Labas, gal kas naudojate Smashbox Full Exposure paletę? kaip spalvytės laikosi?
Norėčiau įsigyti šešėlių kasdienai, lengvam makiažui - rožinės, nude spalvos, neblizgių, gali būti rinkinukas nedidelis. Gerai būtų, kad rasčiau Lietuvoje pirkti. Ką rekomenduotumėte iš nelabai brangių?
Catrice Beauty bar
Labai faini, ilgai laiko, gražios spalvos natūraliam makiažui. Kaina: <20 lietuviškų.
Labai faini, ilgai laiko, gražios spalvos natūraliam makiažui. Kaina: <20 lietuviškų.
QUOTE(pomidorusultys @ 2014 04 09, 18:32)
Turiu palete kaireje, man asmeniskai per blizgus dieniniam makiazui, o vakariniam spavos nelabai. Zodziu, guli nenaudojami.
QUOTE(anille @ 2014 04 09, 10:33)
Norėčiau įsigyti šešėlių kasdienai, lengvam makiažui - rožinės, nude spalvos, neblizgių, gali būti rinkinukas nedidelis. Gerai būtų, kad rasčiau Lietuvoje pirkti. Ką rekomenduotumėte iš nelabai brangių?
Rekomenduociau issirinkti jums patinkancias spalvas is Inglot
Na, tai kurie geriausi, sakykit greitai -
Urban Decay,
Mac,
Stilla,
Nars,
Too Faced
Bobbi Brown?
Urban Decay,
Mac,
Stilla,
Nars,
Too Faced
Bobbi Brown?
Mano nuomone
1. Mac
2. Urban Decay, Bobbi Brown
3. Too Faced, Nars
4. Stila
1. Mac
2. Urban Decay, Bobbi Brown
3. Too Faced, Nars
4. Stila
Sveikos,
gal kas bandet Sleek akiu seselius, kokie atsiliepimai?
gal kas bandet Sleek akiu seselius, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Savannah @ 2014 07 10, 01:02)
Sleek temoje daug atsiliepimų.
Gisana,jei gerai pamenu jūs turite palete is Sonia Kashuk nr 02. Norejau paklausti po ilgesnio laiko ar esate ja patenkinta ir ar naudojate. Ačiū už atsakyma.
Sveikos O gal katra esat Too Faced Rebel paletę turėjusios? Man labai įdomu, kaip ta juoda aspalva, ar nebyra per daug?
Gal matėte kas "gyvai"? Gal galit trumpai ką nors "papliotkyti" apie juos, ar verti dėmesio. Ieškau kažko panašaus, noriu blizgių, o čia kaip tik net 9 spalvos
Givenchy Christmas Collection 2014 Folie Palette
http://www.feeluniqu...n-Folie-Palette
Givenchy Christmas Collection 2014 Folie Palette
http://www.feeluniqu...n-Folie-Palette