Įkraunama...
Įkraunama...

Kokioj bažnyčioj krikštijot (-ysit) vaiką?

QUOTE(baltė @ 2008 06 17, 18:43)
Mes taip pat linkę krikštyti ten, kur susituokėme - Vytauto bažnyčioje (Kaune), pas kunigą Kęstutį Rugevičių. Tiesa, nors aukos ir paprašo kone atvirai, bet tai man visai nesvarbu, nes ceremonija išties labai graži ir šilta. bigsmile.gif  Abejoju tik dėl to, kad be mūsų vaiko, būtų pulkelis kitų vaikų...  unsure.gif Norime, kad pašalinių nebūtų, todėl jau pradedu galvoti apie kokią koplytėlę už miesto ribų...

krikstija ten ir po viena, tik speju, jog tai nuo aukos dydzio priklauso blush2.gif
Atsakyti
mes Bernardinuose uzsakem, o ten kazi krikstija po viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2008 06 17, 17:49)
krikstija ten ir po viena, tik speju, jog tai nuo aukos dydzio priklauso  blush2.gif

Čia viena mamytė minėjo, kad reikia iš anksto užsisakyti laiką, tada galima susitarti ir po viena... Ko gero, čia kiekvienas atvejis yra individualus, todėl, jaučiu, reikia pirmiau kalbėt su kunigu... rolleyes.gif
Atsakyti
suneli krikstysim katedros baznycioj,labai grazi baznycia
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 06 17, 18:43)
Mes taip pat linkę krikštyti ten, kur susituokėme - Vytauto bažnyčioje (Kaune), pas kunigą Kęstutį Rugevičių. Tiesa, nors aukos ir paprašo kone atvirai, bet tai man visai nesvarbu, nes ceremonija išties labai graži ir šilta. bigsmile.gif  Abejoju tik dėl to, kad be mūsų vaiko, būtų pulkelis kitų vaikų...  unsure.gif Norime, kad pašalinių nebūtų, todėl jau pradedu galvoti apie kokią koplytėlę už miesto ribų...

Vat manes irgi sita mintis neapleidzia g.gif Tik kad nezinau aplink Vilniu nieko... unsure.gif
Atsakyti
Mes sliuba emem ir abu berniukus krikstijom Vilniaus Pavilnio baznyteleje.
nereali ji man, tokia visiskai miniatiurine medinuke, kaip kaime.
o ir kunigelis superinis. mes skraiste namie pamirsom, lekem nuo pusiaukeles pasiimt. Kunigelis atlekusius pasitiko, vaikus didesnius saldainiais vaisino, ir siaip labai jaukiai, seimyniskai. be skubos ar vertimosi per galva.
ir be jokiu svetimu zmoniu, kaip kad miesto baznyciose buna, kai turistai vos ne po nuometu jaunajai lenda paziuret.

va baznycios foto.
user posted image
Atsakyti
mes Kaune - sv.Antano baznycioje., nes as cia eu ir krikstyta, ir pirma komunija priejau, ir sutvirtinimo sakramenta
Atsakyti
Mes krikštijom Mažeikių senojoje bažnyčioje: joje mano tėveliai tuokės, aš buvau krikštyta, priėjau pirmos komunijos, joje ir pati tuokiausi, tad net nekilo klausimų kur ją krikštyti. Parvažiavom pas tėvelius atostogoms ir susitarėm su mus tuokusiu kunigu, kad ir mūsų mažąją pakrikštys ax.gif
Atsakyti
Siandien teko fotografuoti krikstynas Vilniuj Petro Povilo baznycioj. Situacija ta pati... krikstija kaip vaiku darzelyje daug vaiku vienu metu. Si karta buvo 9 vaikai ohmy.gif Kunigas per ta kieki, pamirso viena vaikuti pakrikstyt, tai jam ceremonija bus antra karta daroma su kitais vaikuciais... Zodziu doh.gif:
Atsakyti
Siandien teko fotografuoti krikstynas Vilniuj Petro Povilo baznycioj. Situacija ta pati... krikstija kaip vaiku darzelyje daug vaiku vienu metu. Si karta buvo 9 vaikai ohmy.gif Kunigas per ta kieki, pamirso viena vaikuti pakrikstyt, tai jam ceremonija bus antra karta daroma su kitais vaikuciais... Zodziu doh.gif:

nieko sau!!!! todel ir norejau kad musu lialiu viena krikstytu!!! tai taip ir bus, vln katedroj wink.gif patys tuokemes cia ir leliu vesim cia pat
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2008 06 17, 17:49)
krikstija ten ir po viena, tik speju, jog tai nuo aukos dydzio priklauso  blush2.gif

Kalbant apie Vytauto baznycia... Gal galit parasyt, apie koki aukos dydi eina kalba? blush2.gif Norim ir ten krikstyti savo mergina viena, tai kad negauciau soko, butu gerai is anksto zinot! unsure.gif Pries keleta metu prasisukom su 100lt, o dabar ta 100 lt is kiek reiketu padaugint? blush2.gif g.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2008 06 25, 18:41)
Kalbant apie Vytauto baznycia... Gal galit parasyt, apie koki aukos dydi eina kalba?  blush2.gif Norim ir ten krikstyti savo mergina viena, tai kad negauciau soko, butu gerai is anksto zinot!  unsure.gif  Pries keleta metu prasisukom su 100lt, o dabar ta 100 lt is kiek reiketu padaugint? blush2.gif  g.gif  Aciu.  4u.gif

Jei turit galimybiu, galit dauginti is kiek norit, o jei neturit - galit net ir tiek neaukot. Juk aukos dydi nustatinedavo baudziavos laikais, o baznycia sitais reikalais neturi teises uzsiiminet. Juk tai savanoriska auka!
Atsakyti