Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

as tai savo maziukui verdu leistinius is varskes, reikia: pakelio varskes, kiausinio, truputi druskos ir cukraus pagal skoni, pora saukstu manu kruopu, ir gera sauksta krakmolo. Viska gerai ismaisyti ir leisti nuo sauksto i verdanti vandeni, mes labai megstam valgyti su jogurtu thumbup.gif . Pati tesla turbut tirsta bet ne kieta, kad galimabutu nuo sauksto krest. O dar mano zuikis labai megsta saldzia sriuba su makaronais ar ryziais. Reikia isvirti kaip vaisiu kysieliu ir iberti makaronu ar ryziu ir isvirti visa tai, maniskiui tai tikras niam essen.gif, dar galima paskaninti saukstu grietines
Atsakyti
o as nuperku varskes ir sumaisau ja su jogurtu, blenderio pagalba, thumbup.gif gaunasi kaip varskes kremukas mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi maisau su jogurtu, tik be blenderio, sauksteliu. vakarienei labai eina.
ir apkepa kepu. norejau pridurti, kad manus nebutina pienuku uzpilti, kai neturiu tai vandeniu uzpilu wink.gif
Atsakyti
As verdu savo maziui virtinukus. Varske, vienas kiausinis, truputi miltu, druska, cukraus. Padarau mazus kukuliukus ir i verdanti vandeni...Isviris uzmetu sviestuko ir grietines. Labai noriai valgo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2006 09 13, 14:02)
As verdu savo maziui virtinukus. Varske, vienas kiausinis, truputi miltu, druska, cukraus. Padarau mazus kukuliukus ir i verdanti vandeni...Isviris uzmetu sviestuko ir grietines. Labai noriai valgo. thumbup.gif

as dar i viduriuka uogyte ar koki banano gabaliuka idedu mirksiukas.gif
Atsakyti
na jus ir skaniai cia darote! jau dabar skaitydama pirstus apsilaizyti galima! tongue.gif mano maziui metukai ir menuo, kazi galiu ir as varskes apkepa jam duot? pati labai megstu, o mazius mano varskes nevalgo, nes tie "trupiniukai" jam nepatinka 4u.gif vat. tai galvoju gal apkepas tiktu? beje, reiks ir paciai isbandyti pagal ta receptuka issikepti... mmm...
Atsakyti
Sveikos,
na kadangi mano vaikas labai megsta pirktines visokias varskytes, tai tikiuosi zemiau duotas receptas jam labai labai patiks smile.gif
Atsakyti
o mano mazute visai nemegsta varskes ,spjauna ir viskas nezinau kaip cia bus toliau verysad.gif
Atsakyti
As kartais kepu varskes blynelius su razinom ir cinamonu tai labai mano seimyna juos megsta essen.gif
Dar palepinu ir varskes apkepuarba virtinukais.Zodziu,varske daznas svecias ant musu stalo,nes mazoji noriai valgo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 18, 12:13)
As kartais kepu varskes blynelius su razinom ir cinamonu tai labai mano seimyna juos megsta essen.gif

O kaip jie kepami? blush2.gif
Atsakyti
Nepastebėjau ar kuri rašė keptus varškėčius, gal 1.2 mėn mažyliui ne visai tinkamas maistas, bet vėliau bus kaip tik smile.gif Mano mergytė labai juos mėgsta.
Receptas:
2 pakeliai varškės
1/2 stiklinės miltų
kiaušinis
dedu šiek tiek druskytės ir cukraus pudros smile.gif

Viską išmaišau ir kepu mažyčius apvalius varškėčius, sau daugiau apkepu, dukrytei mažiau ir su grietine valgom smile.gif Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2007 04 18, 14:37)
O kaip jie kepami?  blush2.gif

Sunku pasakyti man tikslias normas,nes viska is akies dedu,bet pabandysiu mirksiukas.gif
400g.varskytes
1kiausinis
3s.cukraus
0,5 stiklines pieno arba virinto vandenuko
1sauks.cinamono
Truputis druskos ir truputis vanilinio cukraus.
Nuplautu razinu sauja
Miltu tiek,kad tesla butu tirsta(daug tirstesne nei paprastiems blynams).
SKAUNAUS essen.gif
Atsakyti