Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 06 02, 15:51)
mes keliaujame tik su tezais, novaturui nematau reikalo permoketi  schmoll.gif

Taciau tezai ne visada gali pasiulyti tuos viesbucius, ka turi novaturas. O jei turi vienodus, reikia labai ziureti kainas abieju, nes pernai mes i Egipta pigiau skridome su novaturu, nors ta pati viesbuti turejo ir tezai, bet brangiau.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 06 03, 10:18)
Taciau tezai ne visada gali pasiulyti tuos viesbucius, ka turi novaturas. O jei turi vienodus, reikia labai ziureti kainas abieju, nes pernai mes i Egipta pigiau skridome su novaturu, nors ta pati viesbuti turejo ir tezai, bet brangiau.

apie tai ir kalbu, kad kiekviena situacija yra isskirtine, mums per siuos 3 metu su tezais gaunasi pigiau, tad su jais ir keliaujame smile.gif
Atsakyti
Na va, prisijungsiu ir as:) kadangi nebeliko planuotu pirkti bilietu i KOS, nusiziurejau viesbutuka egipte "Sunny Days el palacio Hotel", man tinka labai skrydzio data (ieskau 06.20), 5 zv., AI sistema, zodziu: Toptravel kaina - 4397 Lt, Teztur - 4127 Lt, Novaturas - 5179.74 Lt. Skaiciuota 2 suauge ir 1 keturmete:) Kainu skirtumas aiskus.

O siaip man idomu, jei duoda nuolaida jaunavedziams, bet mes imam ir vaika, ar taikys nuolaida visiems???
Atsakyti
Ar Novaturas ismete nuolaidu rugpjucio galui ,rugsejo pradziai g.gif .Ar cia tokios kainos ir buna,tik na zinot kai buvo 1000 pakele iki 1200 paskui ta 1200 perbrauke ir va jum nuolaida 1000 blush2.gif .Nors Teztour pvz. Hilton Hurgada long beach viesbuty judek.lt be nuolaidos 200 lt pigiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2011 06 03, 12:57)
Na va, prisijungsiu ir as:) kadangi nebeliko planuotu pirkti bilietu i KOS, nusiziurejau viesbutuka egipte "Sunny Days el palacio Hotel", man tinka labai skrydzio data (ieskau 06.20), 5 zv., AI sistema, zodziu: Toptravel kaina - 4397 Lt, Teztur - 4127 Lt, Novaturas - 5179.74 Lt. Skaiciuota 2 suauge ir 1 keturmete:) Kainu skirtumas aiskus.

O siaip man idomu, jei duoda nuolaida jaunavedziams, bet mes imam ir vaika, ar taikys nuolaida visiems???

Topturas yra perpardavinėjotas, tad nėra kaip ir lyginti. Iš kitos pusės - gal ten kaina su mokesčiais? Nepasitikrinote?

Dėl jaunavedžių nuolaidų - ar matėte sąlygas? Nuolaidos galioja tik Tezturo kelionėms. Jos yra:

• Kainyno kainoms taikoma 10% nuolaida
• Specialiems pasiūlymams taikoma 5% nuolaida
• Paskutinės minutės pasiūlymas taikoma 3% nuolaida

Jei kainyno kaina yra apie 6000 ltl už kelionę, paskutinė minutė yra 4000 ltl, tai tada ko verta ta 10 proc. nuolaida? Žodžiu - pirkite ne nuolaidą o galutinę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 03, 20:32)
Topturas yra perpardavinėjotas, tad nėra kaip ir lyginti. Iš kitos pusės - gal ten kaina su mokesčiais? Nepasitikrinote?

Dėl jaunavedžių nuolaidų - ar matėte sąlygas? Nuolaidos galioja tik Tezturo kelionėms. Jos yra:

• Kainyno kainoms taikoma 10% nuolaida
• Specialiems pasiūlymams taikoma 5% nuolaida
• Paskutinės minutės pasiūlymas taikoma 3% nuolaida

Jei kainyno kaina yra apie 6000 ltl už kelionę, paskutinė minutė yra 4000 ltl, tai tada ko verta ta 10 proc. nuolaida? Žodžiu - pirkite ne nuolaidą o galutinę kainą.

