Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr 16

Vakar buvo žalia gėlelė, o šiandien tebūnie mėlyna...
Taip norisi su linu ir kitais plonais siūlais pradėt dirbt, tik kad dar vis žieminukai darbeliai nepaleidžia sad.gif
user posted image
Atsakyti
Iš siūlų likučių tokia liemenė dukrytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 19, 22:44)
Labai jau didelės spintos reikėtų dabar pradėjus nerti,megzti būsimiems anūkams  verysad.gif .Dukra dar sesės nori  lotuliukas.gif

bigsmile.gif stai puiki proga thumbup.gif

QUOTE(villyte @ 2011 03 20, 11:24)
Tapukai baltai raudoni nerealus ir su vysnaitem tokie "skanus"

aciu

is vis, pagyru puode tokiu groziu galima pamatyti thumbup.gif saunuoles visos mezgejeles-nerejeles thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2011 03 19, 18:18)
4u.gif Mano ką tik baigta skara:

Labai daili skara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 03 20, 14:52)
Taip norisi su linu ir kitais plonais siūlais pradėt dirbt, tik kad dar vis žieminukai darbeliai nepaleidžia sad.gif
user posted image

Labai thumbup.gif gelele ir zalia ir melyna.tik paklausiu gal kvaila klausima,o kokia jos paskirtis blush2.gif ?ir gal turite schemute,jei tai ne improvizacijos vaisius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 03 20, 16:28)
Iš siūlų likučių tokia liemenė dukrytei

4u.gif Kaip kruopščiai numegzta thumbup.gif Čia rankomis ar mašina? Tokios vienodo akys ir niekur jokio plyšelio nesimato 4u.gif Aš irgi mėgstu žakardu megzti, bet man taip tobulai neišeina blush2.gif

mamute.lt, labai gražus megztukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 03 20, 22:05)
Labai  thumbup.gif gelele ir zalia ir melyna.tik paklausiu gal kvaila klausima,o kokia jos paskirtis  blush2.gif ?ir gal turite schemute,jei tai ne improvizacijos vaisius  smile.gif

Ačiū smile.gif
Klausimas visai ne kvailas, čia mano problema kad niekaip neišmokstu savo darbų kaip reikiant nupaveiksluot... sad.gif
O ta pirmoji žalia gėlė yra sagė prisegama žiogeliu, o antroji su raišteliais rišasi ant kaklo...
Schemos neturiu. Tai mano improvizacijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eledita: 21 kovo 2011 - 09:34

Daug kartų matytas raštas, bet vistiek gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 19, 14:48)
vakar prisiverciau pabaigti ir dar vienus batukus VYSNAITES (reikejo tik prisiuti vysneles  blush2.gifwub.gif

Labai grazus ir kruopsciai nunerti batukai wub.gif
Papildyta:

Nors daug kartu matyta, bet labai grazi thumbup.gif

P.S. Jei nepaslaptis kelinto nr virbalais mezgete, mezgiau tokia pat, bet mano zymiai mazesne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Eledita @ 2011 03 20, 14:52)

Zaviuosi jusu kurybingumu. Atrodo maza smulkmenele, bet labai daili wub.gif

Nors uz lango dar net pavasariu nekvepia, bet as jau giriuosi vasarine suknele
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaGal: 21 kovo 2011 - 13:56
Arba Jūs, mergos ax.gif , baigiat demonstruot tuos grožius arba išsiregistruoju aš iš Jūsų ir išvis verysad.gif verysad.gif .
Susprogt baigiu iš pavydo blush2.gif
Atsakyti
user posted imageVisos auksarankės darbai visų nuostabūs ,neatitraukt akių.Giriuosi ir aš savo skraiste.
Atsakyti