Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(muderGO @ 2011 03 18, 17:45)
Atšaukė mūsų užsakymą ir rezervaciją į Titanic Beach SPA & Aqua Park 25d.

nesupratau blink.gif
Kaip tai atsauke?
Buvote jau sumokeja pinigelius?
Mes bandeme i garden Beach uzsisakyt, tai kainos neatitiko tikroves (rode vienu laiku labai garas kainas i si visbuti)
Paskambinau i agentura, pabandem uzsakyt, tai iskart nedave uz ta kaina rezervuot ir neemem.
O i sita uzsisakem, dave patvirtinima.
turim patvirtinimus atspausdintus.
Kaip jus uzsisakinejote ir per kokia agentura?
Ar internetu savarankiskai?
Girdejau, kad visokiu nesusipratimu atsitinka paciam rezervuojant.
Po to ir pasiklaust nera pas ka jei kas nutinka. verysad.gif
Nera atsakingu g.gif
Linkiu jums didziausios sekmes issiaiskinant visus nesklandumus

Papildyta:
jus is Lenkijos turejote skristi?
Atsakyti
Pirkom iš fly.pl , turėjom skristi iš Varšuvos. Dabar užsisakinėjam iš Novaturo kelionę į Sunrise Tirana Aqua Park Resort
Atsakyti
QUOTE(muderGO @ 2011 03 18, 19:48)
Pirkom iš fly.pl , turėjom skristi iš Varšuvos. Dabar užsisakinėjam iš Novaturo kelionę į Sunrise Tirana Aqua Park Resort

Man tai nepatiko Sunrise Tirana Aqua Park vieta. Stovi šis viešbutis prie žiedo, kur eismas didokas. Jeigu langai į gatvės pusę, tai kvėpuosit išmetamom dujom doh.gif . Prie jūros nueiti irgi tolokai, veža autobusiukas. Nežinau, man nepatiko, todėl šio viešbučio nesirinkau. Skridome į Šarmą ir atgal su šeima, kuri buvo ten, tai sakė, kad viską atpirko didžiulis vandens pramogų parkas, bet buvo nepatenkinti dėl didelių eilių prie maisto, pagrindinis kontingentas buvo rusai, bet, kadangi dabar jų labai mažai yra, tai gal ir neblogas variantas, jeigu kaina gera 4u.gif
Atsakyti
Na vėl planai keičiasi biggrin.gif Greičiausiai išlėksim iš Varšuvos balandžio 1d. į titanic'ą
Atsakyti
QUOTE(muderGO @ 2011 03 18, 21:23)
Na vėl planai keičiasi biggrin.gif Greičiausiai išlėksim iš Varšuvos balandžio 1d. į titanic'ą

Super 4u.gif
dabar ieskau parkavimo varsuvoje, tai idomu kur Jus apsispresit parkuoti.
taip berysio, kad lenku kalbos nemoku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 18 kovo 2011 - 22:20
Vakar parskridom iš Hurgados. Jetus kaip ten gera buvo.... Ir absoliučiai ramuma. Buvo tėvai ir Liuksore, irgi ramuma.
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 18, 23:25)
Vakar parskridom iš Hurgados. Jetus kaip ten gera buvo.... Ir absoliučiai ramuma. Buvo tėvai ir Liuksore, irgi ramuma.

Tai gal galetumet placiau? ax.gif
issamiau? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 18, 23:06)
Tai gal galetumet placiau?  ax.gif
issamiau? blush2.gif  mirksiukas.gif

Galiu, o kas domina?
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 19, 00:16)
Galiu, o kas domina?