Taip, zinoma, kad paskutine minute yra pigiau:) taciau man reikalingai datai nieko gero nerandu arba kainos fantastiskos...DEJA unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2011 06 04, 18:43)
Taip, zinoma, kad paskutine  minute yra pigiau:) taciau man reikalingai datai nieko gero nerandu arba kainos fantastiskos...DEJA unsure.gif

dazniausiai paskutiniu metu tos paskutines minutes visai ne kaip paskutines arba toki viesbuciai siulomi, kad nors nusisauk umn.gif protu nesuvokiama taip sakant.
Gal ir atranda dar tokiu, kurie neapsiziureja, pagauna tipo "spec" pasiulyma, apsidizaiugia ir perka unsure.gif
Bet nemanau, kad daug tokiu dabar gali suarast g.gif
nors negali zinot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2011 06 05, 21:45)
dazniausiai paskutiniu metu tos paskutines minutes visai ne kaip paskutines arba toki viesbuciai siulomi, kad nors nusisauk  umn.gif protu nesuvokiama taip sakant.
Gal ir atranda dar tokiu, kurie neapsiziureja, pagauna tipo "spec" pasiulyma, apsidizaiugia ir perka  unsure.gif
Bet nemanau, kad daug tokiu dabar gali suarast  g.gif
nors negali zinot  ax.gif

mes savo kelione planavom apie puse metu i prieki, stebojom kainu suolius ir nuopuolius, buvo net taip, kad sisitema rode dideles nuolaidas i gerus viesbucius, bet norint padaryti boocinga, mete iprastas kainas be nuolaidu, taip agenturu darbuotojams aiskindami, kad klaida netycia isivele, nors ta "klaida" dar savaite ju tinklapiuose po to matesi.zmones rezervavo vietas, po to atsaukineti teko kai suzinojo, kad kainos ne tos kurios rodomos...

Zaidzia jie su tais vargsais keliautojais ir ka tujiems rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas esate buve viesbutyje serenity makadi, kaip atsiliepimai ? smile.gif
Atsakyti
o aš tik ką pasilyginau kainas TezTour'o ir Novatur'o, tai arba dar akių neprasitryniau po prabudimo, arba Novaturas itin mažas kainas siūlo bigsmile.gif g.gif Renkuosi birželio 13 d., tai pvz Novaturas meta man Sunny Days El Palacio 4* ,1.154,97 LTL AI asmeniui bigsmile.gif plius viza ir kuras. Dviems gaunasi 2.640,64 LTL bigsmile.gif Sakyčiau, neblogai g.gif
Gal kas turi atsiliepimų apie tą viešbutį ?
Papildyta:
beje, Teztouras meta, kad šis viešbutis 5* ir kana 1557 Lt asmeniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 06 07, 07:54)
gal kas esate buve viesbutyje serenity makadi, kaip atsiliepimai ? smile.gif

nesu buvus, bet ėjau penktadienį į agentūrą klausti dėl jo, nes novaturas išmetė nuolaidas tam viešbučiui (apie 1400lt asmeniui). sakė, kad poprastis, jūra labai sekli, reikia labai toli eit. bet čia kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas.. 4u.gif
Atsakyti
o gal kas esate buve siame viesbutuke wink.gif

http://www.novaturas...code=eghsunjard

Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 06 07, 10:49)
o aš tik ką pasilyginau kainas TezTour'o ir Novatur'o, tai arba dar akių neprasitryniau po prabudimo, arba Novaturas itin mažas kainas siūlo  bigsmile.gif  g.gif  Renkuosi birželio 13 d., tai pvz Novaturas meta man Sunny Days El Palacio 4* ,1.154,97 LTL AI asmeniui  bigsmile.gif  plius viza ir kuras. Dviems gaunasi 2.640,64 LTL  bigsmile.gif  Sakyčiau, neblogai  g.gif
Gal kas turi atsiliepimų apie tą viešbutį ?
Papildyta:
beje, Teztouras meta, kad šis viešbutis 5* ir kana 1557 Lt  asmeniui  g.gif

kiek domejausi pernai tai neblogas viesbutis rinkomes tarp jo ir sunrice holidays, visdelto pasirinkome ta kart sunrise ir nesigailejome, nes el palacio bent jau man dykvieteje,nei iseisi kur nei parduotuves nei kas, aplink statybvietes, vakare butu baisu iseiti ( vaziavome pro si viesbuti, kai keliavome i ekskursija)
Atsakyti