mes jau is Egipto
Viskas ten gerai ilsetis galima
QUOTE(dolly* @ 2011 03 25, 16:45)
Del viesbucio Harmony, tai visiskai pritariu, nes mano uosviene buvo ten, tai nusivyle, nes elementariai indu labai truko, ilgai laukdavo kol nauju atnesdavo, kad galetu maisto isideti. Tiesa, kambariai pas juos palyginus labai geri, dideli ir grazus
O del Sunrise Garden Beach, tai cia mums taip buvo, deja......Is esmes Mamlouk Palace yra labai geras viesbutis, taciau tai ne Garden Beach....Likom apgauti ir nusivyle, nes ir vaikisko meniu nebuvo, zaidimu aikstele mazoka, o turistu tai labai daug uzpilde. Ir aplamai, kodel Tez Tour pardavineja keliones i remontuojmus viesbucius, Gardene siuo metu intensyvus remonto darbai vyksta...o kaina lupa tai jomajo....3400lt. kai tuo tarpu Novaturas siulo tik i Mamlouka ir praso 2039 ar pan.
O del Sunrise Garden Beach, tai cia mums taip buvo, deja......Is esmes Mamlouk Palace yra labai geras viesbutis, taciau tai ne Garden Beach....Likom apgauti ir nusivyle, nes ir vaikisko meniu nebuvo, zaidimu aikstele mazoka, o turistu tai labai daug uzpilde. Ir aplamai, kodel Tez Tour pardavineja keliones i remontuojmus viesbucius, Gardene siuo metu intensyvus remonto darbai vyksta...o kaina lupa tai jomajo....3400lt. kai tuo tarpu Novaturas siulo tik i Mamlouka ir praso 2039 ar pan.
Panasiai mes dabar jauciames, kai mokejome uz LTI Pyramisa Beach Resort - Sahl Hasheesh
O gavome titanic beach spa & aqua park
Nesakau, kad jis labai prastas ar kazka panasaus, bet nuvyle, nes tai ne tas ka mes rinkomes.
Kambariai ju standartiniai mazesni, servisas taip pat ne toks...
po keliu metu gal bus galima per lenkus vaziuot, bet dabar dar vaikas man regis permazas, kelione perilga.
QUOTE(mamuse40 @ 2011 03 25, 18:44)
Kur jus apsistojote?
Ar daug poilsiautoju?
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 25, 18:53)
po keliu metu gal bus galima per lenkus vaziuot, bet dabar dar vaikas man regis permazas, kelione perilga.
Maniškiui vasarą bus 4 metai ir mes rudenį jau planuojam kelionę iš Varšuvos, jei bus daug pigiau. Jūsų mažasis jau didesnis ir geografinė padėtis geresnė... Aš Jūsų vietoj jau bandyčiau keliauti iš Varšuvos.
QUOTE(mamuse40 @ 2011 03 25, 18:44)
ar vaziavot i ekskursijas ir su kokias organizatoriais?
aciu
O del varsuvos, tai mums ir pirmyn ir atgal nakti iseina vaziuot, tai vaikai, tikiuosi miegos, nes kitu atveju musiskiai nelabai sedi masinoje, ypac mazasis
Nuo kada maždaug prasideda išankstiniai pardavimai rudens, žiemos sezonui?
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 25, 19:33)
buvom Stella makadi. Zmoniu buvo bet ne per daugiausiai, kiekviena diena zmoniu vis daugejo.Mes i ekskursijas nevaziavom , vaziavo kiti per tezus i luxsora, per vietinius keturaciais.I Kaira nesusidare grupe.
QUOTE(mamuse40 @ 2011 03 25, 20:26)
buvom Stella makadi. Zmoniu buvo bet ne per daugiausiai, kiekviena diena zmoniu vis daugejo.Mes i ekskursijas nevaziavom , vaziavo kiti per tezus i luxsora, per vietinius keturaciais.I Kaira nesusidare grupe.
Sake, kad stela makadi atostogauja animatoriu komanda?
Ar neteisnga info turiu?
Jei taip, tai ar nebuvo liudna?
Gal zinote kiek per tezus i Luksora zmones mokejo?
Tezu kainininke Liuksoras 80 doleriu, su samiru atrodo 50, jei neklystu
O I Kaira jau ne Jus pirma rasot, kad nesusidaro grupes, idomiai.
beje, parasiau siandien Samirui, tik neaisku ar tokia rasliava imanoma suprasti, rusu kalba, lietuviskom raidem
Gal parasys kokias ekskursijas ir uz kiek siulo
O I Kaira jau ne Jus pirma rasot, kad nesusidaro grupes, idomiai.
beje, parasiau siandien Samirui, tik neaisku ar tokia rasliava imanoma suprasti, rusu kalba, lietuviskom raidem
Gal parasys kokias ekskursijas ir uz kiek siulo
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 25, 20:20)
Sake, kad stela makadi atostogauja animatoriu komanda?
Ar neteisnga info turiu?
Ar neteisnga info turiu?
Aš buvau Steloj prieš kelias savaites tai animatoriai du italai ir dvi rusės. Silpni mano manymu. Vakare rodydavo kažkokius ale spektaklius, penktokų lygio
Į Liuksorą per tezus mokėjom 84 dolerius. Ai tiesa padarė 5 dolerius nuolaidą ir pasiūlė nemokamą ekskursiją į Hurgadą. Bet i6vykimas į Hurgadą 2 dienos, tai nuvažiavom patys su taksu.
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 25, 22:33)
I Liuksora ziuriu dauguma su tezais vaziuoja, tai nesaugu su vietiniais, ar kodel cia taip?
Na apie ekskursijas deja nelabai ka galiu pasakyt, nes mes vaziavom su tezais, o nardymas su vietiniais ( cia kur nardymo centrai prie viesbuciu) tai pasiteisno 100% ir kaina ir kokybe
QUOTE(jola333 @ 2011 03 25, 18:50)
Maniškiui vasarą bus 4 metai ir mes rudenį jau planuojam kelionę iš Varšuvos, jei bus daug pigiau. Jūsų mažasis jau didesnis ir geografinė padėtis geresnė... Aš Jūsų vietoj jau bandyčiau keliauti iš Varšuvos.
ypac jei ne vilnieciai, juk uz automobilio parkavima vistiek reiks moket, tik ten zymiai pigiau o kelione keliom valandom trumpesne ar ilgesne... na su kudikiu gal ir yra skirtumas mes vaziavom ne kart i Egipta, Tunisa, Maroka is lenku, viskas ciki