Eledita, nuostabus kostiumėlis. ką tik pabaigiau tokį pončą
Merginos,kokie gi nuostabūs jūsų darbai
zuzana*,labai graži skraistė ,kiek siūlų reikėjo ir kokie tai siūlai?Ir dar jei papasakotum kur galėciau raštelį pažiūrėt-būčiau be galo laiminga Iš manęs prasta mezgėja,bet gal kada nors....labai jau ji man patiko(mano stilius )
Dar kartelį bravo
zuzana*,labai graži skraistė ,kiek siūlų reikėjo ir kokie tai siūlai?Ir dar jei papasakotum kur galėciau raštelį pažiūrėt-būčiau be galo laiminga Iš manęs prasta mezgėja,bet gal kada nors....labai jau ji man patiko(mano stilius )
Dar kartelį bravo
Liudmilka, ačiū labai už pagyrimą. Čia merino vilna, suėjo 900 gr. o megzta su mašina, tai raštas perfokorta. Rankomis tik apnertas kraštas
Ačiū.Taip ir maniau,kad su mašina...niu labai gražu...Neturiu aš mezgimo mašinos ,dar ją įsigyt belieka ir vyras iš namų išvarys :lotulikas:
Vos dienele nebuvau, o kiek graziu nauju darbeliu uzderejo. Saunuoles auksarankes!
Ateinu pasigirti mazyciu darbeliu - apskritiminiu vaivorykstiniu megztuku dukrytei
Ateinu pasigirti mazyciu darbeliu - apskritiminiu vaivorykstiniu megztuku dukrytei
Nu nieko sau,koks linksmas megztukelis
zuzana*, labai gražus rūbas
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 24, 18:54)
Vos dienele nebuvau, o kiek graziu nauju darbeliu uzderejo. Saunuoles auksarankes!
Labai jau gražiai ir originaliai atrodo tokio mezgimo darbelis. Ar labai sudėtinga megzti?
Manau, kad svarbiausia yra reikiamoje vietoje padaryti rankoves. Ar yra dar kažkokių "mandrumų". O iš kokių siūlų mezgei
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 24, 16:54)
Labai linksmas! Pavasariškas. IngridaGal, kada tu spėji , ir kaip tavo dukrytė duoda tau tokiais tempais grožius gaminti.
Mūsų vasarinukė
Olia lia lia... Neištvėriau nepagyrus...
Kepurytė super. Tos mažos gėlytės tokio "cinkelio" prideda. Atrodo smulkmenėlė, bet kai ji vietoj...
O ir mergytės gražumas. Akys kooookios...
Ir ar čia ne tik ta mergytė kurią mama gražiais sarafaniukais puošė?
Žodžiu super kvadratu...
Kepurytė super. Tos mažos gėlytės tokio "cinkelio" prideda. Atrodo smulkmenėlė, bet kai ji vietoj...
O ir mergytės gražumas. Akys kooookios...
Ir ar čia ne tik ta mergytė kurią mama gražiais sarafaniukais puošė?
Žodžiu super kvadratu...