Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr 16

QUOTE(Viliuteee @ 2011 04 17, 18:13)

be žodžių... bigsmile.gif
Atsakyti
jusu teismui pora mano suknuciu:)
user posted image

user posted image

o siai pritrukau kantrybes tad suknute lai kol kas pabus palaidine, o prie progos gal pratesiu darba tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 04 15, 08:06)
Giriuosi ir aš nauja vestuvine suknele ax.gif

Zavinga suknele! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sauadsa @ 2011 04 15, 15:13)
Po visų grožybių rodau ir aš. Megztukas  smile.gif

Megztukas kaip is katalogo. wub.gif Vos tik pamacius iskart skrieja zodziai "noriuuuu" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2011 04 15, 16:16)
na satai pagaliau galiu parodyti jums kazka tikrai naujo
Aisku ant modelio vaizdas visai kitoks, o dar bus pasuknele... Tikiuosi galesiu ir galutini vaizda parodyti

Nematyta.. Grazu.. Orginalu... Kruopsciai atlikta... thumbup.gif wub.gif ir taip dar ilgai turbut galima vardindinti pamacius sia nuostabia suknele. Is pradziu pamaniau, kad masina megzta, nes jau taip dailiai ir tankiai, kad truksta zodziu. Saunuole!
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2011 04 17, 18:13)
kadangi sukneliu tema su mano suknele jau uzdare,rodausi ir cia ax.gif
antroji suknele(pirmoji buvo vaikisku temoje) is naujosios LINO kolekcijos.

Man jusu lino kolekcija labai grazi! Laukiu nesulaukiu tesinio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2011 04 18, 11:53)
jusu teismui pora mano suknuciu:)

Grazios suknytes wub.gif , tik nuotraukytes galetu buti kiek didesnes, kad lengviau butu galima smulkmeneles, rastukus iziureti
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 04 18, 11:45)

Grazios suknytes wub.gif , tik nuotraukytes galetu buti kiek didesnes, kad lengviau butu galima smulkmeneles, rastukus iziureti

nemoku ikelt kad pasididintu blush2.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2011 04 17, 18:13]

Nu labai jau grazu,tik man kazkodel noretusi matyti su pamusalu,bendra vaizda ax.gif
Atsakyti
[quote=ilamka,2011 04 18, 18:12]
[quote=Viliuteee,2011 04 17, 18:13]
Nu labai jau grazu,tik man kazkodel noretusi matyti su pamusalu,bendra vaizda ax.gif
[/quote]

aciu. 4u.gif Yra dvi sukneles nuotraukos-viena be pamusalo,kita -su mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 04 18, 18:43)
aciu. 4u.gif Yra dvi sukneles nuotraukos-viena be pamusalo,kita -su mirksiukas.gif

aa nu nu nu biggrin.gif visai jau nepastabi kiokia biggrin.gif gal as tikejausi kitos spalvos,bet is esmes grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 04 18, 19:07)
aa nu nu nu  biggrin.gif  visai jau nepastabi kiokia biggrin.gif gal as tikejausi kitos spalvos,bet is esmes grazu  smile.gif

is tiesu tai pasukne tik siaip atsitiktina pavilkta.greiciausiai ir turetu buti kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
Viskas cia begalo grazu wub.gif

Pasigiriam ir mes blush2.gif
susilo orai, todel issitraukem megzta paltuka ir prie jo kepure ax.gif
user posted image

Bei liemene man ir dukrytei rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
pavasariui... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmoone: 18 balandžio 2011 - 20:22
Po puikių suknelių ir megztukų parado, mažas nėrinukas. Papuošimas rankšluosčiui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 04 18, 00:21)
reikia man ir parodoms,pastoviai nieko neturiu,kai papraso(juk tautodailininke as).kai kas bus pardavimui,kai ka sau ir dukrai pasiliksiu smile.gif

aisku, zodziu visiems uzteks grozybiu smile.gif reikia ne tik kitus puosti, bet ir saves nepamirsti biggrin.gif as jau senokai ka nors sau bemezgiau, kazkaip pasiilgau naujo rubelio verysad.gif reiks kazkaip pritaikyt laisvesne minutele ir sau ka nors nusinarplioti, na sekmes kuryboje, kaip visada lauksim ko nors naujo
Atsakyti