Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

perskaiciau, tema ir pastebejau, kad visi vaziuoja arba ziema arba pavasari, o mes susiruosem birzeli, kaip Jus manot, ar nedarom klaida? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nivan,2011 05 30, 15:33]
noreciau pasiteirauti kokie orai mazdaug buna gruodzio - sausio men? 4u.gif galvoju pradet planuot kelione ziemai biggrin.gif

Orai tinkami ir degintis ir keliauti thumbup.gif . Tik negali nuspėti vėjuoto periodo. Nes vėjas būna tikrai nemalonus ir pakankamai žvarbus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2011 05 31, 20:07)
perskaiciau, tema ir pastebejau, kad visi vaziuoja arba ziema arba pavasari, o mes susiruosem birzeli, kaip Jus manot, ar nedarom klaida? biggrin.gif

as pastebejau,kad rudeni irgi itin populiaru 4u.gif
O vasaros metu kaaarsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 31 gegužės 2011 - 21:44
QUOTE(daniele @ 2011 05 31, 22:07)

Birželio mėn jau bus pakankamai karšta. Jeigu planuojate ekskursijas, tai karštis gali varginti. Aš asmeniškai tokiu laiku nevažiuočiau - man per karšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 05 31, 18:38)
Sveiki,skaitau jau ketvirta tema ax.gif .Issiaiskinau ka reiskia bungalai bigsmile.gif  .Bet niekaip nedaeina kas cia per daiktas tie Pontonai blush2.gif  blush2.gif ?. Ir padekit apsisprest ar jau uzsisakinet bilietus rugsejo 5d ar laukt paskuties minutes,tikrai nepykcau sutaupyt kazkiek pinigeliu,bet kur garantas,kad begausiu gera viesbuti?Vaziuojam 7d.

Jei Jus turit isskrist tik ta diena ir norit i tam tikra viesbuti, tai turbut reikia pirkti is anksto ir ramiai laukti keliones. Bet jei jus galit "stumdyt" isskridimo data ir is viesbuciu pasiulos visada galima rasti +- tinkama(bent jau man), is asmenines patirties rugpjucio pabaigoje - rugsejo pradzioje i Egipta ne vienus metus spec laukiau ir pirkau tikrai geromis kainomis keliones. Tik nzn ar tarsites su agente, ar pati gaudysit , nes nervu ir laiko (pastoviai reikia tikrinti ar yra spec pasiulymas) kainuoja tikrai nemazai , nes isskrist tai noris ir matydama kainas turiu apsispresti ar jau pirkt ar dar laukt, cia savotiska loterija. Is tiesu pavagdavau nuo gaudymo, bet buvo verta. Ir siemet gaudyciau Egipta, bet del neramumu pirkom isankstine kitur.
Atsakyti
pastebejau, kad soktelejo kainos i Egipta blink.gif kokia priezastis? pvz: buvo BEACH ALBATROS GARDEN vienam asmeniui 1791 Lt viskas iskaiciuota, o dabar 1877 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 01, 11:20)
pastebejau, kad soktelejo kainos i Egipta  blink.gif kokia priezastis? pvz: buvo BEACH ALBATROS GARDEN vienam asmeniui 1791 Lt viskas iskaiciuota, o dabar 1877 Lt  g.gif

kadangi aš kainas seku pastoviai, tai jos LABAI svyruoja
pražioplinau kai buvo 3* už 540Lt, o šiandien ten pat 1020
tai negaliu sau atleist kad savaitgalį kompo nejungiau
Atsakyti
pastebejau, kad soktelejo kainos i Egipta  blink.gif kokia priezastis? pvz: buvo BEACH ALBATROS GARDEN vienam asmeniui 1791 Lt viskas iskaiciuota, o dabar 1877 Lt  g.gif

Aš irgi pastebėjau tai doh.gif doh.gif doh.gif Me slaukiam paskutinės minutės pasiūlymų...
Atsakyti

Hm.. as kitus viesbucius seku, tai kaip tik laaabai geru kainu ismete g.gif palyginus su tomis, kurios buvo dar pries 2 savaites.
Papildyta:
QUOTE(daniele @ 2011 05 31, 22:07)

Rugpjuti buvo karsta biggrin.gif Bet man daug labiau patiko nei rugpjuti Turkijoje, nes Egipte oras sausas, tad mane asmeniskai maziau vargino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 06 01, 11:41)
kadangi aš kainas seku pastoviai, tai jos LABAI svyruoja
pražioplinau kai buvo 3* už 540Lt, o šiandien ten pat 1020
tai negaliu sau atleist kad savaitgalį kompo nejungiau

sutinku, maniskis buvo nukrites net iki 1154 Lt

QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 06 01, 11:48)
Aš irgi pastebėjau tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Me slaukiam paskutinės minutės pasiūlymų...

ir mes imsim paskutine minute ax.gif todel ir "daboju"

QUOTE(prettiness @ 2011 06 01, 13:11)
Hm.. as kitus viesbucius seku, tai kaip tik laaabai geru kainu ismete  g.gif palyginus su tomis, kurios buvo dar pries 2 savaites.

o va cia atvirkstinis variantas... pakilo
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 06 01, 13:11)
Hm.. as kitus viesbucius seku, tai kaip tik laaabai geru kainu ismete  g.gif palyginus su tomis, kurios buvo dar pries 2 savaites.
Papildyta:
Rugpjuti buvo karsta  biggrin.gif  Bet man daug labiau patiko nei rugpjuti Turkijoje, nes Egipte oras sausas, tad mane asmeniskai maziau vargino  4u.gif

O kur stebite kelionių pasiūlymus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 06 01, 14:54)
O kur stebite kelionių pasiūlymus?  4u.gif

Novaturo paskutines minutes,
www.geros-keliones.lt,
www.kelionesinternetu.lt
Atsakyti