Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr 16

Laba diena mezgejeles,o jau graziu kiek net akys raipsta,kadangi mokausi virbaliukais ir as stai pirmas mano darbelis - bandymas nuo vaselio prie virbalu blush2.gif ,stai kas gavosi 4u.gif
kaip manot verta man toliau mokintis perkasti mezgima? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif marka100, viskas gavosi puikiai. tik pirmyn.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 17, 15:58)

Kad ir kaip bežiūrėčiau, niekaip neįkertu, kaip jis čia numegztas doh.gif Man atrodo šitie batukai tokie artimi tapkytėm, turiu omenyje, kietesni nei "čempukės"
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 03 18, 10:40)
thumbup.gif marka100,  viskas gavosi puikiai. tik pirmyn..  thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif ,o ka pasiulytumet "isivaziavimui" pradedanciai kazkoki maza nesudetinga darbeli,nu kad perprasciau labiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=marka100,2011 03 18, 11:07]
Koki salikeli arba liemene...
Atsakyti
Aciu visoms uz komplimentus mirksiukas.gif

Suknele megzta nuo apacios. Schemutes deja neturiu, nes niekur internete neradau butent tokiu lapeliu ir improvizavau pagal nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Januse @ 2011 03 17, 19:36)
Naujas modeliukas sau prie pavasarinio paltuko  wub.gif

Pavasariska spalva, paprastas, bet labai zavus rastelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bastinga @ 2011 03 17, 20:35)
Prie tos pačios temos keliu ir savo naujieną blush2.gif

Labai grazi suknele! wub.gif Jei nepaslaptis, is kokiu siulu mezgete?
Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2011 03 18, 11:32)
Laba diena mezgejeles,o jau graziu kiek net akys raipsta,kadangi mokausi virbaliukais ir as stai pirmas mano darbelis - bandymas nuo vaselio prie virbalu blush2.gif ,stai kas gavosi 4u.gif
kaip manot verta man toliau mokintis perkasti mezgima? blush2.gif

Yra sena patarle - ka ismoksi - ant peciu nenesiosi - kuria, mano nuomone, verta vadovautis ir mokytis kaskart ko nors naujo, juolab, kad jums puikiai sekasi.. labai dailiai ismegzta detale, paziurejusi i lygiai ismegztas akis net nepasakyciau, kad tik pradedate draugyste su virbalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 18, 12:05)

Yra sena patarle - ka ismoksi - ant peciu nenesiosi - kuria, mano nuomone, verta vadovautis ir mokytis kaskart ko nors naujo, juolab, kad jums puikiai sekasi.. labai dailiai ismegzta detale, paziurejusi i lygiai ismegztas akis net nepasakyciau, kad tik pradedate draugyste su virbalais  thumbup.gif

Aciu labai IngridaGal,net nesitikejau tiek pagyru 4u.gif ,suku galva ka toliau megzti,kad prasilauzus platinimo siaurinimo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2011 03 18, 15:10)
Aciu labai IngridaGal,net nesitikejau tiek pagyru 4u.gif ,suku galva ka toliau megzti,kad prasilauzus platinimo siaurinimo ir t.t.

Siulyciau megzti liemene, tuo paciu pasimokysite kaip iliemenuoti, isimti rankoves, islaidyti apykakle...
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 18, 14:13)
Siulyciau megzti liemene, tuo paciu pasimokysite kaip iliemenuoti, isimti rankoves, islaidyti apykakle...

Tokia minty ir as turiu,turiu stai sia nuoroda pagal ja vis pasiskaitau info,bet tiek visokiu klausimeliu iskyla vis hihihi.gif doh.gif gal turit kokiu nuorodu kur pasiziuret galima dar butu,nes pas mane nerimo schemu ir nuorodu n be skaicioaus,o megimo tenka ieskot da jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 17, 15:43)
O gal galėtum schemute pasidalinti.  blush2.gif

prasau
http://www.supermama...?...98176&st=84

QUOTE(Lusasita @ 2011 03 17, 15:45)
nuostabus batelis wub.gif

wub.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2011 03 17, 18:06)
egzotikaa batukas labai fainas  thumbup.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Gabriela Sabatini @ 2011 03 18, 08:42)
Kad ir kaip bežiūrėčiau, niekaip neįkertu, kaip jis čia numegztas doh.gif Man atrodo šitie batukai tokie artimi tapkytėm, turiu omenyje, kietesni nei "čempukės"

analizuojate schema ar bateli pati tik? cia schema, labai parastai neriasi mirksiukas.gif o tvirtumu tokie tvirtoki jie, kaip baciukas, bet manau labai daug kas nuo siuluko irgi priklausys
sekmes neriant, jei ka- pakonsultuosiu, rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 03 18, 14:59)
prasau
wub.gif
bigsmile.gif
analizuojate schema ar bateli pati tik? cia schema, labai parastai neriasi mirksiukas.gif o tvirtumu tokie tvirtoki jie, kaip baciukas, bet manau labai daug kas nuo siuluko irgi priklausys
sekmes neriant, jei ka- pakonsultuosiu, rasykite i az  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 18, 13:16)
Labai ačiū  4u.gif

mirksiukas.gif NERA uz ka 4u.gif sekmes neriant ir lauksime foto bigsmile.gif
Atsakyti