Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kristinuv @ 2011 04 27, 15:44)
Zinot perziurejau rykliu nuotraukas, tai ta zuvis, kur as maziau, man panasi i rykli visgi, tik nebuvo tokia  tokia gigantiska, gal ten koks jauniklis buvo. Na taip dabar knieti suzinoti ax.gif

Tai jus ja matet prie tilto? blink.gif
Atsakyti
Nenoriu as cia panikos skleisti. ax.gif maciau jau nuplaukus uz aptvaro, plaukiant palei rifa i kaire puse, nepasirode ji man apvaliaburne zuvele, tokiu neissigasciau biggrin.gif
Bet tikrai nebuvo zmogaus dydzio, nors uz visas ten plaukiojusias didziasias zuvis - gerokai didesne, gal Jusu vyras ka panasaus mate giluminiame nardyme?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 04 27, 22:48)
Nenoriu as cia panikos skleisti.  ax.gif maciau jau nuplaukus uz aptvaro, plaukiant palei rifa i kaire puse, nepasirode ji man apvaliaburne zuvele, tokiu neissigasciau biggrin.gif
Bet tikrai nebuvo zmogaus dydzio, nors uz visas ten plaukiojusias didziasias zuvis - gerokai didesne, gal Jusu vyras ka panasaus mate giluminiame nardyme?

Kadangi nezinau ka matete jus, tai net nezinau kaip to vyro paklausti ka jus ten matet ax.gif ir ka mate nardydamas jis, bet galiu pameginti.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 04 28, 21:48)
Kadangi nezinau ka matete jus, tai net nezinau kaip to vyro paklausti ka jus ten matet  ax.gif ir ka mate nardydamas jis, bet galiu pameginti.

lotuliukas.gif
matyt reikia pamirsti sia istorija ir pradeti planuoti kita kelione su nuostabiaisiais nardymais. Visiskai nebetraukia nei Turkija , nei Tunisas, o tik Raudonoji jura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 04 28, 23:24)
lotuliukas.gif
matyt reikia pamirsti sia istorija ir pradeti planuoti kita kelione su nuostabiaisiais nardymais. Visiskai nebetraukia nei Turkija , nei Tunisas, o tik Raudonoji jura biggrin.gif

O Turkijoj jus esate buvus?
Atsakyti
Taip esu, irgi labai patiko, jura silta, nera sekli ilgai, viesbuciai super, bet ka be nardymo ten daryti? biggrin.gif Ten giluminiame nardyme pamatem tiek, kiek Egipte ilipus i jura iki kulniuku arba net nuo tilto ziurint Egipte jau simta kart daugiau grozio matosi:D
Ziuriu si tema is temos apie Egipta virto kristinuv ir daluzenik pokalbiu tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Na rytoj ir aš jau busiu Egipte....biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 04 29, 16:03)

aaaaaa... kaip pavydziu baltai biggrin.gif
Geros kelios ir graziu vaizdu, man atrodo to ir vaziuojat?
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 04 29, 16:03)

O as irgi jau tuoj po 9 dienu iskrendu
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2011 04 29, 18:19)
O as irgi jau tuoj po 9 dienu iskrendu

thumbup.gif sekmes ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Laba diena Egipto keliautojai 4u.gif
Po ilgu svarstymu, dvejoniu pagaliau issirinkom viesbuti, tik dar noriu paklausti ar verta jau dabar pirkti kelione, ar dar laukti blush2.gif
http://baltictours.e...ll/airporst:143
kaip pvz. imetu i koki vyksim. Kelione yra planuojama Liepos 11d. tai tai dienai i ta pati viesbuti kol kas kaina yra stai tokia: 1839 Lt vienam asmeniui.
Gal irgi nukris kaina iki 1500? sutaupyciau, nes vyksim keturi asmenys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 05 02, 12:35)
Laba diena Egipto keliautojai  4u.gif
Po ilgu svarstymu, dvejoniu pagaliau issirinkom viesbuti, tik dar noriu paklausti ar verta jau dabar pirkti kelione, ar dar laukti  blush2.gif
http://baltictours.e...ll/airporst:143
kaip pvz. imetu i koki vyksim. Kelione yra planuojama Liepos 11d. tai tai dienai i ta pati viesbuti kol kas kaina yra stai tokia: 1839 Lt vienam asmeniui.
Gal irgi nukris kaina iki 1500? sutaupyciau, nes vyksim keturi asmenys  blush2.gif

As manau, kad tikrai dar vertetu palaukti, nes vasaros metu Egiptas nera toks populiarus kaip pvz. Turkija, taigi ir pasiulymu buna tikrai labai geru smile.gif
Atsakyti