Mes savo mažąją krikštijom Kristaus prisikėlimo bažnyčioj naujojoj rugsėjo 23 d. Čia krikštyti norėjom dėl to, kad čia ir tuokėmės. Santuka vyko koplyčioj ant bažnyčios stogo, bet kai užsirašinėjom krikštynoms, sakė, kad ten lialių nekrikštija. na ką gi, pamanėm, tiek to. Bet krikštynų dieną ateinam, o mums ir sako: "prašom į liftą". Mes visi nustebom, o pasirodo apačioj kažkokio karininko perlaidojimo mišios vyko. gal ir nelabai malonu, bet mes greit pamiršom viską ir gerėjomės Kauno panorama Dėl to krikštynoas buvo tik dar šaunesnės, nes orą užsisakėm iš anksto
O mes matyt vienintelei krikstijomes Kaune Palaimintojo Matulaicio parapijos koplyteleje Buvo labai jauku ir miela jei reiktu dar karta krikstyti, pasirinkciau tik sia baznytele
noreciau paklausti mamyciu, gal patarsite kurioje baznycioje krikstinti mums mergyte, noretume, kad butu fainas kunigelis ir butinai, kad butu sildoma silta baznytele
dekoju jums uz nuomones
dekoju jums uz nuomones
Jums pasisekė
Man labiausiai nepatinka, kai krikštija "ratu sustatę"
Aš taip pat norėčiau Kauno Katedroje (nežinau, ar čia pilnas pavadinimas ) krikštyti vaikus. Vasarą ...
Man labiausiai nepatinka, kai krikštija "ratu sustatę"
Aš taip pat norėčiau Kauno Katedroje (nežinau, ar čia pilnas pavadinimas ) krikštyti vaikus. Vasarą ...
per kaledas krikstijome Garliavos baznycioj. mes ten ir tuokemes, Garliavoj ir gyvent ateityj ruosiames..
QUOTE(mozazi @ 2006 12 27, 12:41)
O mums labai pasiseke del baznycios mus krikstyjo pacius vienus, ne taip, kad butu susrinkta daug vaikiuku
Daug vaikiukų irgi labai gražu ir Bažnyčiai labai prasminga - kai sakramentai švenčiami bendruomenėje
Mums labai patiko sv.Petro ir Povilo baznycia, ir tuokemes mes joje. Nusprendeme ir savo maze ten pakrikstyti..., bet apsigavom, kunigas 'siaubingas' pakliuvo.. . Krikstijo keturis lelius tuo metu, bet buvo piktas, kazkoks siaubas, dukra net nedave jam prisiliesti prie kaktos patepti vandeniu.
galvojam krikstyti Vytauto baznytelej, Kaune man labai grazi vieta ir pati baznycia