Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 16:23)
Gal kas nors kur nors matėte gražių "arklio uodegų"? Na, kad būtų ne šiaip surišti plaukai, bet gal su kokiu pynimu, sukimu...?

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sukuosena Jaunikiui lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sielaa @ 2011 03 22, 15:07)
Mergaites prasau patarimo  smile.gif Mano plaukai vidutinio ilgio, garbanoti, ir plius dar pats plaukas storas. Neisivaizduoju kokia rinktis vestuvine sukuosena, vis svarstau kad gal sukelti plaukus, paliekant garbaneliu ir sukuriant laisvumo ispudi. nenoriu sulaizytu plauku, bet ir palaidu visiskai nenoriu...  4u.gif

Manau, kad mąstote teisinga kryptimi jeigu nenorite palaidų plaukučių drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 18:03)

Va čia tai plauuukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=nuodingoji_gebene,2011 03 22, 10:39]
user posted image
paprasta, bet dailu smile.gif
Papildyta:
[quote=Alta,2011 03 21, 23:43]
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 22 kovo 2011 - 22:47
user posted image
parnesu seniau ideta vienos forumietes nuorodele su begale galvos aksesuaru, gal kas rasit sau ka nors naudingo mirksiukas.gif thumbup.gif http://www.bethmorgan.co.uk/Twist.html
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodingoji_gebene: 23 kovo 2011 - 08:10
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 03 23, 09:00)

grazute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 03 23, 09:00)
parnesu seniau ideta vienos forumietes nuorodele su begale galvos aksesuaru, gal kas rasit sau ka nors naudingo  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Tikrai įdomu buvo pasižvalgyti, bet tik tiek verysad.gif Deja, manau, kad lietuvaitėms tokie aksesuarai yra per dideli. Reta išdrįstų su tokiu eiti į bažnyčia blush2.gif Gaminu tokias mažas palyginus rožes ir tos nuotakoms atrodo didelės doh.gif O ką jau kalbėti apie šiuos...
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 18:03)

Ooo, reikės tokią nunešti kirpėjoms, ir paklaust, ar iš mano plaukų tai įmanoma išgauti... Taip paprastai atrodo - lyg tiesiog ji paėmė ir susirišo, nieko nešukavus smile.gif Bet reikia turėti prabangius plaukus, man reikės gal daugiau prisigarbanuot...
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 03 22, 17:53)

Įdomios! Pirmoje plaukai per tiesūs, bet labai panašų į tai, apie ką galvoju daugmaž...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 23, 15:30)
Ooo, reikės tokią nunešti kirpėjoms, ir paklaust, ar iš mano plaukų tai įmanoma išgauti... Taip paprastai atrodo - lyg tiesiog ji paėmė ir susirišo, nieko nešukavus smile.gif Bet reikia turėti prabangius plaukus, man reikės gal daugiau prisigarbanuot...
Papildyta:
Įdomios! Pirmoje plaukai per tiesūs, bet labai panašų į tai, apie ką galvoju daugmaž...

Plaukų pas šį modelį laaabai daug ax.gif Bet čia tik foto, realiai su ta uodegytė nesituoktumėte - esu tikra, kai pasidarysite, pamatysite, kad vaizdo nėra..
Atsakyti
Aaaaaa kaip issirinkti savo sukuosena. As, pvz. nesu dariusis sukuosenos, vis palaidais arba susigarbanodavau ir net neisivaizduoju kas man geriau tiktu, o eiti pas kirpeja ir eksperimentuoti ne viena sukuosena brangiai iseina, arba tureti pazistama kirpeja. Arba kitas variantas, rinktis pagarbanotus, palaidus, kaip man iprasta. O sukuosena derinate prie sukneles ar ne? ar daugelis is Jusu dare bandomasias sukuosenas pries vestuves? pries kiek laiko jau reikia pradeti eksperimentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 03 23, 15:33)
Plaukų pas šį modelį laaabai daug  ax.gif Bet čia tik foto, realiai su ta uodegytė nesituoktumėte - esu tikra, kai pasidarysite, pamatysite, kad vaizdo nėra..

smile.gif Sutinku, kad būtent tokia uodega atrodytų blankiai, neturint tokių vešlių plaukų. Todėl ir ieškau, kaip galima pagražinti tokios formos šukuoseną.
Juk viena, kai pati uodegą susiriši, ir visai kas kita, jeigu imasi šukuoti kirpėja - gali ir apimties plaukams suteikti, ir garbanas sudrausminti smile.gif Man, beje, ir kai pati susirišu, tokia uodega atrodo labai mielai, o jau išpuošta kokia gėle, susukus plaukus, sušukavus kirpčiukus - turėtų iš viso fainai atrodyti!
Atsakyti