Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

QUOTE(Kristele @ 2009 04 02, 22:45)
Įdomu, kuom nesveiki pavyzdžiui iš naminės varškės išvirti varškėtukai? g.gif

gal ji norejo pasakyti,kad kepti,uztat nesveika.vieni zinau varsketukus kepa,mes padarom tokius mazus ir verdam,teisingiau virdavo man mama kazkada biggrin.gif nes dar savo maziukui neduodu,nes jis nelabai noriai kramto,viska ryja g.gif
Atsakyti
nu idomiai nuskambejo pasakymas , kad varsketukai nesveika g.gif
as savo maziui ir verdu ir kepu ( ant sviestuko)
labai noriai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi verdam varskecius. Esu davus ir kepto. Jei jau blynus valgo, tai ir nuo keptu varskeciu nieko nenutiks mirksiukas.gif
Darau lietinius su varskyte, valgo skaniai - smulkiai supjaustau pora karstu lietiniu, dedu pertrinta varske, kokios nors vaisines tyreles ar saldytu uogu. Labai skaniai manasis lapnoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrencja @ 2009 01 13, 18:00)
skanus blyneliai is varskes (mazdaug 6 vnt):
1pak. varskes (200g);
1 kiausinis;
2 sauksteliai cukraus;
4 saukstai miltu;
truputi kepimo milteliu;
truputi sviesto;
grietines

viska is eiles sudet (isskyrus sviesta ir grietine), gerai ismaisyt. trikampiu sumustiniu keptuves duobutes siek tiek aptepti sviestu, ikaitinti, idet teslos i tas 4 duobutes, uzdaryt ir kept apie 15min, kol virsus truputi paruduos. tada isimti, ipjauti peiliu isilgai kiekviena blyna, ir viduj sutepti grietine. vaikas gerai valgys is savo rankyciu smile.gif tinka pusryciams ar vakarienei nuo 1m  thumbup.gif

Ačių už receptuką. Išbandėm ir bent jau man tai tikrai patiko thumbup.gif , skaniau netgi už keptus paprastoj keptuvėj varškėtukus, tik aš grietinės tiesiai į tešlą įdėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulutee @ 2009 04 02, 23:55)
jo, man irgi idomu, kas cia nesveika g.gif

nuo kada miltai yra sveika? g.gif Zinoma, kad nesveika jokie miltiniai patiekalai, geriau naturalus, neapdirbti produktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2009 04 15, 08:46)
nuo kada miltai yra sveika?  g.gif Zinoma, kad nesveika jokie miltiniai patiekalai, geriau naturalus, neapdirbti produktai thumbup.gif

taigi į tuos varškėtukus miltų kilogramais niekas ir nededa g.gif tai vaikučiui neduodat nei duonytės, nei barankyčių pagraužt? juk čia irgi yra miltų blink.gif aš irgi esu už tai, kad vaikui kuo natūralesnį ir sveikesnį maistą duot, bet į tokius kraštutinumus neinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Darau lietinius su varske, ketus varskecius...tai valgo , o vat virtu varskieciu nepripazista schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2009 04 15, 08:46)
nuo kada miltai yra sveika?  g.gif Zinoma, kad nesveika jokie miltiniai patiekalai, geriau naturalus, neapdirbti produktai thumbup.gif

neuzmirsk pries rinkdama maista kad miltu ir duonoje, ir sausianiuose, ir makaronuose doh.gif

Mes varskes produktus megstam visa seima. Daznai kepam paprasciausius blynus suvarske, arba lietinius blynu su varskes idaru. Labai patinka ir maziui ir teciui varskes apkepas. Virtu varsketuku mazas nemegsta. O va keptu varskesciu skaniu nemoku iskepti blush2.gif
Atsakyti

Mūsų meniu iš varškytės kaip ir daugelio mamyčių: virti varškėtukai, lietiniai su varške ir bananu, omletukas su varškyte, keptas obuoliukas orkaitėje su varškės sureliu viduje (galima dėti ir naminę varškytę). Kartais varškyte užtepu paprastą sausainį ant jo užvožiu antrą sausainiuką, gaunasi ale sumuštinukas desertinis. biggrin.gif
Atsakyti
Varskeciu jokiu vaikas mano nevalgo visai doh.gif paragauja ir spjauna lauk doh.gif bet va desertines varskytes valgo g.gif
Atsakyti
Varškę labai mėgsta. Gaminu varšketukus, apkepą, tinginukus ar kartais šiaip sutrinu grietine ir trupučiu cukraus smile.gif
Atsakyti
dazniausiai varske su grietine ar jogurtu sutrinu ir valgo smile.gif
Atsakyti