Atrodo nieko ypatingo, garbanos išsileidusios, bet man vis tiek patinka kažkodėl
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 10:46)
gražu, bet pas mus gali būt karščiai ten ne praktiška būtų, ir garbanos išsiskleistų ir karštą būtų
kaubojey- visokie tokie kuodukai man labai gražiai, neperkrautai, skoningai žiūrisi, gražu
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 11:13)
sakykit, o koks dabar garbanojimo budas populiariausias? gal znyples? nes bigudukais tai kazi ar dabar kas suka, nors jie gal geriau laiko?
Čia priklauso nuo darbo stiliaus. Man gražiau su žnyplėmis, bigudukų nemėgstu, nes nevienodai susigarbanoja, nepasikeliai normaliai nuo šaknų, žodžiu - I don't like it
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 15:28)
Čia priklauso nuo darbo stiliaus. Man gražiau su žnyplėmis, bigudukų nemėgstu, nes nevienodai susigarbanoja, nepasikeliai normaliai nuo šaknų, žodžiu - I don't like it
o del laikymo kaip?
QUOTE(Benice @ 2011 07 08, 10:46)
Atrodo nieko ypatingo, garbanos išsileidusios, bet man vis tiek patinka kažkodėl
Benice, cia turbūt iš rusiško tinklapio, nes veidas tos moters gryn rusaitę neša... čia tik tarp kitko
Sveikos merginos gal galit parekomenduoti koki salona ar kirpeja kuri gerai vestuvines sukuosenas darytu kaune?
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 15:36)
o del laikymo kaip?
Jei plaukai iš principo nelaiko, tai suk-nesukęs, tas pats..
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2011 07 08, 17:26)
Benice, cia turbūt iš rusiško tinklapio, nes veidas tos moters gryn rusaitę neša... čia tik tarp kitko
Ne, čia nebuvo rusų puslapis, bet modelio bruožai atrodo slaviški...nors niekada negali žinoti
gal kas matet kazka panasaus rasti kaip pirmoj nuotraukoj?
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 12, 08:24)
gal kas matet kazka panasaus rasti kaip pirmoj nuotraukoj?
Papuošimą turite omeny?