Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(astulka1 @ 2011 03 28, 14:09)
merginos SOS, kas buvot Sharm el Shake? ar viz dar organizuojamos keliones is ten o Petra ir Izraeli??? artai daro agenturos ar galima ir is vietiniu?
ir ar organizuoajmos kelioens i Luxora? nes kazkaip ziurejau ekskursija tai is ten kazkaip nemaciau kad butu vezama i Luxora.

Viena forumietė buvo šiemet Petroje man rodos. Va čia jos fotoreportažas apie tai:
http://www.supermama...howtopic=701077
Galbūt ten galit ir pakalbinti ją konkrečiau 4u.gif
Atsakyti
susirasiau su lietuviais nardytojais, tai tikrai, jie Hurgadoje nebedirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 28, 19:38)
susirasiau su lietuviais nardytojais, tai tikrai, jie Hurgadoje nebedirba verysad.gif

As gi jau rasiau kad ju ten nera jau senokai.As tai nardau su vengrais irgi malonus zmones.Nes as visada Minimark vezbuti imu tai jie ten bazojasi.Pas jos kaina budavo 35 dol. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 28, 18:58)
Viena forumietė buvo šiemet Petroje man rodos. Va čia jos fotoreportažas apie tai:
http://www.supermama...howtopic=701077
Galbūt ten galit ir pakalbinti ją konkrečiau  4u.gif

aciu, bandysim
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2011 03 28, 19:52)
As gi jau rasiau kad ju ten nera jau senokai.As tai nardau su vengrais irgi malonus zmones.Nes as visada Minimark vezbuti imu tai jie ten bazojasi.Pas jos kaina budavo 35 dol. thumbup.gif

Tai tikiuosi ir kituose viesbuciuose bus panasios kainos, man tokia labai tiktu biggrin.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
o kodel merginos jusu dauguma vaizuoja i Hurgadao ne i Sharm el Shake'a?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 28, 22:10)

tai tikriausiai nemazai vaziuoja ir i sarma, cia tik tokios susirinko biggrin.gif
as asmeniskai vaziuoju i Hurgada nes pigiau, noriu piramides pamatyt ir Sarme jau buvau 4u.gif
Atsakyti
ir dar klausimas: ar del tu neramumu nebeorganizuojamos keliones i Kaira ir Luxora?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 28, 22:10)

Jau kažkas klausė apie tai praeitoje temoje, ir atsakymų buvo nemažai. Važiuojam ir į Šarmą, tik šiuo metu diskutuojantys temoje keliauja į Hurgadą. Ir atsiliepimų gryžusių iš Šarmo yra gal kokie 6-9 puslapiai atgal.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 28, 23:22)
tai tikriausiai nemazai vaziuoja ir i sarma, cia tik tokios susirinko biggrin.gif
as asmeniskai vaziuoju i Hurgada nes pigiau, noriu piramides pamatyt ir Sarme jau buvau 4u.gif

o tai is Shar el saheko neorganizuojamos keliones i Kaira ir Luxora?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 28, 22:23)
o tai is Shar el saheko neorganizuojamos keliones i Kaira ir Luxora?

I Kaira atrodo organizuojamos, bet ten toliau nei is Hurgados, jei neklistu, i Luksora atrodo neorganizuojamos, bet negaliu garantuoti.
o siaip ekskursijos organizuojamos, tik zmones nesusirenka, nesusidaro grupes, tai ir neveza. susirasiau siandien vel su Samiru, klausiau apie kelione i Kaira lektuvu, bet sake vis tiek reikia 3-4 zmoniu, kad skraidintu.
na, bus matyto vietoje, gal ikalbesime ir kitus keliauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 28, 23:32)
I Kaira atrodo organizuojamos, bet ten toliau nei is Hurgados, jei neklistu, i Luksora atrodo neorganizuojamos, bet negaliu garantuoti.
o siaip ekskursijos organizuojamos, tik zmones nesusirenka, nesusidaro grupes, tai ir neveza. susirasiau siandien vel su Samiru, klausiau apie kelione i Kaira lektuvu, bet sake vis tiek reikia 3-4 zmoniu, kad skraidintu.
na, bus matyto vietoje, gal ikalbesime ir kitus keliauti biggrin.gif

ta prasme net jokie kiti vietiniai neorganziuoja i Luxora? o tai tau.... nuvaziuot i egipta ir nepamatyt piramidziu..... sad.gif
Atsakyti