Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr 16

QUOTE(bastinga @ 2011 03 23, 12:00)
Vestuvinė suknelė kuklioms vestuvėms blush2.gif

wub.gif kaip grazu wub.gif

Atsakyti
bastinga,Lusasita, labai šaunūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Kostiumėlis krikštynoms gelbėjant mažo žmogučio šventę ir priderintas prie visos šeimynos "aprangos kodo"...
Schemos ir t.t. nėra, nes idėja atsirado ir viskas buvo įgyvendinta reaktyviniu greičiu...smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eledita: 23 kovo 2011 - 16:51
QUOTE(Eledita @ 2011 03 23, 16:33)

Puikus, stilingas kostiumėlis thumbup.gif pasisekė žmogučiui 4u.gif
O čia mano lininė servetėlė, iškeliauja dovanų..
user posted image
Atsakyti
na ir grožiai, mezgejėlės Jūs visos superinės
first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif šaunuolytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dovanėlė draugės mažajam sūneliui - megzti batukai

user posted image
Atsakyti
Per pusdienį tiek grožybių užderėjo biggrin.gif
Super kostiumėlis krikštynoms ir nuostabi servetėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 03 23, 17:33)
Kostiumėlis krikštynoms gelbėjant mažo žmogučio šventę ir priderintas prie visos šeimynos "aprangos kodo"...
Schemos ir t.t. nėra, nes idėja atsirado ir viskas buvo įgyvendinta reaktyviniu greičiu...smile.gif

Puikus wub.gif Man tai širdis sąla, kai matau nepriekaštingai atliktą darbą wub.gif

Romap, graži staltiesė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2011 03 23, 23:47)
Dovanėlė draugės mažajam sūneliui - megzti batukai 

eina sau kaip grazu - tuoj vel uzsinoresiu mazo leliuko wub.gif
Atsakyti
diudas - batukai žavingi... jau taip gražu... thumbup.gif

Alacka33 - na ir padirbėjot iš peties... oho koks margumas, na kantrybė ir kruoštumas thumbup.gif

o čia mano dar viena lininė servetėlė - takelis.. Kažkaip paskutiniu laiku įsimylėjau liną... ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Lace,2011 03 24, 08:03]
Puikus wub.gif Man tai širdis sąla, kai matau nepriekaštingai atliktą darbą wub.gif

Ačiū visoms už kostiumėlio įvertinimą... smile.gif
O dėl to nepriekaištingai tai hmmmm... Idėja ir man pačiai pradeda patikt, o techninės klaidos pasitaisys mezgant antrą, trečią ir t.t.

Tuo pačiu noriu pagirt ir pasidžiaugt visų darbeliais. Smagu kasdien matyt tiek naujienų, idėjų. Ir man ypač smagu kai matau jaunų, dar tik pradedančių mezgėjų darbus. Nes dabar kuo toliau, tuo rečiau sutiksi jauną merginą ar moterį kuri megztų...
Atsakyti