Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

o maniske labai megsta varsketukus:
tikslaus receptuko neturiu. +- is akies.
0,5 kg varskes
2 kiausiniai
3-5 saukstai miltu
saujele razinu (gali buti dziovintu vaisiu misinys)

razinas nuplikau verdanciu vandenuku
varske istrinu su kiausiniais + pagal skoni druskos ir cukraus +razinas
po truputi beriu miltus, kad tesla nebutu perkieta.
truputi apkepu is abieju pusiu. dedu i puoda ir troskinu.
labai skanu su jogurtu, uogiene ar grietine...
P.s. nemanau, kad 1-2metu vaikui geriau desreles, negu kartais namuose iskeptas varsketukas ar kiausiniene. del keptos mesos-kita nuomone.
Atsakyti
varskecius vaikai labai norei valgo, dar visai nieko eziukai.
Atsakyti
Pagal panašų receptą ir aš kepu šeimynai varškės apkepą... Super skanu, paprastai su vienu gabalėliu valgymas nesibaigia... Iššluoja visą skardą. O mažajam duodu tik viduj esančią varškę, pluteles nuimam.
Atsakyti
O aš kartais čirvinius blynus su varške kepu, papraščiausiai į tešlą dar varškės pridedu ir uuuu kaip jie skaniai valgo, o dėl keptuvėje keptų blynu manau galima tik neprisvilintų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytei varškytė super daikčiukas,o varškėtukus kepam dažnai net ausytės lapsi,o svarbiausia galima laikyti rankytėje,kai valgai,Rugei tai svarbiausia tongue.gif
Atsakyti
mano tai varskine visa seima biggrin.gif tai varskes apkepas daznas ant musu stalo.mazius lapnoja su svieziom braskem net ausys kruta(o seip yra prie nevalgiuju).o ir be apkepo,sutrinu varskes su uogom,ar su grietine su cukrum,varskeciai,eziukai,viskas labai megstama thumbup.gif
Atsakyti
Varskeciu nemegsta. Varske su grietine mielai kapoja, nors ir kasdien.
Atsakyti
As irgi varske sutrinu su uogom,o taip pat ir apkepa kepu,nevalgo tik tingineliu.
Atsakyti
mano labai megsta varskes surelius o varske tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 02 04, 19:32)
mano labai megsta varskes surelius o varske tai nelabai  schmoll.gif

ir mano dukrytė varškės neįsiūlysi, nei varškėtukų, net nevalgo desertinių varškyčių (tik kartais miau žemuoginę), o sūrelius valgo.
Atsakyti
Valgom varškėtukus,virtinukus (darytus namuose) su varške,sūrelius,varškę su tyrele sumaišytą thumbup.gif
Atsakyti
Valgom bet atsargiai nes nuo 2 mėn.turėjom alergija pienui,tai stengiamės nepadauginti.
Atsakyti