daluzenik, gal Jus prisimenat kainu santyki , kai nardet is viesbucio?
Jei is vietiniu nardymas 30 doleriu, tai kiek galetu buti is Viesbucio?
Is teztour man atrodo 45 doleriai
Kipass, O Jums pavyksta su Samiru susisiekti emailu?
issiunciau laiska, bet gavau is gmailo atsakyma, kad kazkaip negalima susisiekti, ar kazkas panasiai
[quote=Bertoska,2011 03 25, 22:21]
Aš buvau Steloj prieš kelias savaites tai animatoriai du italai ir dvi rusės. Silpni mano manymu. Vakare rodydavo kažkokius ale spektaklius, penktokų lygio
mums atvaziavus animatoriai pasikeite , rusaites mergaites tai letokos , bet atsirado berniuku su dideliu energijos kiekiu.
makadi vietines agenturos siulo tik nardyma ir keturracius
Aš buvau Steloj prieš kelias savaites tai animatoriai du italai ir dvi rusės. Silpni mano manymu. Vakare rodydavo kažkokius ale spektaklius, penktokų lygio
mums atvaziavus animatoriai pasikeite , rusaites mergaites tai letokos , bet atsirado berniuku su dideliu energijos kiekiu.
QUOTE(mamuse40 @ 2011 03 26, 18:37)
kazkaip labai panasu, kad liksiu be Kairo Bet su doleriais, reiks jungtis prie Daluzenik vyro ir nerti i gyli
Daluzenik, o musu Titanic skaitosi Hurgados teritorijoje ar jau makadi?
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 17:40)
kazkaip labai panasu, kad liksiu be Kairo Bet su doleriais, reiks jungtis prie Daluzenik vyro ir nerti i gyli
tai be abejo Hurghada, bet ir dziaukites, Makadyje viskas brangiau )
rekomenduociau jau dabar pasidairyt koks diving clubo ten ar salia siaip tai yra toks zmogus, lietuvis, kuris turejo ten laiva, ir vyras ne kart narde su juo ir draugems rekomendavau, plauke su juo tik snorkelint, labai patenkinti visi liko tai ne masine ekskursija paziurekit www.nardymas.lt ieskokit nardymas Hurghadoje, jis pasiimdavo pats savo transportu
QUOTE(Adade @ 2011 03 26, 19:03)
paziurekit www.nardymas.lt ieskokit nardymas Hurghadoje, jis pasiimdavo pats savo transportu
Aciu
kazkaip neatidaro man tos nuorodos su nardymu i Hurgada
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 18:05)
Aciu
pati paziurejau, gali but , kad dabar ir ner jo ten, bet parasykit i emaila, gal rekmenduos ka, kas plaukia prie graziu koraliniu rifu stai dar vyras pasakoja, kad vokieciai pardavineja savo divingo klubus, ner biznio tikriausia ...
QUOTE(Adade @ 2011 03 26, 19:10)
pati paziurejau, gali but , kad dabar ir ner jo ten, bet parasykit i emaila, gal rekmenduos ka, kas plaukia prie graziu koraliniu rifu stai dar vyras pasakoja, kad vokieciai pardavineja savo divingo klubus, ner biznio tikriausia ...
tai taip, rusu nera, o ka cia biedni lietuviai ar lenkai...
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 19:05)
Man tai atidarė. Pabandykit čia: http://www_nardymas_lt/index.php?id=88
QUOTE(jola333 @ 2011 03 26, 19:33)
atidare
60 doleriu du nerimai
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 15:59)
Su Samiru kalbejau per skype uzvakar,del pasto tai nezinau ,ar gerai uzraset adresa? Sameon2010@yahoo.com jo skype samirhughada
Mes irgi jau po Egipto - likau patenkinta: pirkau kelionę su 4* viešbučiu, o gavom 5* ir dar prie jūros Gyvenome Albatros Palace - viskas čiki piki, išskyrus animaciją ir maistą. Bet nekreipiau per daug dėmesio - mes, lietuviai, mėgstam prie ko nors prikibti, bet visumoj norim tik vieno: saulės, jūros ir gero oro
Su Tezais buvom safaryje, į Hurgados centrą važiavau ir mikriuku, ir taksu Jokio pavojaus nemačiau ir nepajutau. Ir nieks prie manęs nepriekabiavo, įkyriai nesiūlė prekių.
Beje, nustebino vietinių pasitikimas oro uoste - gavom praeiti pro būrį plojančių, dainuojančių žmonių, kurie mums išlipusiems iš lėktuvo teikė gėles ir vaišino arbata Laukia jie tų turistų - vistig tai jų duona..
Su Tezais buvom safaryje, į Hurgados centrą važiavau ir mikriuku, ir taksu Jokio pavojaus nemačiau ir nepajutau. Ir nieks prie manęs nepriekabiavo, įkyriai nesiūlė prekių.
Beje, nustebino vietinių pasitikimas oro uoste - gavom praeiti pro būrį plojančių, dainuojančių žmonių, kurie mums išlipusiems iš lėktuvo teikė gėles ir vaišino arbata Laukia jie tų turistų - vistig tai jų duona..
QUOTE(Garmina @ 2011 03 23, 22:07)
naujas didelis prekybos centras vadinasi Senzo
jis uz Hurgados i Makadi puse
is Hurgados kursuoja spec. autobusas SenzBus 5 egipto svarai uz bilieta pirmyn-atgal
prekybos centras panasus i musu Akropoli, viduryje didele maisto prekiu parduotuve, aplink kitos, yra didele vaiku zaidimu aikstele, macDonaldas, kinoteatras. Placiau http://www.senzomall.com/
taciau egiptietisku suvenyru ten nerasit
jis uz Hurgados i Makadi puse
is Hurgados kursuoja spec. autobusas SenzBus 5 egipto svarai uz bilieta pirmyn-atgal
prekybos centras panasus i musu Akropoli, viduryje didele maisto prekiu parduotuve, aplink kitos, yra didele vaiku zaidimu aikstele, macDonaldas, kinoteatras. Placiau http://www.senzomall.com/
taciau egiptietisku suvenyru ten nerasit
kur produktu parduotuve yra mazas skyrius su suvenyrais ir kaljanais, tik aisku pasirinkimas mazas, bet kainos pakankamai realios
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 26, 16:59)
tezai 60$ pas irina 30$ treciadieni plaukiojome tame paciame laive kur ir tezu turistai viso buvome 3 poros
QUOTE(anike @ 2011 03 26, 20:51)
Mes irgi jau po Egipto - likau patenkinta: pirkau kelionę su 4* viešbučiu, o gavom 5* ir dar prie jūros Gyvenome Albatros Palace - viskas čiki piki, išskyrus animaciją ir maistą. Bet nekreipiau per daug dėmesio - mes, lietuviai, mėgstam prie ko nors prikibti, bet visumoj norim tik vieno: saulės, jūros ir gero oro
visiskai pritariu, smagiai praleidome mes laika, saugiai
su taksi kainavo nuo 1001 naktis iki hurgados centro 20 le is taksisto paemem tel ir su juo visada vazinejome
dabar labai smagu imti ekskursijas, nes mazai zmoniu, patogu ir daug demesio
issikraustem ka tik lagaminus ir sedime ziurime nuotraukas, kurios sukelia siltus ir dar nesblesusius ispudzius