QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 29, 18:04)
Aš tai savotiškai pritariu
amber123. Kad ir kaip bebūtų jei reiktų rinktis tarp Inglot ir Urban Decay, o kainos būtų panašios, nors ir kiekis gramais vieno šešėlio mažesnis Urban Decay, matyt vistiek rinkčiausi pastarąjį vien dėl to, kad atsiliepimai visgi geresni apie Urban Decay, o ir išbandyt norėtųsi

Šešėlio kiekis man kažkaip įtakos pasirinkimui mažai turi, retai kada iki pat paskutinio potėpio išnaudoju

Labai sąlyginis dalykas tie brand' ai ir kiekvienas renkasi pagal poreikius, norus, galimybes

Peace
Aciu tau labai.. bo jau cia mane nukryziavo

vat butent ir as taip, jei reiktu rinktis, imciau UD.. nors esu girdejus kad Inglot lygina su Mac, ir kad sitos linijos tikrai gera kokybe.. gal tik taip sutapo, bet as apie sita firma nesenai isgirdau, nors domiuosi kosmetika ir t.t jau senai.. gal del to man atrodo uzkelta kaina sios linijos, nors palyginus tikrai ne viskas brangu, turiu galvoj tik seselius..bet jei gera kokybe, tai koks skirtumas, uz gera daikti negaila tiek moket. Bet as atsargaii ziuriu i tokia kaina seseliam.. turiu Too faced uz 100lt ir ruby rose uz 20lt.. sorry, laiko jie man taip pat. ir spalvos panasios.. kol kas nematau tikslo daug moket uz seselius ir tiek

isimtis turbut UD Naked palete, kuria naktim sapnuoju