Man tokia visai nieko, neperkrauta
QUOTE(Benice @ 2011 03 28, 09:25)
Čia irgi prisegti plaukučiai
Ar kas nors tikrus plaukus aukštai suriša kaip nors gražiai?
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2011 03 28, 09:25)
Čia irgi prisegti plaukučiai
Beje... O prisegta dalis - kuri? tos tankios šiek tiek smulkesnės ir tamsesnės garbanos apačioje? Hm, tuomet, sakyčiau, man net labai patiktų ne jų bendras vaizdas...
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 28, 21:31)
Papildyta:
Beje... O prisegta dalis - kuri? tos tankios šiek tiek smulkesnės ir tamsesnės garbanos apačioje? Hm, tuomet, sakyčiau, man net labai patiktų ne jų bendras vaizdas...
Papildyta:
Oi kaip sudetinga, su tom sukuosenom, gal tikrai kokiu negyvu sruogu prikabinti, gal net kitos spalvos, kokios violetines, prie seseliu.
Siandien filma maciau, pas nuotaka rysiai violetiniai seseliai ir sruogos.
Visai patiko, bet ar gyvai tai grazu?
super, kad galima rinktis visokias sukuosenu foto, bet is kitos puses... kazi kaip man paciai viena ar kita seveliura gules ant galvos, gal pagal veida netiks. Sunku išsirinkti. O jūs pačios planuojate naminiu būdu pasigaminti su draugių pagalba ar kirpykloje?
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 28, 22:31)
Papildyta:
Papildyta:
Su tikrais galima padaryti lygiai tą patį, ką su prisegamais, tik tiek, kad tokių ilgų ir tankių natūralių mažai kas turi, todėl dauguma pavyzdžių su prisegamais
Prisegta dalis eina nuo pat segimo vietos, akivaizdžiai juk matosi spalvų skirtumas tarp garbanotos uodegos ir jos kirpčių. Kur nukreipti natūralių plaukų galiukai - sunku pasakyti, bet aš jų nematau
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 12:02)
Oi kaip sudetinga, su tom sukuosenom, gal tikrai kokiu negyvu sruogu prikabinti, gal net kitos spalvos, kokios violetines, prie seseliu.
Na, balta suknelė ir violetiniai šešėliai bei sruogos - nežinau... Čia verčiau skonio reikalas, bet man atrodo, kad gali vulgarokai atrodyti, nebent tai šventės spalva ir yra daug kitų tos pačios spalvos priedų.
QUOTE(Maat_ @ 2011 03 29, 14:06)
super, kad galima rinktis visokias sukuosenu foto, bet is kitos puses... kazi kaip man paciai viena ar kita seveliura gules ant galvos, gal pagal veida netiks. Sunku išsirinkti. O jūs pačios planuojate naminiu būdu pasigaminti su draugių pagalba ar kirpykloje?
Manau, kad šiais laikais reta kuri darosi pati
Filme atrode nevulgaru, nors ir nebuvo jokiu kitu akcentu, tai buvo akimirkais baznicios, serialas apie terese, regis taip, tai ji atrode kaip gelyte, su tais seseleis tada ziuri ne i nuotaka o i spalva i akis.
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 27, 17:47)
Prasau pagalbos stai mano vestuvine sukuosena,bet orchidejas noriu keisti rozem,nes sukneles rozetas sijonas bus ir puokste is roziu vien tik,nuometo neturesiu.Sakykit ar si sukuosena atlaikytu rozes,nes juk jos nelengvos...
sukuosena\
sukuosena\
labai grazi ir elegantiska sukuosena
Papildyta:
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 12:02)
labai noreciau pamatyti tas violetines sruogas
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 15:48)
Filme atrode nevulgaru, nors ir nebuvo jokiu kitu akcentu, tai buvo akimirkais baznicios, serialas apie terese, regis taip, tai ji atrode kaip gelyte, su tais seseleis tada ziuri ne i nuotaka o i spalva i akis.
foto niekiaip negalima būtų pamatyti, nes labai jau sunku įsivaizduoti violetines sruogas gražiam kontekste