Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 03 23, 18:54)
Sveikos Merginos smile.gif  svajoju apie sukuosena su orchideja... tik kilo nemazai abejoniu... Idomu ar atlaikytu jos visa diena, ypac kai svente rugpjucio men  g.gif Gal turite kokiu pavyzdeliu? ... 4u.gif

i sukuose geles deda su tokiu mini vamzdeliu, kuris pripildomas vandens, tad tikrai nenuvys smile.gif
Atsakyti
atnesu temutes pagyvinimui dar keleta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nemažai šukuosenų gražių pridėta ax.gif
Atsakyti
http://us.123rf.com/...ed-on-white.jpg

http://us.123rf.com/...ed-on-white.jpg

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 27, 00:25)

Modelis gražus, šukuosena būtų irgi super jei ne tie 3 ragai lotuliukas.gif O gal ten kokia mintis paslėpta g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos smile.gif stai mano vestuvine sukuosena,bet orchidejas noriu keisti rozem,nes sukneles rozetas sijonas bus ir puokste is roziu vien tik,nuometo neturesiu.Sakykit ar si sukuosena atlaikytu rozes,nes juk jos nelengvos...
sukuosena\
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 27, 17:47)
Prasau pagalbos smile.gif stai mano vestuvine sukuosena,bet orchidejas noriu keisti rozem,nes sukneles rozetas sijonas bus ir puokste is roziu vien tik,nuometo neturesiu.Sakykit ar si sukuosena atlaikytu rozes,nes juk jos nelengvos...
sukuosena\

Jeigu rožės didelės, tai užteks ir vienos, nes tas žiedas toks didelis, kad jį reikės šiek tiek paslėpti į šukuosenos vidų, nes kitaip styros kaip antena biggrin.gif Rožės kotelį floristė paruoš taip, kad tikrai atlaikys. Jeigu puokštėje nedidelės rožės, tuomet problemų neturėtų būti - dėsitės, kokias tik norėsite ir kiek norėsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 03 26, 11:14)
atnesu temutes pagyvinimui dar keleta  ax.gif

pirma labai ydomi, bet visgi man graziausia kur palaidi plaukuciai ant sono 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Jau pradedu rasti kažką panašaus į mano norimą šukuoseną, tiktai plaukai mano - trigubai mažesni... g.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
gal kokiu idomesniu sukuosenu su aukstas kaktas turinciom merginom pasiulytumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 27, 23:25)
user posted image

Jau pradedu rasti kažką panašaus į mano norimą šukuoseną, tiktai plaukai mano - trigubai mažesni...  g.gif

Čia irgi prisegti plaukučiai mirksiukas.gif
Atsakyti