Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(olinka @ 2011 07 01, 11:47)
o kokias 6ukuosenas turejote esant nuometui?

as ir planuoju buti su nuometu, taciau kuodai netinka, o kasos ir nelabai noreiciau. Bet ar palaidi plaukuciai neatrodys netvarkingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 01, 12:47)
as ir planuoju buti su nuometu, taciau kuodai netinka, o kasos ir nelabai noreiciau. Bet ar palaidi plaukuciai neatrodys netvarkingai? g.gif

As nemanau kad jie gali atrodyt netvarkingai...Be as palaidais neisiu nes manau kad gali but per karsta,bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 01 liepos 2011 - 15:00
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 01, 11:17)
Prasau....
Papildyta:
Na ir dar viena...ruputy balnkios kazkokios gavosi bet tikiuosi tiks mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 07 01, 16:00)

Si labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 01, 14:19)
As nemanau kad jie gali atrodyt netvarkingai...Be as palaidais neisiu nes manau kad gali but per karsta,bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

as irgi su palaidais nenoru eit man ir negrazu ir per karsta bus g.gif
gal pas kuria trumpuciai tai nieko, bet pas mane ilgoki vos ne iki juosmens smile.gif
niekaip nerandu internete graziausios sukuosenos sau kad pritaikyciau vestuviu diena prie nuometo, gal kuri ka gali patarti?
beje pas mane vien nuometus be tu gelyciu kur buna, gal jas isigyt?
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2011 07 01, 18:51)
as irgi su palaidais nenoru eit man ir negrazu ir per karsta bus g.gif
gal pas kuria trumpuciai tai nieko, bet pas mane ilgoki vos ne iki juosmens smile.gif
niekaip nerandu internete graziausios sukuosenos sau kad pritaikyciau vestuviu diena prie nuometo, gal kuri ka gali patarti?
beje pas mane vien nuometus be tu gelyciu kur buna, gal jas isigyt?

Šukuoseną reikia derinti ne prie nuometo, bet prie veido ir bendrojo stiliaus 4u.gif Nuometuką galima įsegti prie bet kokios šukuosenos. Gėlyčių nereikia, jeigu nėra tokio noro, bet jeigu patinka ir norite - perkate 4u.gif Beje, o kokios tos gėlytės būna su nuometais? g.gif Būna nerinukai ant nuometų, bet kitų nežinau...čia gal apie segtukus kalba.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 07 01, 16:00)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tai kaip man db apsisprest doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 01, 21:08)
Šukuoseną reikia derinti ne prie nuometo, bet prie veido ir bendrojo stiliaus  4u.gif  Nuometuką galima įsegti prie bet kokios šukuosenos. Gėlyčių nereikia, jeigu nėra tokio noro, bet jeigu patinka ir norite - perkate  4u.gif Beje, o kokios tos gėlytės būna su nuometais?  g.gif Būna nerinukai ant nuometų, bet kitų nežinau...čia gal apie segtukus kalba..  g.gif

nezinau kaip jos vadinasi, bet pas mane nuometas tik isegamas i plaukus ir viskas prie jo nieko ner smile.gif db gal suprantamiau aiskinu

ir kaip db mada segt nuometa kuo auksciau ar visai zemai prie kaklo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 01 liepos 2011 - 20:35
QUOTE(olinka @ 2011 07 01, 20:34)
nezinau kaip jos vadinasi, bet pas mane nuometas tik isegamas i plaukus ir viskas prie jo nieko ner smile.gif  db gal suprantamiau aiskinu

ir kaip db mada segt nuometa kuo auksciau ar visai zemai prie kaklo?

doh.gif O jus viska darot pagal mada, o ne pagal tai, kas tinka ir patinka?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 01, 21:58)
doh.gif O jus viska darot pagal mada, o ne pagal tai, kas tinka ir patinka?

Gal tik šiaip pasidomėjo, kaip paprastai daroma... blush2.gif
O madų tai sekam visos, oi kaip sekam biggrin.gif

Dažniausiai kažkaip per vidurį, viršugalvyje rečiau, o prie pat kaklo irgi ne dažnai, kadangi labiau ardo šukuoseną..bet čia priklauso, kokie plaukučiai, ar sunkus tas nuometas...

Dėl segtukų prie nuometo - galima turėti kažkokių papuošimų, gal su akmenukais, tiesiog pridengti segimo vietą, juk gražiau kai ten akmenukas, o ne paprastas segtukas styro... g.gif Bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
o kokius butent ten tuos sagtukus nuometui prisegt reikia pirktis?
Atsakyti