Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 19:56)
atidare 4u.gif
60 doleriu du nerimai

Kiek zinau tai ju ten nera Egypte .Nebent jau vel pradejo .Nes rudeni kalbejau su kinu tai sake nesirosia jis Egypte buti.Nes kiek nardziau tai visada su jo.O metai kai jo Egypte nebuvo.Nes paskutini karta nardziau su Kinu 2010m.pavasari

Atsakyti
Atsake Samiras del ekskursiju
luxor 50 $ kair 55$ ostrov gufton 20$ moto safari 30$ divin 30$
+2 0127526712
paskambinti is viesbucio ir atvaziuoja jis pats. Tik man idomu , negi niekas nesurenka ekskursiju i Kaira?
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 03 26, 22:19)
tezai 60$ pas irina 30$ treciadieni plaukiojome tame paciame laive kur ir tezu turistai smile.gif viso buvome 3 poros smile.gif

O gal prisimenat kiek laiko truko nardymas, kai nedaug zmoniu, gal neuzima visos dienos, ar vis tiek plaukiojat tada laive ilgiau? g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 27, 10:24)
O gal prisimenat kiek laiko truko nardymas, kai nedaug zmoniu, gal neuzima visos dienos, ar vis tiek plaukiojat tada laive ilgiau? g.gif
aciu 4u.gif

nerimas po 20-30min
plaukiojome juroje kiek ir priklause, grizome tokiu pat laiku kaip turejome grizti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 27, 09:51)
Atsake Samiras del ekskursiju
luxor 50 $ kair 55$ ostrov gufton 20$ moto safari 30$ divin 30$
+2 0127526712
paskambinti is viesbucio ir atvaziuoja jis pats. Tik man idomu , negi niekas nesurenka ekskursiju i Kaira?

Mes ka tik grizom is hurgados, tai tikrai grupes i kaira labai sunkiai susirenka schmoll.gif nes turistu tikrai labai nedaug schmoll.gif
Atsakyti
Galetu visi operatoriai kooperuotis ir kartu isvezti autobusa i Kaira biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 03 17, 21:21)
rasau is Lietuvos ,i Egipta skrysiu balandzio 30d smile.gif

Oras super, vakare nei kartomegztinio nereikejo thumbup.gif grizom vakar smile.gif
Papildyta:
Siaip dauguma viesbuciu neveikia dar smile.gif is prastesniu albatros, titanic ir sunrise veze i geriausius ju grupes viesbucius thumbup.gif
tad mums bent jau labai pasiseke, sumokejom nedaug, o gavom pati geriausia smile.gif
Atsakyti
sakykite ar organizuoja kas is ten keliones i Jordanija ir Izraeli?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 16:59)
daluzenik, gal Jus prisimenat kainu santyki , kai nardet is viesbucio?
Jei is vietiniu nardymas  30 doleriu, tai kiek galetu buti is Viesbucio?
Is teztour man atrodo 45 doleriai

Kipass, O Jums pavyksta su Samiru susisiekti emailu?
issiunciau laiska, bet gavau is gmailo atsakyma, kad kazkaip negalima susisiekti, ar kazkas panasiai ax.gif

Buvvau savaitgali isvykus, tai ziuriu diskusijos verda mirksiukas.gif
Deja nelabai pamenu tiksliu kainu (pries 3 metus tas buvo)
Zinau tik tiek, kad is nardymo centro buvo pigiau ir geriau, nei per tezus.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 18:40)
kazkaip labai panasu, kad liksiu be Kairo g.gif  Bet su doleriais, reiks jungtis prie Daluzenik vyro ir nerti i gyli lotuliukas.gif
Daluzenik, o musu Titanic skaitosi Hurgados teritorijoje ar jau makadi?

Hurgados. Jis apie 16 ar 14 km nuo Hurgados, o Makadi 30km.
Galesit nardyt, na man tik pavirsinis patiko, i gilumini niekas manes antra karta neikistu schmoll.gif perdaug extrymo man.
Papildyta:
[quote=lialiauskiene,2011 03 26, 22:19]
kur produktu parduotuve yra mazas skyrius su suvenyrais ir kaljanais, tik aisku pasirinkimas mazas, bet kainos pakankamai realios
tezai 60$ pas irina 30$ treciadieni plaukiojome tame paciame laive kur ir tezu turistai smile.gif viso buvome 3 poros smile.gif

Gal galetumet palyginimui pasakyti apie kainas tame zenzo centre ir pvz Hurgadoj kokios kainos fiksuotu kainu pareduotuvese?
Ar verta vaziuot i Hurgada? ar uztenka asortimento ir kainos normalios tam cenzo?
As labiausiai turiu vilti vaikams trikotazo pripirkti ax.gif
Atsakyti
Daluzenik, del nardymo. Vietiniai ima 30 doleriu, tezai 45, o paskaiciau lietuviu nardytojai is viesbucio Titanic**** (ne musiskio) - 60 doleriu. Tai pagalvojau jei ir musu viesbutyje butu kaina 60 doleriu kazkaip jau nemazai, cia kalbu apie gilumini nardyma, pavirsinis ir su tais lietuviais 25 doleriai, taip kad net pigiau nei su vietiniais ax.gif
as gilumini nardziau du kart, ir abu galvojau, kad paskutini, mane labai panika ima. Bet kuo arciau ta kelione, tuo labiau galvoju, kad dabar pakovosiu dar karta su savimi ir nersiu jau tikrai paskutini karta lotuliukas.gif
Nors dar reiktu ir Sarme panardyti, tai ten gales buti paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 28, 11:01)
Daluzenik, del nardymo. Vietiniai ima 30 doleriu, tezai 45, o paskaiciau lietuviu nardytojai is viesbucio Titanic**** (ne musiskio) - 60 doleriu. Tai pagalvojau jei ir musu viesbutyje butu kaina 60 doleriu kazkaip jau nemazai, cia kalbu apie gilumini nardyma, pavirsinis ir su tais lietuviais 25 doleriai, taip kad net pigiau nei su vietiniais ax.gif
as gilumini nardziau du kart, ir abu galvojau, kad paskutini, mane labai panika ima. Bet kuo arciau ta kelione, tuo labiau galvoju, kad dabar pakovosiu dar karta su savimi ir nersiu jau tikrai paskutini karta lotuliukas.gif
Nors dar reiktu ir Sarme panardyti, tai ten gales buti paskutinis biggrin.gif

teztuas uz nardyma ima 60$
Atsakyti
merginos SOS, kas buvot Sharm el Shake? ar viz dar organizuojamos keliones is ten o Petra ir Izraeli??? artai daro agenturos ar galima ir is vietiniu?
ir ar organizuoajmos kelioens i Luxora? nes kazkaip ziurejau ekskursija tai is ten kazkaip nemaciau kad butu vezama i Luxora.
Atsakyti