Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(miss_ @ 2011 06 21, 14:23)
merginos, patarkite ka darytis su plaukais...vestuves tuoj tuoj, bet as vis nezinioj.. mano ilgi, beveik iki liemens sviesus plaukai, ploti taciau ju daug, o suknele prabangi, atviru peciu... noretusi palaidu, bet nuometas trukdys...nebezinau, ka daryt..

QUOTE(menuliodukra @ 2011 06 21, 15:46)
miss, pas mane irgi plaukai tiesus, ilgi, ju daug... O suknele irgi atviru peciu, prabangiai atrodanti  ax.gif    panasios busim  blush2.gif    tikiuosi mums patars, ka daryti su plaukuosenom, nes as ir pasimetus....  noretusi buti palaidais subanguotais plaukais, bet mano jie tiesus tiesus, nesilaiko garbanos visai  doh.gif

Tai nesimatys tos Jūsų prabangios suknelės su atvirais pečiais, jei plaukučiai palaidi..Galite sušukuoti juos ant šono arba kokių pynimų...Bet kokiu atveju - svarbu ir koks veidukas..
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 21, 17:35)
kaip manot, jei plaukai letai auga, mano yra tamsiai rydu, o dazysiu siek tiek sviesiau, per dvi savaites gal nesimatys dar ataugusios saknys? ax.gif

Jei žinote, kad lėtai auga, tai ko stresuojate? biggrin.gif Juk svarbiausia yra puiki savijauta. Jeigu po 2-jų sav. gerai jaučiatės, tai puiku. Čia spręsti turite pati, nes geriausiai pažįstate save. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 21, 18:17)
Tai nesimatys tos Jūsų prabangios suknelės su atvirais pečiais, jei plaukučiai palaidi..Galite sušukuoti juos ant šono arba kokių pynimų...Bet kokiu atveju - svarbu ir koks veidukas..
Papildyta:
Jei žinote, kad lėtai auga, tai ko stresuojate?  biggrin.gif Juk svarbiausia yra puiki savijauta. Jeigu po 2-jų sav. gerai jaučiatės, tai puiku. Čia spręsti turite pati, nes geriausiai pažįstate save. 4u.gif

Tai vat kad mano skruostukai putlus, tai nesinori jokiu kuodu ar suristu plauku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 21, 21:17)
Papildyta:
Jei žinote, kad lėtai auga, tai ko stresuojate?  biggrin.gif Juk svarbiausia yra puiki savijauta. Jeigu po 2-jų sav. gerai jaučiatės, tai puiku. Čia spręsti turite pati, nes geriausiai pažįstate save. 4u.gif

mano veidas ovalus, todel tinka visos sukuosenos, tik vienintelis dalykas, noreciau nuo virsaus kad siek tiek pakelti butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 06 22, 07:37)
Tai vat kad mano skruostukai putlus, tai nesinori jokiu kuodu ar suristu plauku...  ax.gif

Tai galite darytis palaidus, po to juos dėliosite į vieną ar kitą šonus ir tokiu būdu matysis nugarytė..

QUOTE(miss_ @ 2011 06 22, 09:24)
mano veidas ovalus, todel tinka visos sukuosenos, tik vienintelis dalykas, noreciau nuo virsaus kad siek tiek pakelti butu  rolleyes.gif

O Jums tuomet jokių problemų nėra 4u.gif
Atsakyti
sios man visai nieko ax.gif
[attachmentid=214115]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 22 birželio 2011 - 10:07
Sveiki. 4u.gif
Tai va, taip atsitiko,kad pakvietė mane į vestuves(aišku su šeima),na ir mano dukra bus gėlių mergaitė (barstys žiedus blush2.gif ) .. Ji anais metais irgi buv gėlių mergaitę, aišku per kitas vestuves. Bet nežinau kokia šukuosena parink. unsure.gif Praeitais metais tai buvo labai paprastai tiesiog palaidi plaukai ir nugaroj segtukai,tačiau šiemet nori kažko truputį "mandresnio". Vestuves rugpjūčio pradžioje,bet nori iš anksto suplanuot.
Taigi,patarkit dėl šukuosenos. Įkelkit foto ir t.t ax.gif
Atsakyti
nezinau gal jus patarsit kur man rast kazkokiu panasiu saguciu/sagyciu
sakau gal Kauno urmo bazese kur tokiu dalyku yra...
patarkit..
ieskau kazko panasaus
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal galite patarti kur gauti medziaginiu geliu i plaukus? galvoju antra diena isisegti ax.gif
Atsakyti
O kaip tokia sukuosena?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 28, 10:00)
gal galite patarti kur gauti medziaginiu geliu i plaukus? galvoju antra diena isisegti ax.gif

Bižuterijos pardėse paieškokit (Ibero ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 06 25, 11:30)
nezinau gal jus patarsit kur man rast kazkokiu panasiu saguciu/sagyciu
sakau gal Kauno urmo bazese kur tokiu dalyku yra...
patarkit..

Manau tikrai galima ir kauno URME rasti mirksiukas.gif kažko panašaus yra raudoname pasaže, kur skyrelis visokių perulų ir kitų gėrių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 28 birželio 2011 - 11:44
Nelabai matosi, bet stai, kaip atrodze mano sukuosena per vestuves smile.gif
user posted image
Atsakyti