.novaturas...h/EGHBELLA/apie
http://www.novaturas.../EGHELYSEE/apie

R enkantis šių- siulyčiau Bella Vistą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 06 09, 18:56)
Ieškokite kitos agentės  4u.gif Mano buvusi agentė viską sutvarkydavo ir be avanso  smile.gif

Galetumet parekomenduot gal kokia 4u.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 06 09, 20:02)
Galetumet parekomenduot gal kokia 4u.gif  blush2.gif .

Patarčiau kreiptis į Udrių. Šiemet jis man surado gerą viešbutį už gerą kainą į Šarmą. Manau, tikrai neatsisakys padėti 4u.gif
Atsakyti