vakar prisiverciau pabaigti ir dar vienus batukus VYSNAITES (reikejo tik prisiuti vysneles )
schemute cia http://www.supermama...?...98176&st=72
Eledita, zaluma labai grazi
[quote=egzotikaa,2011 03 19, 13:48]
vakar prisiverciau pabaigti ir dar vienus batukus VYSNAITES (reikejo tik prisiuti vysneles )
Tokių grožybių prisižiūrėjus,taip ir tiesiasi rankos link vašelio,nors vaikučių tokių mažų kaip ir nebe nusimato .Bet gal rasiu kam padovanoti
Tokių grožybių prisižiūrėjus,taip ir tiesiasi rankos link vašelio,nors vaikučių tokių mažų kaip ir nebe nusimato .Bet gal rasiu kam padovanoti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 19, 13:12)
kodel gi nepadovanojus kam nors tokiu tapuku
arba jau pradekite anukams-anukelems nerti
tai kad tarskaliukui dar toli iki anūkių/ių
bet tokie tapukai ir man labai mieli, tik aš vis neprisiverčiu prie tokių mažiukų krapštinėtis
bet tokie tapukai ir man labai mieli, tik aš vis neprisiverčiu prie tokių mažiukų krapštinėtis
Mano ką tik baigta skara:
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 19, 14:48)
gražūs kokie
QUOTE(astisius @ 2011 03 19, 18:18)
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 19, 15:14)
kodel gi nepadovanojus kam nors tokiu tapuku
Labai jau didelės spintos reikėtų dabar pradėjus nerti,megzti būsimiems anūkams .Dukra dar sesės nori
Aciu visoms uz grazu zodi mano rugiageliu saliui
Tapukai baltai raudoni nerealus ir su vysnaitem tokie "skanus" skara baltoji tai jetau jetau , o mergaitiska skraiste tai isvis grazumelis
Tapukai baltai raudoni nerealus ir su vysnaitem tokie "skanus" skara baltoji tai jetau jetau , o mergaitiska skraiste tai isvis grazumelis
astisiau,labai daili skara