QUOTE(miss_ @ 2011 06 21, 14:23)
merginos, patarkite ka darytis su plaukais...vestuves tuoj tuoj, bet as vis nezinioj.. mano ilgi, beveik iki liemens sviesus plaukai, ploti taciau ju daug, o suknele prabangi, atviru peciu... noretusi palaidu, bet nuometas trukdys...nebezinau, ka daryt..
QUOTE(menuliodukra @ 2011 06 21, 15:46)
miss, pas mane irgi plaukai tiesus, ilgi, ju daug... O suknele irgi atviru peciu, prabangiai atrodanti panasios busim tikiuosi mums patars, ka daryti su plaukuosenom, nes as ir pasimetus.... noretusi buti palaidais subanguotais plaukais, bet mano jie tiesus tiesus, nesilaiko garbanos visai
Tai nesimatys tos Jūsų prabangios suknelės su atvirais pečiais, jei plaukučiai palaidi..Galite sušukuoti juos ant šono arba kokių pynimų...Bet kokiu atveju - svarbu ir koks veidukas..
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 21, 17:35)
kaip manot, jei plaukai letai auga, mano yra tamsiai rydu, o dazysiu siek tiek sviesiau, per dvi savaites gal nesimatys dar ataugusios saknys?
Jei žinote, kad lėtai auga, tai ko stresuojate? Juk svarbiausia yra puiki savijauta. Jeigu po 2-jų sav. gerai jaučiatės, tai puiku. Čia spręsti turite pati, nes geriausiai pažįstate save.