QUOTE(daluzenik @ 2011 03 24, 17:38)
pasiskaityt keliautoju atsiliepimu pakanka, be to klausiau agenturoj, tai patvirtino, kad nieko gero jame, kad skundesi gryze zmones...
ypac siuo metu jis blogas dviem dalykais:
1 kad jame labai prastas maistas (daug keliautoju skundziasi)
2 kad jame dabar vyksta renovacija (pacioj teritorijoj)
Pati nebuvau, nes visada pries pasirinkdama pasidomiu kur padesiu pinigus, o atostogu susigadinti nesinori
O kodel jus taip taip klausiate? Gal buvote jame, ar turite uzsisake kelione i si viesbuti?
Tiesa vis noriu parasyti ir pamirstu (tiksliau priminti) tiems kas zada pirkti keliones.
Paskubekite, nes nuo balandzio menesio ivedamas papildomas kuro mokestis ir keliones bus dar brangesnes , nei perkant kovo menesi.
ypac siuo metu jis blogas dviem dalykais:
1 kad jame labai prastas maistas (daug keliautoju skundziasi)
2 kad jame dabar vyksta renovacija (pacioj teritorijoj)
Pati nebuvau, nes visada pries pasirinkdama pasidomiu kur padesiu pinigus, o atostogu susigadinti nesinori
O kodel jus taip taip klausiate? Gal buvote jame, ar turite uzsisake kelione i si viesbuti?
Tiesa vis noriu parasyti ir pamirstu (tiksliau priminti) tiems kas zada pirkti keliones.
Paskubekite, nes nuo balandzio menesio ivedamas papildomas kuro mokestis ir keliones bus dar brangesnes , nei perkant kovo menesi.
Seku tema, nes myliu Egipta ir buvau desimtis kartu bet ka dabar skaitau, pvz, kiek mokejot uz titanica, tai manau virsija visas sveiko proto ribas ( tai mano subjektyvi nuomone)... todel cia tas 100 lt nelabai ka keistu. Todel ir tema kazkokia aprimus, nes dauguma negali ir nenori permoketi Harmony tikrai nera blogas viesbutis, nebuvau jame , bet ne kart buvau Makadi, todel apvakscioje viska, todel manau , kad neverta jo nuvertint. Ir sekmes visiems kas iesko ir planuoja kelione i Egipta