Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Atrodo nieko ypatingo, garbanos išsileidusios, bet man vis tiek patinka kažkodėl g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 10:46)
Atrodo nieko ypatingo, garbanos išsileidusios, bet man vis tiek patinka kažkodėl  g.gif
user posted image

gražu, bet pas mus gali būt karščiai ten ne praktiška būtų, ir garbanos išsiskleistų ir karštą būtų g.gif
Atsakyti
sakykit, o koks dabar garbanojimo budas populiariausias? gal znyples? nes bigudukais tai kazi ar dabar kas suka, nors jie gal geriau laiko? g.gif
Atsakyti
Mano šukuosena prieš metus ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
kaubojey- visokie tokie kuodukai man labai gražiai, neperkrautai, skoningai žiūrisi, gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 11:13)
sakykit, o koks dabar garbanojimo budas populiariausias? gal znyples? nes bigudukais tai kazi ar dabar kas suka, nors jie gal geriau laiko? g.gif

Čia priklauso nuo darbo stiliaus. Man gražiau su žnyplėmis, bigudukų nemėgstu, nes nevienodai susigarbanoja, nepasikeliai normaliai nuo šaknų, žodžiu - I don't like it blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 15:28)
Čia priklauso nuo darbo stiliaus. Man gražiau su žnyplėmis, bigudukų nemėgstu, nes nevienodai susigarbanoja, nepasikeliai normaliai nuo šaknų, žodžiu - I don't like it  blush2.gif

o del laikymo kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 10:46)
Atrodo nieko ypatingo, garbanos išsileidusios, bet man vis tiek patinka kažkodėl  g.gif

Benice, cia turbūt iš rusiško tinklapio, nes veidas tos moters gryn rusaitę neša... smile.gif čia tik tarp kitko smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal galit parekomenduoti koki salona ar kirpeja kuri gerai vestuvines sukuosenas darytu kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 15:36)
o del laikymo kaip? ax.gif

Jei plaukai iš principo nelaiko, tai suk-nesukęs, tas pats..
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2011 07 08, 17:26)
Benice, cia turbūt iš rusiško tinklapio, nes veidas tos moters gryn rusaitę neša... smile.gif čia tik tarp kitko smile.gif

Ne, čia nebuvo rusų puslapis, bet modelio bruožai atrodo slaviški...nors niekada negali žinoti ax.gif
Atsakyti
gal kas matet kazka panasaus rasti kaip pirmoj nuotraukoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 12, 08:24)
gal kas matet kazka panasaus rasti kaip pirmoj nuotraukoj? smile.gif

Papuošimą turite omeny? g.gif
Atsakyti