Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Agnė*** @ 2011 05 23, 23:17)
Tik šnd pargrįžome iš Egipto  rolleyes.gif  norisi atgal  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tikrai šilta, net vakarais neprireikė ilgom rankovėm rūbų.... nežmoniškai puola uodai, ypač vaikus  unsure.gif  kambaryje gelbėjo tik į elektrą įkišami aparačiukai....

Autobusuose tikrai vėsu, lyginant su oru lauke  biggrin.gif

Turėjom keletą ekskursijų, ypač patiko dykumoj  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokiam viesbuti Jus buvot?

Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 05 24, 15:02)
o kokiam viesbuti Jus buvot?

Minamark, 4*
Kambariai prasti (nors mes ten eidavom tik permieot), bet visa kita puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 05 24, 19:16)
Minamark, 4*
Kambariai prasti (nors mes ten eidavom tik permieot), bet visa kita puiku  thumbup.gif

O kaip maistas, vaisiai?? wub.gif
Atsakyti
gal yra nusprendusiu atostogauti liepos pradzioj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 25, 09:12)
O kaip maistas, vaisiai??  wub.gif

Maistas neblogas ,perniai rudeni buvo blogesnis.Vaisiu tai mazai duoda psgrinde apelcinai ir meluonai.Kambariai ziurint koks paklius .Man tai neblogas pakliuvo,nes as buvau vienas tai dave dvivieti kambari.
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 05 25, 09:18)
gal yra nusprendusiu atostogauti liepos pradzioj? blush2.gif

aš nuo liepos 4 biggrin.gif lašinukus apsitirpdysim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 25, 09:12)
O kaip maistas, vaisiai??  wub.gif

Maisto tikrai per akis... iš karštų aišku kiaulienos tikėtis nereikia, bet žuvis ir jautiena bei ryžiai ir bulvės tikrai kasdien ir kažkiek keičiasi..... vaisių skurdokai, nors teko matyt kad anksčiausiai atėję didžiausias lėkštes prisikrovę išsineša... matyt kol mes ateidavom tik apelsinai ir likdavo biggrin.gif

QUOTE(jodulis @ 2011 05 25, 11:36)
Maistas neblogas ,perniai rudeni buvo blogesnis.Vaisiu tai mazai duoda psgrinde apelcinai ir meluonai.Kambariai ziurint koks paklius .Man tai neblogas pakliuvo,nes as buvau vienas tai dave dvivieti kambari.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kada buvot? smile.gif
Na kambaryje nebuvo nei feno, nei šampūno (kas dažnai net ir 3* Egipte būna)... lovytės vaikui negavom, sustūmė dvi į krūvą, teko guldytis kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 05 25, 20:41)
aš nuo liepos 4  biggrin.gif lašinukus apsitirpdysim hihihi.gif

mes liepos vienuolikta smile.gif

visas keturiolika temu apie Egipta perskaiciau, radau tik viena kita posta, kad kas butu atostogave BEACH ALBATROS GARDEN atsiliepimai apie viesbuti l. geri, maistas, aplinka, teritorija, papludimys irgi, tikiuos, kad nuvykus taip ir bus.
Taip tuo metu bus labai karsta, bet vis neprarandu vilties, kad galesiu ir kokia tai viena, ar kita vietine kelione isigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2011 05 25, 23:49)
Maisto tikrai per akis... iš karštų aišku kiaulienos tikėtis nereikia, bet žuvis ir jautiena bei ryžiai ir bulvės tikrai kasdien ir kažkiek keičiasi..... vaisių skurdokai, nors teko matyt kad anksčiausiai atėję didžiausias lėkštes prisikrovę išsineša... matyt kol mes ateidavom tik apelsinai ir likdavo  biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  kada buvot?  smile.gif
Na kambaryje nebuvo nei feno, nei šampūno (kas dažnai net ir 3* Egipte būna)... lovytės vaikui negavom, sustūmė dvi į krūvą, teko guldytis kartu  doh.gif

Fenu tai tikrai nebuna.O šampūno tai visada pilnas indelis buvo,ir prie vonios ir prie kriaukles. thumbup.gif
Atsakyti
o sakykit kaip **** viesbuti g.gif bus plauku dziovintuvas, arbatinukas, lygintuvas g.gif bendram aprasyme yra tik plauku dziovintuvas ax.gif
Atsakyti
Mes atostogavom leila la leila 4*, kažkaip taip vadinasi doh.gif Tai viskas gerai, tik minusas buvo, kad antroje linijoje viešbutis. Kambariuose iš elektrinių prietaisų buvo plaukų džiovintuvas, tv ir šaldytuvas, arbatinuko nebuvo. Bet kažkaip ir neprireikė jo thumbup.gif

Lygintuvo prašėme, tai už papildomą mokestį. Nepamenu kiek, bet paskaičiavus brangiai kainavo. Po to nusprendėm kelioninį įsigyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 26 gegužės 2011 - 09:56
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 26, 10:55)
Mes atostogavom leila la leila 4*, kažkaip taip vadinasi  doh.gif  Tai viskas gerai, tik minusas buvo, kad antroje linijoje viešbutis. Kambariuose iš elektrinių prietaisų buvo plaukų džiovintuvas, tv ir šaldytuvas, arbatinuko nebuvo. Bet kažkaip ir neprireikė jo  thumbup.gif

Lygintuvo prašėme, tai už papildomą mokestį. Nepamenu kiek, bet paskaičiavus brangiai kainavo. Po to nusprendėm kelioninį įsigyti  lotuliukas.gif

as galvoju del kavos man reik arbatinuko ax.gif nes negaliu be jos... o ten ji prastoka blush2.gif
nu negi reiks isimesti ir lygintuva g.gif jau ir taip atrodo mazai ka dedu, bet vistiek susidaro... vien priemones: muilas, sepeteliai, dantu pasta, duso zele, sampunas, kremai apsauginiai doh.gif
o sakykit visas tas priemones sudet reik i maiseli su styga - uzspaudziama?
Atsakyti