Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr 16

moherinukė, vietoj pasijonio pavilkau savo sijoną, o koks jau bus iš tikro, aš nežinau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 01, 13:44)
moherinukė, vietoj pasijonio pavilkau savo sijoną, o koks jau bus iš tikro, aš nežinau...

o jerguteliau, gerai kad sedziu biggrin.gif nerealu wub.gif nuostabu 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timi: 01 gegužės 2011 - 17:54
tikrai nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 29, 23:42)
O aš norėčiau Lacės paklausti,kokiu būdu  Jūs neriate pagal servetėlių schemas?Mažinate  kažkaip akių skaičių,kad darytųsi įgaubimas ar išsiskaičiuojate raštą pagal esamų akių skaičių?( na ir prirašiau, kažin ar suprantamai?)? Juk tikrai , servetėlių raštų yra daug !

Nežinau net kaip paaiškinti - kai pasekiu reikiamą apskritimo skersmenį, žiūriu, kad raštas nebeplatėtų, skaičiuju, kad kiekvienos eilės akių skaičius išliktų toks pats, pagal tai koreaguoju servetėlės schemą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 01, 13:44)

o dievulėliau brangiausias doh.gif kaip gražuuuuuu blink.gif blink.gif 4u.gif
schemutę gal galima blush2.gif
Atsakyti
carnitaster, labai šauni suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Kokie grožiai! thumbup.gif
Atsakyti
izita 2 megztinukas patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū tikrai visoms labai labai, schemutės neturiu, tiesiog suderinau du raštelius, atskirai rombukų ir atskirai priderinau apatinį raštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 05 01, 14:44)

Labai graži suknelė smile.gif
Atsakyti
pagaliau vakar sutvarkiau nuotraukas, tai dabar jau girsiusi... biggrin.gif
(paspaudus ant nuotraukos ji issididina)
Tunika netipinei manekenei
user posted image

Boleriukas nuotakai (labai smalsu pamatyti kaip jis per svente atrode)
user posted image

Švarkiukas taip pat ne visai tipinei manekenei (kol kas dar nemaciau kaip ant modeliuko atrodo... smile.gif)
user posted image
Atsakyti