viskas nuo pardziu iki galo bigsmile.gif
kaip ten Hurgados gatves? viena mamyte rase, kad labai prastai?
Ar viskas jau pilnai veikia parduotuves kavines?....(Hurgadoj)
Kokiam visbuty ilsejotes? ar patiko? pliusai, minusai...
ar vaziavote i exkursijas? per ka vaziavote?
ar dar nera rusu? gal girdejot nuo kada juos leis? (mes turim atostogas nuo 9 balandzio, tai savjojam, kad nebutu dar okupave jie ten viesbuciu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 19, 08:25)
viskas nuo pardziu iki galo  bigsmile.gif
kaip ten Hurgados gatves? viena mamyte rase, kad labai prastai?
Ar viskas jau pilnai veikia parduotuves kavines?....(Hurgadoj)
Kokiam visbuty ilsejotes? ar patiko? pliusai, minusai...
ar vaziavote i exkursijas? per ka vaziavote?
ar dar nera rusu? gal girdejot nuo kada juos leis? (mes turim atostogas nuo 9 balandzio, tai savjojam, kad nebutu dar okupave jie ten viesbuciu) ax.gif

Kadangi važiavau su mažu vaiku tai aš į ekskursijas nevažiavau, o be to jau esu buvus turbut visur smile.gif Bet mano tėvai važiavo į Luksorą per tezturą, tai viskas labai patiko. Jokių neramumų nesijautė.
Gyvenom Makadi, toli nuo Hurgados, bet vieną vakarą nuvažiavom... tai man pasirodė kažkoks košmaras. Gatvės perkastos, dulkių kalnai doh.gif O dar buvo nemažas vėjas tai akys buvo pripiltos. Bet kiek vaikščiojom tai parduotuvės veikia, turistų nelabai daug, bet oras buvo ne koks...
Viešbutis mūsų buvo Stella Makadi, tai turbūt neradau nei vieno minuso g.gif (nu jei jau labai kabinėtis tai animatoriai nekokie ir kambariuose garso izoliacija gal prastoka) Bet mes ėmėm atskirus kambarius, bet davė sujungtus dvigubom durim. Tai mums idealu buvo thumbup.gif Maistas žiauriai skanus, įvairus. Daug vaisių, skanūs saldumynai. Neįkirus personalas. O apgyvendinimas buvo 25 proc. tai jokių eilių. Ir jokių rusų thumbup.gif Buvo keli ukrainiečiai, bet negarsūs. O dauguma anglų, italų, vokiečių. Taksistas tai labai laukia, kada rusus vėl skraidins, bet aš asmeniškai nesidomėjau nuo kada juos paleis.
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 03 19, 11:53)
Kadangi važiavau su mažu vaiku tai aš į ekskursijas nevažiavau, o be to jau esu buvus turbut visur  smile.gif  Bet mano tėvai važiavo į Luksorą per tezturą, tai viskas labai patiko. Jokių neramumų nesijautė.
Gyvenom Makadi, toli nuo Hurgados, bet vieną vakarą nuvažiavom... tai man pasirodė kažkoks košmaras. Gatvės perkastos, dulkių kalnai  doh.gif  O dar buvo nemažas vėjas tai akys buvo pripiltos. Bet kiek vaikščiojom tai parduotuvės veikia, turistų nelabai daug, bet oras buvo ne koks...
Viešbutis mūsų buvo Stella Makadi, tai turbūt neradau nei vieno minuso  g.gif  (nu jei jau labai kabinėtis tai animatoriai nekokie ir kambariuose garso izoliacija gal prastoka) Bet mes ėmėm atskirus kambarius, bet davė sujungtus dvigubom durim. Tai mums idealu buvo  thumbup.gif  Maistas žiauriai skanus, įvairus. Daug vaisių, skanūs saldumynai. Neįkirus personalas. O apgyvendinimas buvo 25 proc. tai jokių eilių. Ir jokių rusų  thumbup.gif  Buvo keli ukrainiečiai, bet negarsūs. O dauguma anglų, italų, vokiečių. Taksistas tai labai laukia, kada rusus vėl skraidins, bet aš asmeniškai nesidomėjau nuo kada juos paleis.

Aciu labai uz issamius atsakymus aciuks.gif
Musu viesbutis taip pat toli nuo Hurgados bus.
Pardzioj dar abejojau ar gerai pasirnkau, bet dabar jau dziaugiuosi.
Mes i Shal Hasheesh keliausim truputi arciau nei Makadi
Atsakyti
jau egipte smile.gif oras kaip visada puikus:) 28 laipsniu smile.gif
naudojames nemokamu teztur wifi autobuse:)
silti linkejimai
Atsakyti