As va ka tik isbandziau savo nauja pirkini Estee lauder kremini seseli, spalva Ivory lace 06
nu ka galiu pasakyt.. ivory, tai daug kam asocijuojas su sidabrine, bet nieko panasaus.. sis seselis daugiau kuno spalvos, neutralus, siek tiek su smulkiu auksiniu zeruciu.. labai faina pakuote, pati spalvyte labai grazi.
Pliusai:
*TIKRAI matau, kad atlaikys tiek, kiek ten raso: 15val, nes uztepus jo nepajudinsi
*nesubega i rauksle (dar negaliu tiksliai pasakyt, vakare matysiu, bet manau, kad nesubegs, nes uzdziuvo kaip nzn kas
)
* grazi spalvyte, kas megsta dieniniui makiazui naudot svelnu seseliuka
*patogu skubanciom: snai greit uztepi, tusas ir ready to go
*manau bus puikus praimeris seseliams..nes jo deka neturetu subegt ir tiek..
MINUSAI:
*laaaaaaabai greit dziuna, reik ziauriai greit dirbt su juo, nes gali negraziai pasiskaidyt
*labai svarbu uztept nei per daug nei per mazai, nes kai uzdzius matysis, kad nelygu, kas man dabar ir gavos tepant pirma kart
*kaina.. man 50lt uz toki efekta brangoka.. gyvenant usa pvz 17$ tikrai uz ji mokeciau, bet lietuvoj-brangoka
reziume manau, kad sis produktas atlieka tai, kas rasoma ant pakuotes: tikrai ilgalaikis, ta prasme ilgai laikys, tikrai manau nesubegs, fragnance free ir puikus pagrindas kitiem seseliams, jis paryskins ju tikraja spalva ir pades nuo subegimo i rauksle. Noreciau pabandyt kitas spalvytes, ju yra tikrai graziu.. bet man biski nepatogu tas greitas dziuvimas ant voko
bet seip is 10 duociau 8 del kaino ir to dziuvimo, o visa kita patiko
o kazin butu galima ji naudot kaip shimeri?
ant veido? nes ant rankos kur patepus pries sviesa labai graziai svyti.. o ir laikytu gerai
galima turbut