Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2011 07 12, 08:36)
Papuošimą turite omeny?  g.gif

aha i plaukus gelyte su tinkleliu smile.gif
Atsakyti
Na va praejo mano vestuves smile.gif
Ka galiu pasakyt del sukuosenos...tai pries vestuves tiek sukau galva, bet vestuviu diena ne ji buvo svarbiausia...aisku buvau ja laabai nepatenkinta nes visai nepatiko...bet tiesiog paneles patarsiu nekreipti i viska demesio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 07 12, 10:34)
Na va praejo mano vestuves smile.gif
Ka galiu pasakyt del sukuosenos...tai pries vestuves tiek sukau galva, bet vestuviu diena ne ji buvo svarbiausia...aisku buvau ja laabai nepatenkinta nes visai nepatiko...bet tiesiog paneles patarsiu nekreipti i viska demesio. smile.gif

Juk nuotakos viska per daug sureiksmina ta diena, bet joms tai atleistina blush2.gif
o kodel jums nepatiko sukuosena? ne tokia padare, kokios tikejotes? gal nedaret pries tai bandomosios sukuosenos? pasipasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 12, 08:52)
aha i plaukus gelyte su tinkleliu smile.gif

Gaminu tokias, tik reikia normalaus pavyzdžio, tuomet pasakyčiau ar įmanoma, ar yra medžiagų. Tik tiek, kad tas tinklelis labai brangus, tai pigiai nebūtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 12, 16:32)
Gaminu tokias, tik reikia normalaus pavyzdžio, tuomet pasakyčiau ar įmanoma, ar yra medžiagų. Tik tiek, kad tas tinklelis labai brangus, tai pigiai nebūtų  smile.gif

O gal jus turite kokiu savo darbu pavyzdziu?as ir noreciau po veliumo,y plaukus gal koki lankeli "prasmatnesni" isideti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 12, 16:32)
Gaminu tokias, tik reikia normalaus pavyzdžio, tuomet pasakyčiau ar įmanoma, ar yra medžiagų. Tik tiek, kad tas tinklelis labai brangus, tai pigiai nebūtų  smile.gif

kažkas tokio
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2011 07 14, 14:03)
O gal jus turite kokiu savo darbu pavyzdziu?as ir noreciau po veliumo,y plaukus gal koki lankeli "prasmatnesni" isideti. smile.gif

Lankelių negamina, nebent juostas...

QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 14, 14:21)
kažkas tokio

Tokio nepadaryčiau, ta skrybelaitė padaryta pabrikiniu būdu, bent jau įspaudas joje...Jeigu toje vietoje būtų gėlė - tuomet įmanoma. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, reikai pagalbos smile.gif sutariau, kad darysim tokią puokštę : http://www.google.lt.../...861&bih=495 tik gal maziau violetinių orchidėjų... Dabar pasimečiau dėl orchidėjos spalvos į plaukus , pradžioj labai norėjau baltos orchidėjos, bet šiuo atveju ji nelabai tinka prie tokios puokštės.... g.gif mano plaukai garbanoti ir šviesūs... kaip atrodytų tokia violetinė gėlytė? gal kokį pvz turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulverstuke626: 16 liepos 2011 - 09:51
Kuri puokste jums atrodo grazesne?
Papildyta:
...
Atsakyti
Abi labai panašios, bet jei jau tektų rinktis imčiau antrą. Įdomesnė 4u.gif Nors..reiktų dar žiūrėt ir į suknelę...jei suknelė kukli, imčiau tikrai 2 variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 07 16, 12:55)
Abi labai panašios, bet jei jau tektų rinktis imčiau antrą. Įdomesnė  4u.gif Nors..reiktų dar žiūrėt ir į suknelę...jei suknelė kukli, imčiau tikrai 2 variantą  4u.gif

As dbr tik pastebejau kad ne i ta tema ikeliau na bet gal nesupyksite blush2.gif o suknele tai paprasta tik virsuj karoliuku daug.
Atsakyti
Gal kas pazista gera kirpeja Vilniuje, reikia sukuosenos 4u.gif
O jeigu dar kas visaziste pazista isvis super butu ax.gif
Laukiu i AZ bet kokiu pasiulymu blush2.gif
Atsakyti