Savo suneli krikstysim spalio 9 diena Vytauto Didziojo baznycioje, nes cia tuokemes ir patys, pas kuniga Kestuti.
Man patinka si maza baznytele. O taremes mazdaug pries 3 savaites, nor manau, kad galejom ir anksciau.
QUOTE (mamulia @ 2004 07 18, 15:43) |
Beje kiek zinau, visad krikstateviai aukoja... Jie Viltei padovanojo ir sidabro sauksteli Beje, nuo siol ji VILTE ONA |
Musu patirtis igyta per du kartus Sv.Mikalojaus baznyteleje: pirmaji pakrikstijo monsinjoras Vasiliauskas (prie soninio altoriaus; 4 vaikai + uzmirso varda.. ) Antraji - eilinis kunigas, bet prie centrinio ir viena vaika. - Laikas buvo taip sudeliotas, kad nebutu po kelis vaikus.
Manau, kaip geriau, nereik aiskint.
Sia baznycia rinkomes, ne tik del jos istorijos - su ja susije visi esminiai seimu ivykiai.
Aukos per krikstynas isties - nuo senu senoves - krikstateviu reikalas.
O del saukstelio - tai cia is rytu atejes tikejimas, kad dovanoti zmogui saukta=dovanoti laime.. Mamulios Viltei Onai- pasiseke.
Nuosirdziai sveikinu su siuo sakramentu.
Mes krikstijomes Kernaveje. Apeigos nuostabios. Aplinka, gamtovaizdis dar nuostabesnis.
Nu nerealiai visi jautemes po visko. Ypatinga sarma po krikstynu suteike butent kalnapiliai. Visiems patariu, kas nori atitrukti nuo miesto surmulio ir kasdienybes.
Nu nerealiai visi jautemes po visko. Ypatinga sarma po krikstynu suteike butent kalnapiliai. Visiems patariu, kas nori atitrukti nuo miesto surmulio ir kasdienybes.
Savo maziuka krikstijom Zveryno baznycioje. Kazkaip viskas vyko greitai. Ir kunigas buvo labai fainas, vis pasnekindavo maziuka, pajuokaudavo
Aš irgi ten buvau nuvažiavusi, bet dieną ten niekas nedirba atrodo. Taip ir nuvažiavau...
O prieš kiek laiko tareisi?
O prieš kiek laiko tareisi?
gal kas zinote kaip susisiekti su vienuoliais pranciskonais Kaune?noreciau pas juos krikstyti lelka savo
vaika pakrikstijom nesenai,nieko baisaus.tik kataliku baznicioje jau reikalauja kad tevai butu sliuba paeme. .mum nebuvo problemu bet nesamone truputi
as ten pat buvau krikstita ir sliuba ten paemem .
as ten pat buvau krikstita ir sliuba ten paemem .
Nu mes krikštijom rugsėjo pabaigoj,niekas jokio šliūbo nereikalauja,čia man rodos priklauso nuo bažnyčios. Mes krikštijom Telšių katedroj,tai ten net neklausinėjo tokių dalykų
Pradžioj galvojom Kretingos vienuolyne,tai ten paklausė,bet nieko nesakė,kai sakėm,kad nesusituokę esam.tik mum ten nepatiko tas konvejeris,visi vaikai ten vienu metu krikštijami,o kadangi paskutiniu metu labai jau populiaru pasidarę,tai ten apie 20 vaikų būna Mum tas nepatiko
Telšiuos mūsų viena buvo,nes ten jie po vieną vaiką krikštyja
Pradžioj galvojom Kretingos vienuolyne,tai ten paklausė,bet nieko nesakė,kai sakėm,kad nesusituokę esam.tik mum ten nepatiko tas konvejeris,visi vaikai ten vienu metu krikštijami,o kadangi paskutiniu metu labai jau populiaru pasidarę,tai ten apie 20 vaikų būna Mum tas nepatiko
Telšiuos mūsų viena buvo,nes ten jie po vieną vaiką krikštyja
mes tai matuka krikstijom vytauto baznycioje kaune pas kuniga kestuti jis mus ir tuoke, tai ir vaikeli pakrikstijo, pas kita kuniga eiti net nenorjo ir seip si baznytele man pati graziausia ir mieliausia
mes krikstijom SV.ONOS baznycioje,patys cia tuokemes todel norejom ir vaikuti cia krikstyti.viskas labai patiko o labiausei tai kriksto liudijimas-labai grazius duoda .krikstijom lapkricio 20d.
Buvom draugu vaiku krikstynose Katedroj ir Vytauto Baznycioj, bet labai nepatiko, nes po 10 vaiku krikstija, zmoniu prisigrude, vaikai rekia, tevai nervuojasi, kosmaras kazkoks... Idomu, ar yra Kaune kokia grazi baznytele, kur nera "konvejerio"?
mes pirmą dukrą krikštijom JKatedroj, trečią norim Petro ir Povilo bažnyčioj, bažnyčia graži ir mums patogioj vietoj, o ar užtenka ten pasiskambint ir kam, ar Petro ir Povilo bažnyčioj kunigai sukalbami, nesikabins dėl to ir ano, ar galima prašyt atskirai krikštyt.