QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 16:44)
Ziauriai esu patenkinta 10 spalvu akiu seseliais is NYX. Pas mane spalva Champagne & caviar.. labai gera pigmentacija, tokie sodrus seseliai.. nemiltiniai, o tokie dregnos konsistencijos jei galima taip issireikst.. labai patenkinta, o ir kaina juokinga.. tikrai tikejaus, kad bus geri, bet kad tokie geri nesitikejau rekomenduoju
labai faina palete ,sakyciau panasi i naked palete.
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2011 08 13, 13:48)
mergaitės, gal su kvailu klausimu, bet gal patarsite Nužiūrėjau Chanel 2 vnt. šešėlių paletę. Ir nežinau, ar pirkti juos, ar pvz pakeisti ArtDeco šešėliais (parinkus panašius atspalvius)... FInansiškai tai beveik 2x skirtumas, bet kokybės klausimu kaip... Gal kas turite Chanel ir ArtDeco šešėlius ir galite parašyti savo palyginimus???
as jauciu pirkciau artdeco,turiu pati,pigmentacija super,su paggrindu man visa diena laiko be problemu.man siu metu rudenio kolekcijos viena spalvyte labai grazi,vis nueinu i parde paziuriu,siandien ant rankos uzsitepiau tai zinok labai greitai ir pati spalva isgaravo ir blizguciai,nusprendziau,kad nepirksiu.vienas seseliukas 26eu.
o va jei rasciau spring/summer kolekcijos palete imciau iskart,man ten spalvos nerealios