Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

[quote=daluzenik,2011 03 22, 09:23]
[quote=lialiauskiene,2011 03 21, 21:00]
Linkejimai is sauletojo Egipto smile.gif
siandien buvome pavirsiniame nardyme, tai apie 15-20 zmoniu, laisvai laive gulejome, aptarnavimas ir rupestingumas 100% pirkome per Irina.

Kodel nardyma emete per Irina?
O kiek tada prie jusu viesvucio kainuoja, kad neemet?
Mums labiausiai is nardymo centro patiko ax.gif
Kokie ispudziai?
Kiek pas Irina kainuoja zmogui?
[/quote]

sveiki sveik:)
nardyma emem per Irina, mokejome 30$ uz viena, buvome 7 zmones, du zmones per teztura kurie mokejo po 60$ uz zmogu taigi darome isvadas, latviai sake kad safaris per irina buvo 6 zmones, tai vazinejo kaip norejo kiekvienas su savo keturaciu
Nardymo centras puikus, superinis aptarnavimas ,gaila buvo labai stiprus vejas, tai susalome islipe is vandens.
Labai dziaugiames, kad vaziavome dabar, labai mazai turistu imti ekskursijas ir isvykas labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 09:45)
blink.gif  o tai tau isnaglejo jie visai ar ka?
Kiek tada kainuoja nusipirkti to ju "plasmasinio" maisto ar gerimu?

Sumuštinis 12 lt. Cezario salotos 15 lt. Žodžiu labai brangu.

QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 11:57)
Nieko nepadarysi, teks pirkt manau.
juk savu susmustiniu nemanau, kad leidzia i lektuva isinest  g.gif

Mes kadangi nežinojome tai pirkom, o kiek mačiau dauguma savo kažką kramtė. Vieni net mačiau mišraines iš maximos atsidarinėjo.
Aš tai tikrai dėčiausi savo maisto.

QUOTE(kristinuv @ 2011 03 23, 12:00)
Man tai atrodo leidzia, nors negaliu garantuoti, kai mes su maziuku, tai jam galima vezti maisteli ir gerti, truputi kitos taisykles galioja tada

Vežiausi mažei ir tyrelės ir mišinuko tetrapake ir net sulčių buteliuką. Tai tik paprašė atidaryt kuprinę ir kai pamatė, kad vaikiški nieko nesakę praleido.

O skrendant iš Egipto tai nešėmės ir mineralinio, niekas ten netikrina. Dzin jiems.

Ai beje, migracijos korteles duoda užpildyt lėktuve smile.gif Nereiks gaišti oro uoste.
Atsakyti
na va pradedu gauti Egipto viešbučių kainas, kai kurių viešbučių kaina 12 USD asmeniui, kai kurių - 40 USD asmeniui naktis... Bet kokiu atveju paketas į Egiptą mano nuomone dviem žmonėms gali kainuoti ne daugau 5000 ltl...
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 09:45)
blink.gif  o tai tau isnaglejo jie visai ar ka?
Kiek tada kainuoja nusipirkti to ju "plasmasinio" maisto ar gerimu?

kainorastis maitinimo lektuve:

http://www.teztour.l...e=Pages/Shedule
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 18:04)
na va pradedu gauti Egipto viešbučių kainas, kai kurių viešbučių kaina 12 USD asmeniui, kai kurių - 40 USD asmeniui naktis... Bet kokiu atveju paketas į Egiptą mano nuomone dviem žmonėms gali kainuoti ne daugau 5000 ltl...

Ne daugiau 5000 Lt? O kodėl tiek daug?
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 03 23, 19:38)
Ne daugiau 5000 Lt? O kodėl tiek daug?

Tai pasižiūrėk kiek dabar moka - 6000 - 8000 ltl...
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2011 03 23, 13:47)
Kelionė dar neužsakyta, čia tik teoriniai-išankstiniai pasvarstymai  smile.gif . Tiesiog norėčiau žinoti, ar aš kažkuo rizikuočiau priimdama į kompaniją žmogų, kuris nėra 100% tikras dėl savo galimybių išvykti.

Kelionių agentūroj buvau, pasak jų, vieno žmogaus atsisakymas vykti, kitų keliautojų niekaip nepalies.

Bet.. norėčiau daugiau nei vienos nuomonės  ax.gif

Paskambinkit i kita agentura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 18:41)

Nu tai bet važiuoja 4 žmonės. Kaip pvz. daluzenik už 4 žm. sumokėjo 8700 Lt doh.gif Aš dar pernai už 2 žmones mokėjau apie 4000 Lt į Rehana Royal. Dabar galvoju jau už pigiau būtų galima nuvažiuoti, nes kainas nuleido viešbučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 03 23, 16:42)
Daluzenik, gal kai mes skrisim, ikalbet man lietuvius lektuve, kad prisijungtu prie musu perkant ekskursijas, issikvieciam ta Samira i viesbuti, issiprasom geras kainas ir keliaujam visi kartu, bent jau nepanaikins ekskursiju del to - kad nesusirenka zmones biggrin.gif

Ideja aisku thumbup.gif
Mane domintu Luksoras
Dar suzinojau, kad netoliese nuo tiktaniko yra perkybos centras nemazas (kuriame fiksuotos kainos) Labai nudziugino si zinia. Galesim pasiziurinet lauktuviu be derybu thumbup.gif
Pastate ji pries 2 metus. Gal i ta dulkina Hurgada net nereiks vaziuot. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 03 23, 18:41)

Tai gerai, kad nelauke ir uzsisisakem, nes kazkas cia sake, kad laimi tie kurie neskuba g.gif
Pasirodo nebutume nieko laimeja, jei butume lauke ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jola333 @ 2011 03 23, 18:51)
Nu tai bet važiuoja 4 žmonės. Kaip pvz. daluzenik už 4 žm. sumokėjo 8700 Lt doh.gif Aš dar pernai už 2 žmones mokėjau apie 4000 Lt į Rehana Royal. Dabar galvoju jau už pigiau būtų galima nuvažiuoti, nes kainas nuleido viešbučiai  smile.gif

Kainos tik kyla (cia as apie normalius viesbucius ne harmony makadi bay ar panasius)
Patikslinu mes mokejome 8200Lt keturiems.(cia su draudimais, vizom...)
Buvom is pradziu uzsisake i LTI Pyramissa Shal Hasheesh5*, bet pakeite uz ta pacia suma mums i titanik beach spa &aquapark5*
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 11:57)
Nieko nepadarysi, teks pirkt manau.
juk savu susmustiniu nemanau, kad leidzia i lektuva isinest  g.gif

Dėkitės maistą savą, o kavos, arbatos nusipirksite.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 03 23, 19:08)
Dėkitės maistą savą, o kavos, arbatos nusipirksite.

Greiciausiai taip ir darysime, labai aciu, kad pasaket, nes tikrai nezinojau kad nemaitina.
Net i galva nebutu ateja. Suprantu, kad neduoda nieko, kai skrendi 2 val nu bet ne 4.5 schmoll.gif laikyti alkanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 19:04)
Kainos tik kyla (cia as apie normalius viesbucius ne harmony makadi bay ar panasius)
Patikslinu mes mokejome 8200Lt keturiems.(cia su draudimais, vizom...)
Buvom is pradziu uzsisake i LTI Pyramissa Shal Hasheesh5*, bet pakeite uz ta pacia suma mums i titanik beach spa &aquapark5*

Oj, atsiprašau. Teisingai, Jūs rašėte, kad mokėjote 8200 Lt, o kristinuv 8700 Lt mokėjo už 14 d. Sumaičiau ax.gif
Atsakyti