nu man nieko ner graziau uz palaidus plaikus
QUOTE(Chanelle @ 2011 06 16, 11:07)
Zalsvi, violetiniai, auksiniai, rusvi...
Del papuosalu, jeigu renkates didelius, masyvius auskarus, siulau atsisakyti kitu papuosalu, ypac is nuomos punkto, nes jie dauguma labai neskoningi
Del papuosalu, jeigu renkates didelius, masyvius auskarus, siulau atsisakyti kitu papuosalu, ypac is nuomos punkto, nes jie dauguma labai neskoningi
Dekui Chanelle, nieko nesinuomosiu is nuomos punktu, perku pati, uztat ir kartais iskyla dilema, ka geriau gi pasirinkti. Aciu
Vika.21 , jeigu veidukas smulkus nuostabiai atrodysit
Vika, antra nereali su orhidejom
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 30, 12:46)
Mergaitės, mano plaukai grynai tokie kaip šitoj foto, ir ilgis, ir garbanoti taip pat.. patarkit ką man vestuvėms pasidaryti? Kelti į viršų nenoriu..gal kažkaip ant vieno šono..bet norėčiau, kad plaukai lengvai plevėsuotų..ir didesnėm garbanpm nei mano natūralios, tik va nelabai man laikosi dirbtinės garbanos/./ nežinau net ką daryti..
QUOTE(Dancer @ 2011 06 18, 17:34)
Mergaitės, mano plaukai grynai tokie kaip šitoj foto, ir ilgis, ir garbanoti taip pat.. patarkit ką man vestuvėms pasidaryti? Kelti į viršų nenoriu..gal kažkaip ant vieno šono..bet norėčiau, kad plaukai lengvai plevėsuotų..ir didesnėm garbanpm nei mano natūralios, tik va nelabai man laikosi dirbtinės garbanos/./ nežinau net ką daryti..
oho plauku grazumelis
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 17:57)
oho plauku grazumelis
Dėkuj bet ir vargumėlis su jais norėčiau tiesių..sakiau po vestuvių žarinsiu karė bet va reikia sugalvoti kaip vestuvėms susišukuoti..
QUOTE(Dancer @ 2011 06 18, 16:34)
turėčiau tokius plaukus, tai daryčiau kažką panašaus kaip čia: