Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 12:57)
Ir taip jau "lupa" pinigus kaip nuo kryziaus ir dar...
Nieko nepadarysi, teks pirkt manau.
juk savu susmustiniu nemanau, kad leidzia i lektuva isinest  g.gif

Man tai atrodo leidzia, nors negaliu garantuoti, kai mes su maziuku, tai jam galima vezti maisteli ir gerti, truputi kitos taisykles galioja tada
Atsakyti
Kristinuv, kaip jums ar pasiseke issiversti tuos lenkiskus atsiliepimus?
Atsakyti

Galit neštis savus sumuštinius ar net kepsnius, tik skysčiams yra apribojimai, maistui - ne. Daug kas dedasi savo maistą, ypač keliaujantys su vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 13:02)
Kristinuv, kaip jums ar pasiseke issiversti tuos lenkiskus atsiliepimus?

Dar ju neverciau, tik itakos puslapyje visa info issiverciau, tai labai aciu uz patarima. Parasysiu ka apie atsiliepimus isskaitysiu 4u.gif
skambino is agenturos siandien, tai sake, kad bus lietuviu nemazai lektuve ir musu viesbutyje biggrin.gif
Papildyta:
Paskaiciau truputi atsiliepimus, tai kaip ir visur, vieniems labai patiko, kitiems jura labai sekli ilgai, tiltas ilgas - kas manau tikrai tiesa. Visiems viska atperka vandens parkas. keli rase, kad maistas tas pats per ta pati, bet tai manau visur panasiai, kai renkiesi is keliolikos patiekalu, tai negali gi kasdien but vis kitokie.
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2011 03 23, 11:27)
Prieš 2 metus į Luksorą vežė su konvojumi. ax.gif

mes tai pries du metus tiek i Kaira, tiek i Luiksora vaziovome be jokio konvojaus smile.gif
Papildyta:

savo maisto i lektuva galite nestis kiek tik norite, tik va su skysciais prasciau, bet kazko atsigeriamo galima duty free nusipirkti, pigiau man regis gaunasi nei paciam lektuve smile.gif
Atsakyti
Tai per kur kelione uzsisakete, pas juos  paklauskite.
ar savarankiskai internetu?
Tokiu atveju paskambinkite i bet kuria kelioniu agentura, paaiskinkit kas ir kaip, tikrai suteiks jums visa info

Kelionė dar neužsakyta, čia tik teoriniai-išankstiniai pasvarstymai smile.gif . Tiesiog norėčiau žinoti, ar aš kažkuo rizikuočiau priimdama į kompaniją žmogų, kuris nėra 100% tikras dėl savo galimybių išvykti.

Kelionių agentūroj buvau, pasak jų, vieno žmogaus atsisakymas vykti, kitų keliautojų niekaip nepalies.

Bet.. norėčiau daugiau nei vienos nuomonės ax.gif
Atsakyti
As tai irgi manau, kad koks skirtumas jei vienas nevyksta, tai jis netenka pinigu, kiti gi vyksta, uz viska sumoketa.
nebent yra kitas atvejis, kai tas zmogus atsisako vykti nemazai laiko pries kelione, kai dar gali atgauti kazkiek pinigu, tai jei Jus bunate apgyvendinti vienam kambaryje, va tada manau jau kazkaip gali paliesti ir jus.

Beje, Daluzenik, net keli zmones rase, kad viesbutis laaabai didelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 23 kovo 2011 - 12:52
Viską galima išsiversti pasinaudojus ar parsisiuntus GOOGLE TOOLBAR'ą spausti pačią pirmą nuorodą ir siųstis smile.gif Poto naršyklėje atsiras naujų "navarotų" su kuriais galima išsiversti visą puslapį.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2011 03 23, 12:47)
Kelionė dar neužsakyta, čia tik teoriniai-išankstiniai pasvarstymai  smile.gif . Tiesiog norėčiau žinoti, ar aš kažkuo rizikuočiau priimdama į kompaniją žmogų, kuris nėra 100% tikras dėl savo galimybių išvykti.

Kelionių agentūroj buvau, pasak jų, vieno žmogaus atsisakymas vykti, kitų keliautojų niekaip nepalies.

Bet.. norėčiau daugiau nei vienos nuomonės  ax.gif

tokiu atveju, kaip Jūsų yra rekomenduojama draustis neįvykusios kelionės draudimu (draudimo vienkartinė įmoka3-4 % kelionės kainos) Tokiu atveju, jei Jūs ar kartu vykstantis kitas žmogus negalės vykti dėl kažkokių priežasčių bus galima susigražinti už kelionę sumokėtus pinigėlius, t.y atsisakyti kelionės.
Daugiau info: http://www.keliones.lt/draudimas arba pasiskambinus į betkokią kelionių agentūrą arba draudimo kompaniją.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2011 03 23, 13:09)
Aciu jums labai uz atsakyma.
Visai nesinori man to ju plasmasinio maisto.O kol viesbuti pasieksi, kol dar gausi pietus, tai nemazai laiko praeis. Reiks susmustinius tept. thumbup.gif
Arbatai ar kavai tikrai negaila tu keliu lituku. ax.gif

Žinokit, be reikalo peikiat lėktuve pardavinėjamą maistą. Valgėm sumuštinius su lašiša ir ožkų sūriu, tai buvo tikrai labai skanu ir tikra, bet kaina "nesvietiška". O dėl kavos, tai skrendant iš Vilniaus, meniu galima pasirinkti, kokią kavą pageidauji - tirpią ar natūralią pupelių. Kainų skirtumas -keli litai. O skrendant šiemet iš Rygos su Airbaltic natūralios nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievam @ 2011 03 23, 15:36)
tokiu atveju, kaip Jūsų yra rekomenduojama draustis neįvykusios kelionės draudimu (draudimo vienkartinė įmoka3-4 % kelionės kainos) Tokiu atveju, jei Jūs ar kartu vykstantis kitas žmogus negalės vykti dėl kažkokių priežasčių bus galima susigražinti už kelionę sumokėtus pinigėlius, t.y atsisakyti kelionės.
Daugiau info: http://www.keliones.lt/draudimas arba pasiskambinus į betkokią kelionių agentūrą arba draudimo kompaniją.

Toks draudimas būtų naudingas atsisakančiam kelionės, bet ir tai tik esant rimtoms prižastims. Jei išvykti sutrukdytų asmeninės-darbinės problemos, joks draudimas nepadės. Bet aš ne apie tai.. ne apie atsisakantį kelionės.. Apie tuos, kurie į kelionę vyks. Ar trečiajam keliauninkui nubyrėjus, pirmiesiems dviems kelionės sąlygos nepasikeis? Nes užsisakant kambarį trims, kaina gaunasi šiek tiek mažesnė, nei dviems.
Atsakyti
Daluzenik, gal kai mes skrisim, ikalbet man lietuvius lektuve, kad prisijungtu prie musu perkant ekskursijas, issikvieciam ta Samira i viesbuti, issiprasom geras kainas ir keliaujam visi kartu, bent jau nepanaikins ekskursiju del to - kad nesusirenka zmones biggrin.gif
Atsakyti