Na, mano atsiliepimai apie kunigą Kęstutį iš Vytauto bažnyčios tik patys geriausi Saviškę krikštijau būtent ten. Šiaip aš viena auginu vaiką, niekad nesituokiau ir pan., bet kunigas jokio blogo žodelio apie tai nepasakė, tik išeinant pasakė, kad kai jau rasiu savo antrąją puselę, kad priimtumėme santuokos sakramentą
Krikštyjom penktadienio pavakare kartu su brolio dukryte, daugiau nieko nebuvo ir buvo labai graži šeimyninė šventė, ne konvejeris, kaip čia kažkas užsiminė. Per krikštynas kunigas labai gražius, prasmingus žodžius kalbėjo, taip pafarydamas šią šventę labai įsimintiną
Bernardinai Diakonas Andrius
Mes krikštijom Kaune Panemunės bažnyčioje. Ten yra toks kunigas Rimantas. Nuostabus žmogus. Girdėjau, kad pas jį daug kas eina.
Mes krikštyjom Vilniaus Arkikatedroje Bazilikoje. Krykštijo kun. Ričardas Doveika. Labai mielas iš šmaikštus kunigas.
Bernardinų bažnyčioje. Vienuolis J. Sasnauskas..iš tiesų buvo šventė..tiek nuoširdžių ir gražių žodžių
Mėnesį prieš krikštynas tuokėm krikšto tėvus Žvėryno bažnyčioje. Buvo konvejeris ..nieko negirdėjom, ką šnekėjo kunigas, sau po nosim murmėjo, valdiškai iš knygelės paskaitė...Labai nusivylėm
Mėnesį prieš krikštynas tuokėm krikšto tėvus Žvėryno bažnyčioje. Buvo konvejeris ..nieko negirdėjom, ką šnekėjo kunigas, sau po nosim murmėjo, valdiškai iš knygelės paskaitė...Labai nusivylėm
Mes norime krikštyti Šv.Jonų bažnyčioje Vilniuje, nes būtent šioje bažnyčioje aš susipažinau su savo vyru,todėl norim čia pakrikštyti savo mergytę.Gal kas jau esate krikštyję šioje bažnyčioje ar šiaip ką nors žinote apie ją.Praverstų bet kokia informacija.
Pirma išsiaiškink, ar joje apskritai krikštija, nes bažnyčia neparapijinė (paprastai sakramentai teikiami tik parapijinėse bažnyčiose, nors būna išimčių).
Šiokia tokia info
Šiokia tokia info
geras,šito nežinojau.Ačiū
Mes savo sūnų norim krikštyti balandžio 8 d., bet pasirodo, kad tai kažkoks didysis šeštad. ar kažkas panašaus, nu šiuose dalykuose aš nesigaudau, nes nelabai tikinti, tai va įdomu ar krikštys tą dieną? Gal žinot?
QUOTE(jurate84 @ 2006 02 15, 13:26)
kažkoks didysis šeštad. ar kažkas panašaus, nu šiuose dalykuose aš nesigaudau, nes nelabai tikinti, tai va įdomu ar krikštys tą dieną? Gal žinot?
Tas kažkoks Didysis Šeštadienis yra viena diena prieš Velykas. Tą dieną krikštijama Mišių metu visos tikinčių bendruomenės akivaizdoje.