O mano mazoji visai nemegsta varskes patiekalu
Mano maziukai labai megsta keptus, virtus varsketukus, patinka apkepas, blyneliai su varske, varske su uogiene, jogurtu... Zodziu, megsta varskes patiekalus.
Maniskis isvis atsisakydavo valgyti varske.Dariau ir su uogiene,arba su bananu.Niekaip
Ir isbandziau sito varskes apkepo,Dar razinu idejau,kaip jis valge,reikejo matyti Tai kepu jau 3-a karta per savaite
Net vyrui patiko sis patiekalas
Aciu uz recepta
Ir isbandziau sito varskes apkepo,Dar razinu idejau,kaip jis valge,reikejo matyti Tai kepu jau 3-a karta per savaite
Net vyrui patiko sis patiekalas
Aciu uz recepta
Na mes tik apkepa,kuri mažis dievina
500gr varškės
3 sauaos manų
3 kiaušiniai
3 saujos cukraus
soda
vanilė
paprastas ir skanus
šiaip duodu varškę trinta su vaisiais ar šviežiom uogom,arba makaronus verdu su varške ,labai mėgsta
500gr varškės
3 sauaos manų
3 kiaušiniai
3 saujos cukraus
soda
vanilė
paprastas ir skanus
šiaip duodu varškę trinta su vaisiais ar šviežiom uogom,arba makaronus verdu su varške ,labai mėgsta
Mano vaikai varskyte valgo daugiausia taip: Varskes pokelis, bananas, kokie 4 kvadratiniai sausainiai susmulkinti ir su jogurtu sumaisau. Sotu ir skanu
Be varskes gyvenimo neisivaizduoju,bet mano vyrai jos nemegsta Na tik apkepa is bedos valgo, nors tiek
Mes valgom varsketukus keptus arba virtus.
QUOTE(adeima @ 2006 02 21, 22:36)
sveikos,
pasidalinkit patirtimi. ka galima 1.2m ir vyresniems vaikams pagaminti is varskes? pati ruosiu tik tinginelius. Apkepo nelabai moku, tad gal kas ir receptuka parasytu. buciau labai dekinga
pasidalinkit patirtimi. ka galima 1.2m ir vyresniems vaikams pagaminti is varskes? pati ruosiu tik tinginelius. Apkepo nelabai moku, tad gal kas ir receptuka parasytu. buciau labai dekinga
mes kepam varskes apkepa pagal Sonatina, labai skanus gaunasi
arba siaip varsketukus mazus kepu, verdu varsketukus, lietinius darau dar su varske ir bananais sakykim
arba varskinius blynelius pagal Sonatina ten i tesla dedasi varske
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 04 02, 19:55)
Parduotuvines varskes nevalgo.Gaminu pati
Taciau jokiu varskeciu ir pn gaminiu negaminu-ne itin sveika...
Įdomu, kuom nesveiki pavyzdžiui iš naminės varškės išvirti varškėtukai?
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 04 02, 19:55)
Parduotuvines varskes nevalgo.Gaminu pati
jo, man irgi idomu, kas cia nesveika