Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2011 05 17, 17:49)
Jo bet ir keisti žmonės - vasarą važiouoti į Egiptą per pačius karščius... Ir dar į ekskursijas... Nežinau nežinau...

bet tai pilni lėktuvai į egiptą vasarą būna. iš įvairių šalių. negi jie visi nenormalūs pasak jūsų g.gif ne visiems yra galimybė kitu metų laiku važiuoti, o egiptą pamatyti norisi... gyvename tik vieną kartą.. jeigu man tik liepą atostogos, tai ką daryti? laukti pensijinio amžiaus, kad nuvažiuočiau ne per karščius ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 05 17, 21:30)
bet tai pilni lėktuvai į egiptą vasarą būna. iš įvairių šalių. negi jie visi nenormalūs pasak jūsų  g.gif ne visiems yra galimybė kitu metų laiku važiuoti, o egiptą pamatyti norisi... gyvename tik vieną kartą.. jeigu man tik liepą atostogos, tai ką daryti? laukti pensijinio amžiaus, kad nuvažiuočiau ne per karščius ?  g.gif

Na važinėja tokiu laiku pagrinde nardytojai...
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 05 17, 20:30)
bet tai pilni lėktuvai į egiptą vasarą būna. iš įvairių šalių. negi jie visi nenormalūs pasak jūsų  g.gif ne visiems yra galimybė kitu metų laiku važiuoti, o egiptą pamatyti norisi... gyvename tik vieną kartą.. jeigu man tik liepą atostogos, tai ką daryti? laukti pensijinio amžiaus, kad nuvažiuočiau ne per karščius ?  g.gif

Teisingai thumbup.gif Tiesiog reikia įvertinti ekskursijas ir orą.. 4u.gif O be to kiekvienas skirtingai perneša karštį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 05 17, 17:49)
Jo bet ir keisti žmonės - vasarą važiouoti į Egiptą per pačius karščius... Ir dar į ekskursijas... Nežinau nežinau...

as pati suprantu, kad laikas ne koks, bet atostogos man tik tuo metu. Bandziau anksciau, bet nera kam pavaduoti, ir tai labai dziaugiuos, kad isvis gavau nors pora savaiciu.

Atsakyti
Mes irgi jungiamės, pasak Udriaus, į keistuolių ar nenormalių klubą. Į Egiptą važiuojam liepos pabaigoj. Niekas ir nesiginčija, gal kitu metų laiku būtų ir geriau. Bet yra kaip yra. Atostogos būtent tik liepos pabaigoj. O Egiptą norisi pamatyti. Pernai buvom Turkijoj liepos mėnesį - karšta, bet ir į ekskursijas važiavom, ir šiaip netrukdė karštis. Norimpamatyti piramides. Gal veš į ekskursiją liepos mėnesį?
Atsakyti
mes irgi bandysim vaziuoti i keliones, o jeigu nebus tai nebus... ka jau padarysi ax.gif
Atsakyti
Aš jau kaip laukiu, laukiu atostogų....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 18, 08:48)
Teisingai  thumbup.gif  Tiesiog reikia įvertinti ekskursijas ir orą..  4u.gif  O be to kiekvienas skirtingai perneša karštį.  smile.gif

taip. aš pati esu buvusi birželio pabaigoje italijos pietuose. buvo karšta, bet tik kol vandens buteliuko neturi. persilieji veidą ir toliau gali vaikštinėti smile.gif nėra tas karštis toks baisus, kaip kiti bando įtikinti smile.gif
Atsakyti
skaitineju visas temas apie Egipta tai radau kol kas tik viena posta, kad buvo liepos 6d. bet per daug nesiskunde del karscio ax.gif na aisku kitiems gal tai juoka sukels mano zinute, bet ka daryt jeigu kitaip neiseina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 05 18, 15:27)
skaitineju visas temas apie Egipta tai radau kol kas tik viena posta, kad buvo liepos 6d. bet per daug nesiskunde del karscio ax.gif  na aisku kitiems gal tai juoka sukels mano zinute, bet ka daryt jeigu kitaip neiseina  blush2.gif

Vis vien ten tie laipsniai kitaip jaučiasi, nei Lietuvoje.. Tik tiek, kad mums kai siūlė ekskursijas, sakė kur piramidės ten min +47 pavėsyje blink.gif Tai pasirinkom sau palankesnę ekskursiją. Bet juk čia kiekvieno asmeninis reikalas. mirksiukas.gif Aš tokia pavargus nuo visokių darbų, kad norisi tik išsidrėbt prie jūros ir jokių ekskursijų man nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 18, 15:14)
Vis vien ten tie laipsniai kitaip jaučiasi, nei Lietuvoje.. Tik tiek, kad mums kai siūlė ekskursijas, sakė kur piramidės ten min +47 pavėsyje  blink.gif  Tai pasirinkom sau palankesnę ekskursiją. Bet juk čia kiekvieno asmeninis reikalas.  mirksiukas.gif  Aš tokia pavargus nuo visokių darbų, kad norisi tik išsidrėbt prie jūros ir jokių ekskursijų man nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

nesutikciau su tuo,kad laispniai kitaip jauciasi..taip atostogos ir karstis tai palengvina,ypac jei guli pajuryje,pavesyje su gaivaus,salto gerimo taure , bet....buvome liepos menesi Kretoje,karsta,tikrai karsta,nuolat keliavome,bet su masina kur nori stoji,kur nori maudaisi,kur nori vaikstai ir t.t.Kondiske veikia,bet karsta labai karsta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 05 18, 13:27)
skaitineju visas temas apie Egipta tai radau kol kas tik viena posta, kad buvo liepos 6d. bet per daug nesiskunde del karscio ax.gif  na aisku kitiems gal tai juoka sukels mano zinute, bet ka daryt jeigu kitaip neiseina  blush2.gif

na jei tik guleti prie juros,nardyti tai kodel gi ne(nors jau is patirties vasara kol LT silta nesinori atostogauti svetur),bet jei norite ekskursiju,tai visu pirma pagalvokite ar tos ekskursijos bus pilnvertes mirksiukas.gif ar tikrai bus malonumas,o ne pliusiuko uzsidejimas ir vargas per toki karsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 18, 17:14)
Vis vien ten tie laipsniai kitaip jaučiasi, nei Lietuvoje.. Tik tiek, kad mums kai siūlė ekskursijas, sakė kur piramidės ten min +47 pavėsyje  blink.gif 

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 18, 20:33)
jei norite ekskursiju,tai visu pirma pagalvokite ar tos ekskursijos bus pilnvertes mirksiukas.gif ar tikrai bus malonumas,o ne pliusiuko uzsidejimas ir vargas per toki karsti unsure.gif

as viska suprantu. Manau kai nuvyksim i vieta ir viskas bus aisku 4u.gif
Atsakyti