Įkraunama...
Įkraunama...

Tema skirta šešėliams

Turiu

user posted image

ir

user posted image

Toks derinukas atlaiko visą dieną. Šiandien vidurdienį (karštą dieną) teko kelias valandas pasivaikščioti - kojos jau murzinos, o šėšėliai laikosi kaip ką tik užtepti. Niekas nenubėgo, nesubėgo ir neišbluko. Tai ar verta ieškoti geresnio varianto? Nebent dėl cheminės sudėties (kurios aš vistiek nesuprantu) ar dėl spalvų įvairovės.

Šešėlių paletės užteks man iki gyvenimo pabaigos smile.gif Nenaudojamos liks tik kelios spalvos (žydros). O primerio taip iš akies primečiau, kad turėtų kažkur metams užtekti (naudoju jau 3 mėn. beveik kasdien, bet nesijaučia, kad jo sumažėtų).
Atsakyti
Gal galite padėti. Nusižiūrėjau Lancome šešėlius, gal man atvežtų iš toliau. Gal kas turite tokius? Gal ant dėžutės yra užrašytas skaičius ar kodas šitų šešėlių? Ačiū.

http://www.lancome.c...p...vname=name

Čia yra pilka, melsva, balta ir tamsiai pilkos spalvos. Atrodo tokios, bent jau matosi taip.
Papildyta:
QUOTE(guruguru @ 2011 06 12, 17:16)
Gal galite padėti. Nusižiūrėjau Lancome šešėlius, gal man atvežtų iš toliau. Gal kas turite tokius? Gal ant dėžutės yra užrašytas skaičius ar kodas šitų šešėlių? Ačiū.

Čia yra pilka, melsva, balta ir tamsiai pilkos spalvos. Atrodo tokios, bent jau matosi taip.

O gal dar žinot tokių panašių atspalvių?
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 06 12, 17:20)

Papildyta:
O gal dar žinot tokių panašių atspalvių?

Jus butent sioj nuorodoj esanciu seseliu spalvos pavadinimo norit? g.gif Nes jei taip, tai juk cia gamintojo puslapis, ne siaip paveiksliukas is oro, gi visa informacija parasyta yra aprasyme - desineje nuo foto yra laukelis su spalvos pavadinimu ('g60 - les gris l'wren') tongue.gif
Atsakyti
Gal dar man padėtumėt. Yra dar tokios labai panašios spalvos: G10 Intemporel Smoky. Man jos bent paveiksliukuose labai panašios. Gal patartumėt, koks skirtumas tarp šitų palečių? Padūmavusių akių efektas? Kas čia per daiktas? Nežinau, ką pasirinkti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 06 12, 19:18)
Gal dar man padėtumėt. Yra dar tokios labai panašios spalvos: G10 Intemporel Smoky. Man jos bent paveiksliukuose labai panašios. Gal patartumėt, koks skirtumas tarp šitų palečių? Padūmavusių akių efektas? Kas čia per daiktas? Nežinau, ką pasirinkti. Ačiū.

Klausiat, kas per daiktas padūmavusių akių efektas. Prašom, įmetu nuorodą iš "Russian next top model". Čia pamoko ir kaip patį makiažą pasidaryti thumbup.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Na va, gavau Wet n wild seseliu palete Comfort zone.. nu ziauriai faina.. tikejaus, kad bus malonios konsistencijos, bet kad tokkkkieeeeee blink.gif sakes.. tokie minksti.. wub.gif labai pigmentuoti.. o kairei pusei apatine spalva tai net issigandau, kai prilieciau teptuka, tai ciut ne puse produkto pasikabino, ta spalva ypac minksta... vos vos reik priliest doh.gif ziauriai orginalios ir grazios spalvos.. super patenkinta.. visos tooooooookios grazios realiai wub.gif thumbup.gif ir dumini galima daryt, ir naturalu ir vasarini, yra labai grazi zalia spalva, nors nenesioju tokiu. bet ta nereali.. daug spalbvu yra mac, urban decay analogai.. nu zodziu rekomenduoju visom keturiom, tik nzn kaip su laikymu kol kas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Blogis tu Amber visiskas schmoll.gif Uzsireike ir man sios paletes biggrin.gif tik reikes sulaukti is USA sad.gif tik va man jie atsieitu apie 10 svaru , uz tiek ar dadejus pora sv su nuolaida galiu kokius Too faced g.gif ar tikrai jie toookie geri ?
O kaip issilaikymas ju? naudoji su UMA pagrindu ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 15 birželio 2011 - 19:30
QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 15, 20:18)
Blogis tu Amber visiskas schmoll.gif  Uzsireike ir man sios paletes  biggrin.gif  tik reikes sulaukti is USA sad.gif  tik va man jie atsieitu apie 10 svaru , uz tiek ar dadejus pora sv su nuolaida galiu kokius Too faced  g.gif  ar tikrai jie toookie geri ?
O kaip issilaikymas ju? naudoji su UMA pagrindu ?  4u.gif

zinok jie konsistencija panasus i too faced.. drinks_cheers.gif ziurint kurie tau iseitu, jei ta palete too faced tai aisku labiau juos apsimoka imt biggrin.gif be pagrindo bandziau tai greit subego.. ryt bandysiu su smile.gif 10 svaru manau uz juos daugoka.. bet seip tikrai man jie labai patinka wub.gif as galeciau dirbt SM rekmaluotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 15 birželio 2011 - 19:55
Va tokie dabar 11 kainuoja g.gif tik nesu girdejus jokiu atsiliepimu apie juos g.gif
Too Faced Glamour To go Fairy Edition
user posted image
Atsakyti
Noriu ryškių žalių šešėlių, bet nelabai randu, kad būtų pavienės spalvos, o derinukuose dažniausiai būna, bet kitos spalvos man nereikalingos.. Norisi geresnių, gal kuri matėt? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Dingau: 21 birželio 2011 - 09:38
QUOTE(-Dingau @ 2011 06 21, 09:37)
Noriu ryškių žalių šešėlių, bet nelabai randu, kad būtų pavienės spalvos, o derinukuose dažniausiai būna, bet kitos spalvos man nereikalingos.. Norisi geresnių, gal kuri matėt? mirksiukas.gif

INGLOT maciau zaliu atspalviu yra, ir galima po viena spalvyte nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Dingau @ 2011 06 21, 10:37)

Artdeco irgi turi zaliu spalvu mirksiukas.gif
Atsakyti