Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 06 17, 16:15)
bigsmile.gif Vika, antra nereali su orhidejom  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Man irgi nereali....tobula!! smile.gif kazin su tamsiais plaukais irgi taip zaviai atrodytu? cool.gif
Atsakyti
kurios planuojate dazyti plaukus, sakykit pries kiek laiko tai darysite? man kirpeja patare pries savaite, taciau po to dar man reiks susirasti tresus tokios spalvos ir dar bandomaja pasidaryti doh.gif gal pries dvi bandyti? siaip plaukas letai pas mane auga..nebent dazu spalva nubluktu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 19, 10:17)
kurios planuojate dazyti plaukus, sakykit pries kiek laiko tai darysite? man kirpeja patare pries savaite, taciau po to dar man reiks susirasti tresus tokios spalvos ir dar bandomaja pasidaryti doh.gif  gal pries dvi bandyti? siaip plaukas letai pas mane auga..nebent dazu spalva nubluktu.. g.gif

mano kirpeja patare dazyti 3-4 dienos iki vestuviu. manau todel, kad as blondine, labiau matosi ataugusios saknys g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 19, 12:17)
kurios planuojate dazyti plaukus, sakykit pries kiek laiko tai darysite? man kirpeja patare pries savaite, taciau po to dar man reiks susirasti tresus tokios spalvos ir dar bandomaja pasidaryti doh.gif  gal pries dvi bandyti? siaip plaukas letai pas mane auga..nebent dazu spalva nubluktu.. g.gif

Ar žinote, kokia spalva dažysitės? Jei numanot, tai ir pirkite tokios spalvos tresus. Realiai ten tų spalvų LT parduotuvėse ne milijonai, vienodą sunku rasti, tai mano patarimas būtų pirktis panašios spalvos tresus ir juos nudažyti kartu su savais plaukai - spalvytė tuomet bus vienoda thumbup.gif Ir turėsite savaitę bandymams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 19, 13:22)
Ar žinote, kokia spalva dažysitės? Jei numanot, tai ir pirkite tokios spalvos tresus. Realiai ten tų spalvų LT parduotuvėse ne milijonai, vienodą sunku rasti, tai mano patarimas būtų pirktis panašios spalvos tresus ir juos nudažyti  kartu su savais plaukai - spalvytė tuomet bus vienoda  thumbup.gif Ir turėsite savaitę bandymams  4u.gif

vat kai kurios drauges man ir sako taip daryti. O kitos sako, kad vistiek skiriasi plauku pigmentai ir dazant savus ir pirktus plaukus ta pacia spalva, jie bus skirtingi, tad as jau nebeisivaizduoju ka daryti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 18, 19:07)
turėčiau tokius plaukus, tai daryčiau kažką panašaus kaip čia:

man ta foto kur kasa suvelta ant šono superinė thumbup.gif kažką panašaus planuoju darytis, nes pečiai bus nuogi, tai turėtų gražiai atrodyti. kaip manote? ax.gif kuodelio nelabai noriu nes iš priekio jokio efekto nesimato... gal dar kas rado kokių gražių foto panašių į šią? mirksiukas.gif
nemoku ikelti paveiksliuko bet mafijozė įkėlė tas foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 19 birželio 2011 - 16:08
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 18, 19:07)
turėčiau tokius plaukus, tai daryčiau kažką panašaus kaip čia:

Ačiū už foto smile.gif bet ne to noriu..noriu, kad plaukai lengvai plaikstytųsi..bet visiškai palaidais nenoriu, beto noriu segti gėlę ir veliumą doh.gif
Atsakyti
Čia http://coolhairstyles.info/ LABAI daug šukuosenų, visų net neperžiūrėjau.
Atsakyti
ačiū ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, patarkite ka darytis su plaukais...vestuves tuoj tuoj, bet as vis nezinioj.. mano ilgi, beveik iki liemens sviesus plaukai, ploti taciau ju daug, o suknele prabangi, atviru peciu... noretusi palaidu, bet nuometas trukdys...nebezinau, ka daryt..
Atsakyti
miss, pas mane irgi plaukai tiesus, ilgi, ju daug... O suknele irgi atviru peciu, prabangiai atrodanti ax.gif panasios busim blush2.gif tikiuosi mums patars, ka daryti su plaukuosenom, nes as ir pasimetus.... noretusi buti palaidais subanguotais plaukais, bet mano jie tiesus tiesus, nesilaiko garbanos visai doh.gif
Atsakyti
gal kas planuojate tresus segtis? kokia sukuosena su jais bandysit darytis? smile.gif
Papildyta:
kaip manot, jei plaukai letai auga, mano yra tamsiai rydu, o dazysiu siek tiek sviesiau, per dvi savaites gal nesimatys dar ataugusios saknys? ax.gif
Atsakyti